Monday, February 8th 2010, 11:20pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Játékok TeKKeN 1-2-3-4-5

Dear visitor, welcome to OGame.hu. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

yamaha

Nehéz harcos

Banned Banned Banned Banned

1

Thursday, July 24th 2008, 3:59pm

TeKKeN 1-2-3-4-5

Aki Tekken ezik az ide írhatja :D Én általába ha unatkozok TeKKeN 2 -vel nyomom.És a Law -val nyomom :PDe itthon azon kívül megvan a 1,3,5
  • Go to the top of the page

Funkyboy

Kis szállító

2

Friday, July 25th 2008, 12:49am

Tekken az egy hatalmas játék :P Régebben osszejártunk haverokkal tekkenezni, mindig máshoz, amikor még a PS volt a meno, és a legjobb játék rajta a Tekken 3....amúgy én mindenkivel jó vagyok, Pault bírom, de lassú, Hwoarang legjobb lábbal, Law talán leggyorsabb kézen, meg a porgorúgása utos, Eddy a legnagyobb stílus, azzal olyan trukkoket tudok, amiketcsak kevesen, de az a szoke csajszi, a Nina is jó, jah, meg a Yoshimitsu se rossz...Jin-t nem nagyon bírom...

Aion

Nagy szállító

3

Friday, July 25th 2008, 9:34am

A Tekken 5 a legjobb csak nagyon hamar megunható

Token

Nehéz harcos

4

Friday, July 25th 2008, 12:32pm

Na én a 3-al játszottam sokat haverokkal sokat nyomtuk gépen (emulátorral) aztán a 4-el :)
szerintem Jin a király :D na meg Eddy

gépre ki is jött egy online változat :D ha van rá igény akkor megkereshetem és játszhatunk párat :P

whitedragon

Csatahajó

5

Friday, July 25th 2008, 12:53pm

RE: TeKKeN 1-2-3-4-5

tekken 4-5 és Bryen a favorit...elég jól játszottam vele és nem volt olyan kombója amit ne tudtam volna, csak igen erős így nem volt időm 1 party alatt mindet megcsinálni.

"Emberi mivoltunk képessé tesz minket a lehetetlen véghezviteléhez!"

WLADYSLAW

Könnyű harcos

6

Friday, July 25th 2008, 1:06pm

huh mi 4-5-öt nyomtuk elég durván ps2-n :D csináltunk tekken partykat is :)
és az abszolut fav nekem hwoarang :P de jin és king is elég jók szerintem és tudtam is vele kombózni rendesen :P vagy töri órán psp-n is sokat játszottunk :D meg fizikán is xD

Smilecat ezer kössz a sigért ;)

Rate this thread