You are not logged in.

LoGA

Könnyű harcos

• "LoGA" started this thread

• Send private message

1

Thursday, August 20th 2009, 10:42am

Androméda :P

Hello!

Nem próbáltam az új design unikat, viszont játszom az 1-es uniban. Bejelentkezéskor eddig elég volt egy Belépés gombot nyomni (jelszót megjegyeztetve), ugyanis az 1. uni volt az alapértelmezett az univálasztó comboboxban. Most azonban elétettétek az Andromédát, így kellemetlenséget okozva az uni 1-es közösségnek. Nem teljesen értem, hogy az új uni miért nem a lista végére került, ahogy eddig mindig (és mindenhol), mindenesetre köszönjük!

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

2

Thursday, August 20th 2009, 10:55am

Talán azért mert ABC rendben van a listázás... :P

Emlékeim szerint viszont a foxgame-ben van egy ilyen opció hogy autómata beállítja neked a kívánt unit.
De egyébként azt kívánom neked hogy egész Ogame pályafutásod alatt, ez legyen a legnagyobb problémád... :)
(bezzeg mi, uni7esek, mennyit kell mozgatni az egerünket még a kurzor a sor aljára ér... :))
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

DannyBoy

Banned until 06-10-2009

• Send private message

3

Thursday, August 20th 2009, 11:09am

Jjah és hadd jegyezzem meg, nekem mekkora gond mire az uni 42-re lépek fel az org.on! Egész nap nem tudom kiverni a fejemből....:D

Panem et Circenses
A bányáim, Nálad vannak....

LoGA

Könnyű harcos

• "LoGA" started this thread

• Send private message

4

Thursday, August 20th 2009, 11:18am

Látom nem érzitek át a kellemetlenséget. Ha mondjuk uni 7-ben játszanék, nem zavarna, hisz eddig is görgetni kellett volna...
De amikor reggel csipás szemmel benyomom az ágyam mellett a laptopot és nem elég az egérrel rábökni a még homályos Belépés gombra, hanem állhatok neki az unival matatni... hát nem kívánom még az ellenségeimnek se :)))

DannyBoy

Banned until 06-10-2009

• Send private message

5

Thursday, August 20th 2009, 11:49am

Igen! Mert megszokás! Ez kb még egyéntől függően, pár napig tart max! Aztán megszokod!

Panem et Circenses
A bányáim, Nálad vannak....

6

Saturday, August 22nd 2009, 9:19am

Helló!

Andromedia hiba: Klán rangoknál ha a képre viszem a kurzort nem tudo mit jelent... (Az is egteszi ha elmondjátok mi az... :baby: )

m1n0w

Könnyű harcos

• Send private message

7

Saturday, August 22nd 2009, 9:25am

(bezzeg mi, uni7esek, mennyit kell mozgatni az egerünket még a kurzor a sor aljára ér... :))

nekem bevált módszer, hogy ugye amikor bepötyögöd hogy ogame.hu akkor kijelöli az univálaszó boxot.... ha megnyomod a 7-es gombot, majd tab és enter( persze ha a felhasználó és jelszó elvan mentve) akkor belép nincs semi fáradalom :)

Zártam, és Áthelyeztem az archiveba:
Hinata

1,12,1,13,1,1