You are not logged in.

nexus

Banned indefinitely

• "nexus" has been banned
  • "nexus" started this thread

• Send private message

1

Friday, August 14th 2009, 9:17pm

farmolas hiba?

egy ,,hiba,, veget nem akartam topicot nyitni de mivel ossze jott egypar darab, gondolom meg osztom veletek, azt lehet csak nalom hiba...

1. Pelda : van a bolygon 4milla fem 2 milla krisi 1 milla deu, en ugy tudom hogy a felet el tudom egybol hozni, de mostansag a femnel szokom eszre venni ezt hibat hogy nem a felet hozza L ha nem mondjuk csak 1.5 milla femet a tobbivel nincs gond csak a femel...pedig mindig tobb szallitot kuldok mint ami kell

2. RIP-ölés pifta [LajharZ] vs. autsajder [SRB] - 23.112.000 itt egy pelda erdemes csak a farmkoroket nezni es krisit, maga csata utan kemkedtem mivel a farmkorok kesobb erkeztek, akkor meg a krisi ott volt, es miutan megkaptam a farmkorokrol a csatajelentest hat neztem egy nagyott hogy nincs krisi, megint kem es a krisi ugyan ugy ott volt mint ha nem is csapodtam volna, viszont a femet meg a deut elhoztam, igy nem ertettem. es meg mielott vlki azt mondana hogy feljott a vedo, a csata kb ejjel fel 4kor volt, es vegig figyeltem a fobogyeszt es a vedo csak kb 7kor jott fel. eloszor azt hittem egyedi eset de mult heten megint tortent ilyen dolog, es akkor meg inaktivnal onnan meg a deu nem jott el.

3. mostansag mar nem talalkoztam ezzel a hibaval, de volt olyan hogy a haveromat bezuztak es o meg a mai napig nap kapot rola csata jelentest, eloszor csak azt hittuk hogy kitorolte, de azt meg volt ra pelda forumon hogy mas is irt a csatajahoz olyat hogy nem kapot csatajelentest, de most vlhogy csend van korulotte.

HOF 86 : 3 8) - RIP 31 : 0 :pump: - ADV 20% 9 : 0 :pillepalle:

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

2

Friday, August 14th 2009, 11:58pm

Quoted

2. RIP-ölés pifta [LajharZ] vs. autsajder [SRB] - 23.112.000 itt egy pelda erdemes csak a farmkoroket nezni es krisit, maga csata utan kemkedtem mivel a farmkorok kesobb erkeztek, akkor meg a krisi ott volt, es miutan megkaptam a farmkorokrol a csatajelentest hat neztem egy nagyott hogy nincs krisi, megint kem es a krisi ugyan ugy ott volt mint ha nem is csapodtam volna, viszont a femet meg a deut elhoztam, igy nem ertettem. es meg mielott vlki azt mondana hogy feljott a vedo, a csata kb ejjel fel 4kor volt, es vegig figyeltem a fobogyeszt es a vedo csak kb 7kor jott fel. eloszor azt hittem egyedi eset de mult heten megint tortent ilyen dolog, es akkor meg inaktivnal onnan meg a deu nem jott el.

NEM VOLT ENNÉL A CSATÁNÁL SEMMI PROBLÉMA CSAK KICSIT ÖSSZEKUSZÁTAM NEKED A DOLGOKAT ;)
Látom kicsit zavarban vagy még ez a csata miatt!:D
Nos elmondom hogy lent a bolygón volt még egypár szállitó + ott van egy nanite 6 osom ami másodpercek alatt csinál mindent i és azzal mentettem ki a kristályt a farmkörök elöl
Nekem a kristály minden más nyersanyagnál többet ér ezért csak azt mentettem

Szóval ON voltam és nem volt probléma a farmkörökkel
Annyi volt az egészben a tréfa hogy bealudttam a gép elött :D
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

:beer: Uni-12 TOP sörfogyasztó :beer:
HoF sörözés:ki számolja? 8o
Adv sörözés:az is volt pár! 8|
Söröshordó Kill:2- azért alkesz nem vagyok! :crazy:

This post has been edited 1 times, last edit by "LOKIJEEE DRUZE" (Aug 15th 2009, 12:09am)

nexus

Banned indefinitely

• Send private message

3

Saturday, August 15th 2009, 4:54am

lokijee ahogy irtam a csata ejjel fel 4kor volt, tehat ha belepsz a jatekba * lesz a fobogyeszod, vagy te is abba a csoportba tartozol aki azt probalja meg bemeselni hogy ugy is be tud lepni hogy nem lesz. tehat maga a csata meg a farmkorok kozt volt aszem 2-3 perc, tehat ha meg a 6 nanit le is gyartsa a nsztokat, akkor is mig fel viszed a holdra az 1:41 + gyartasi ido tehat bent vagyunk mar 2 percnel, es annyi nagysz a 6 nanit se csinal pillanatok alatt amivel L lehetne vinni tobb milla krisit...en igy lattom a dolgot

edit : es a masik dolog, ha mar tenyleg inkabb a szallitokat valosztotad mondjuk nem ertem mert mikor a masik holdadon ott csucsult flotta, es onnan tudom hogy 7-8 korul leptel be (akkor lett * a fobogyeszod), mert en fel 9 korul csapodtam volna ott ahol a flottad volt es csak akkor menteted...es a csatara meg azert emlexek ennyire jol mert akkor buktam eddig a legtobb deut :cursing: mert 2 galaxys tavlotbol mentem a flottadert :D , biztosra mentem hisz egy nap alatt akkor 3x kaptalak L...ugy hogy bocsi de en nem hiszek neked hogy te mentetel...

This post has been edited 1 times, last edit by "nexus" (Aug 15th 2009, 5:33am)

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

4

Friday, August 21st 2009, 1:33am

lokijee ahogy irtam a csata ejjel fel 4kor volt, tehat ha belepsz a jatekba * lesz a fobogyeszod, vagy te is abba a csoportba tartozol aki azt probalja meg bemeselni hogy ugy is be tud lepni hogy nem lesz. tehat maga a csata meg a farmkorok kozt volt aszem 2-3 perc, tehat ha meg a 6 nanit le is gyartsa a nsztokat, akkor is mig fel viszed a holdra az 1:41 + gyartasi ido tehat bent vagyunk mar 2 percnel, es annyi nagysz a 6 nanit se csinal pillanatok alatt amivel L lehetne vinni tobb milla krisit...en igy lattom a dolgot
Bocsáss meg, de tévedsz. Egészen addig ameddig a bolygodon nincs flottamozgás NEM csillagozódik (legutolsó ismereteim szerint).
Nem kell elvinni a legtöbb nyersit, elég ha beteszel teszem azt 100 ksz-t és akkor már 200K kristitől szabadítottad meg a raktárakat.
(ez csak egy példa volt)

Mint modi: a továbbiakat szerintem nyugodtan megbeszélhetitek PM-ben, mert gyakorlati jelentősége nincs, hogy itt futtassunk építési időkről és mentési stratégiáktól. Amennyiben egyetértetek velem, PM-ben jelezzétek, és zárom a témát.

Nexus: megkérnélek, hogy még burkoltan se feltételezz a játékos társaidról csalást.

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

5

Friday, August 21st 2009, 1:56am

Szerintem zárolható a téma Lifestyle
Én tudom amit tudok és nexus is

Bár szerintem itt BUG nem volt ahogy ö állitja max valami csalónak akar beállitani vagy amatörnek

ENNYIT ERRÖL EBBEN A TÉMÁBAN TÖLLEM
TÖBB HOZZÁSZÓLÁSOM NINCS
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

:beer: Uni-12 TOP sörfogyasztó :beer:
HoF sörözés:ki számolja? 8o
Adv sörözés:az is volt pár! 8|
Söröshordó Kill:2- azért alkesz nem vagyok! :crazy:

nexus

Banned indefinitely

• Send private message

6

Friday, August 21st 2009, 7:36am

Bocsáss meg, de tévedsz. Egészen addig ameddig a bolygodon nincs flottamozgás NEM csillagozódik (legutolsó ismereteim szerint).
Nem kell elvinni a legtöbb nyersit, elég ha beteszel teszem azt 100 ksz-t és akkor már 200K kristitől szabadítottad meg a raktárakat.
(ez csak egy példa volt)

lifestyle, nem vetted eszre a lenyeget A CSATA FEL 4kor EJJEL volt, tehat ha belep vlki 3 utan * lesz a fobogyesz, es a csata a holdon volt es lokijeeenak nincs ott hajogyar (nekem az volt a furcsa hogy a masik 2 helyrol nem mentet, csak innen, na nem kell a szoveg, foleg ha fel oraval veszem hamarabb eszre a flottat akkor az is megvan) , amugy nagyon mind1 mar hogy mivolt vagy mi nem volt, pmben irt hogy lehetseges hogy megsem beszelek hulyeseget.
EN egy szoval se mondtam hogy csal, mert EN szerintem NEM....

tema zarhato...

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

7

Friday, August 21st 2009, 11:46am

A témát zártam.

Lifestyle.

Áthelyeztem az archiveba:
Hinata

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.