egy ,,hiba,, veget nem akartam topicot nyitni de mivel ossze jott egypar darab, gondolom meg osztom veletek, azt lehet csak nalom hiba...
1. Pelda : van a bolygon 4milla fem 2 milla krisi 1 milla deu, en ugy tudom hogy a felet el tudom egybol hozni, de mostansag a femnel szokom eszre venni ezt hibat hogy nem a felet hozza L ha nem mondjuk csak 1.5 milla femet a tobbivel nincs gond csak a femel...pedig mindig tobb szallitot kuldok mint ami kell
2.
RIP-ölés pifta [LajharZ] vs. autsajder [SRB] - 23.112.000 itt egy pelda erdemes csak a farmkoroket nezni es krisit, maga csata utan kemkedtem mivel a farmkorok kesobb erkeztek, akkor meg a krisi ott volt, es miutan megkaptam a farmkorokrol a csatajelentest hat neztem egy nagyott hogy nincs krisi, megint kem es a krisi ugyan ugy ott volt mint ha nem is csapodtam volna, viszont a femet meg a deut elhoztam, igy nem ertettem. es meg mielott vlki azt mondana hogy feljott a vedo, a csata kb ejjel fel 4kor volt, es vegig figyeltem a fobogyeszt es a vedo csak kb 7kor jott fel. eloszor azt hittem egyedi eset de mult heten megint tortent ilyen dolog, es akkor meg inaktivnal onnan meg a deu nem jott el.
3. mostansag mar nem talalkoztam ezzel a hibaval, de volt olyan hogy a haveromat bezuztak es o meg a mai napig nap kapot rola csata jelentest, eloszor csak azt hittuk hogy kitorolte, de azt meg volt ra pelda forumon hogy mas is irt a csatajahoz olyat hogy nem kapot csatajelentest, de most vlhogy csend van korulotte.