You are not logged in.

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• "LOKIJEEE DRUZE" started this thread

• Send private message

1

Sunday, September 6th 2009, 3:33pm

Hová tünt a nyersanyagom??? 8o

Tegnap este vakáció módba vonultam az uni6 ban mert nem volt kedvem sem idöm összetolni a nyersanyagot egy helyre!!!
Kb 200 kisszállitónyi nyersanyagról bolygónként ami 9 bolygóról már elég szép mennyiség!!! 8o
Ma délután beléptem és az összes bolygómról eltünt 170 kisszállitónyi kb ,kivéve a föbolygómról!!! A holdakról nem tünt el ami felettéb érdekes!!!
Tudom hogy ezt a mennyiséáget soha nem fogom visszlátni,(legyen boldog vele a GF vagy bárki is a hibás ezért bug ért vagy túró ez :P)
Kérdésem hogy miért történik ez?HOVA TÜNIK EZ?

Ezentúl ha vakációba megyek minden bolygóm nyersanyagállásáról képet kell csinálnom? 8o És utánna bizonygatnom az igazamat amivel úgy sem megyek semmire?
Vagy csak egyszerüen nem menjek vakációmódba?
És mégegy pár kérdés hamár igy belelendültem:
Sürün megtörténik e az ilyesmi?
Mertha sürün akkor mi értelme játszani? 8o
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

:beer: Uni-12 TOP sörfogyasztó :beer:
HoF sörözés:ki számolja? 8o
Adv sörözés:az is volt pár! 8|
Söröshordó Kill:2- azért alkesz nem vagyok! :crazy:

vs120

Community Contributor

• Send private message

2

Sunday, September 6th 2009, 4:12pm

Egy időben igen gyakran jeleztek ilyet. Aztán arra a megállapításra jutott a nagyközönség, hogy a holdról nem tűnik el a nyersi, ezért érdemes oda feldobni. Vacak ügy... És a redesign mellett kérdés, hogy valaha is lesz-e a régi uniknál még update.

Gravedigger [Vadmalac] - Uni7 Top 2 - visszavonulva :)

In nome di rinfrescamento del sangue

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

3

Sunday, September 6th 2009, 4:20pm

hmm ! érdekes !

a multkor vakációba mentem ! volt a bolygómon 1.5 milla deu ! amire vissazjöttem nekem ugyan ugy megvolt(nem főbolygó) de viszont a többit nyersanyag eltünt ! csak a deu maradt meg ! de ez is csak 1 bolygón volt így !

mert a többi ugyan ugy volt ahogy hagytam !

érdekes :S:S
legközelebbi V módnál dobálj fel mindent a holdra ! azóta én isazt csinálom !

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

4

Sunday, September 6th 2009, 4:34pm

Egy időben igen gyakran jeleztek ilyet. Aztán arra a megállapításra jutott a nagyközönség, hogy a holdról nem tűnik el a nyersi, ezért érdemes oda feldobni. Vacak ügy... És a redesign mellett kérdés, hogy valaha is lesz-e a régi uniknál még update.

Dehát ha nincs 2,5 órám összehordani?Mivel nincs minden bolygóm melett hold!!!
Akkor evvel az erövel akár be is lehetne zárni az összes unit és csak az újjal foglalkozni
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

Mica

Kis szállító

• Send private message

5

Sunday, September 6th 2009, 8:46pm

http://board.ogame.hu/index.php?page=Thread&threadID=22513

Itt már olvashattál esetleg erről és a reagálásokról... Saját tapasztalat. Azóta mindig az egyetlen megoldás marad: szállítás a Holdra.

Etrigan

Nehéz harcos

• Send private message

6

Monday, September 7th 2009, 9:56am

Nekem is eltűnt(uni 6) és nekem is ugyan így főbogyon maradt meg a holdon.
Írjál a jegyrendszerbe mert csak az a hivatalos.....

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

7

Monday, September 7th 2009, 10:02am

Nekem is eltűnt(uni 6) és nekem is ugyan így főbogyon maradt meg a holdon.
Írjál a jegyrendszerbe mert csak az a hivatalos.....

Inkább megkímélem magamat a sok herce hurcától!!! :rolleyes: EZ JÁTÉKHIBA!!!És ahogy látom nem egyedüli eset
Csak az érdekelne h hová tünik ez a cucc? :cursing:

Én csak kedves játékostársaimat szerettem volna figyelmeztetni hogy vigyázzonak mit csinálnak

Kaiser Soze

Banned indefinitely

• "Kaiser  Soze" has been banned

• Send private message

8

Monday, September 7th 2009, 3:08pm

Én is jártam így sajnos, július agusztus folyamán többször el kellet menem vakiba pár napra... több millát veszitettem ( előszőr 3 helyen épitettem 30as fémbányát azt kellet megszakitanom vaki miatt... persze el is tünt két helyen a háromból... meg 2-3 napi termelések....) nekem ez a buli kb 25 misi nyersimbe került elég drága tanuló pénz volt viszon utoljára össze huztam a nyersit a holdakra... így már nem hiányzott semmi miután kivettem vakiból...

Szoval szerintem vaki előt ha van idő akkor össze kell húzni a nyersit és nem veszik el semmi

Egyébként én sem reklamáltam ez miatt. Nem szeretek felesleges köröket futni... úgy sem kapom vissza nyersit :)

Zártam, és Áthelyeztem az archiveba:
Hinata

Nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik

This post has been edited 1 times, last edit by "Kaiser Soze" (Sep 7th 2009, 3:18pm)