You are not logged in.

Safi007

Banned until 14-10-2009

• "Safi007" started this thread

• Send private message

1

Thursday, August 13th 2009, 12:27pm

komoly flottaprobléma!!!

egyszer csak észreveszem,h nincs szabad flottaparancsom, 3 db szemetest vissza is kelett hívnom, amint ez a képből ki is derül (2. sor). akkor veszem észre,h a kém szondáim nem értek vissza. vagyis megvannak, de vmiért a flottamenüből nem tüntek el. Arra lennék kiváncsi,h meddig lesz ez az állapot, mert semmi kedvem továbbra is 10 flottaparanccsal játszani 10es számtechnél! illetve mit kell csinálnom,h elmúljon. és amint a képen látszik, az érkezési idők is hibásak még mindig, pedig újratelepítettem már a mozillát is. a kép magáért beszél:
(aki pedig azt hinné,h spamelek, és átszerkesztettem a képet vagy átállítottam az órát, az nézze meg a második sorban a betakarítás indítását érkezését!)

Figyelmeztetés a szabályzat megszegése miatt!

A kép kordinátákat tartalmaz, amit tilos kitenni a fórumra, legyen az saját vagy egy másik játékosé!

A képet töröltem!

Mohikan

2

Thursday, August 13th 2009, 4:03pm

Az érkezési időt nálam is így jelzi és nem tudok vele mit csinálni pedig mindent meg próbáltam már. :S Ezt csak azért írom mert biztosan nem átszerkesztésről van szó.
De az igazi gondodra sajnos nem tudok válaszolni, velem még nem fordult elő.

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

3

Thursday, August 13th 2009, 4:29pm

A flottavisszahívási időnél látszik hogy a foxgame sincs jól beállítva, az idő beállítások a 'szolgáltató ideje' alatt legyen. Nálam is volt hasonló probléma akkor ez megoldotta. ujralogin, sütik törlése, bár ezeket kétlem, de próbálgasd azért :)
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

4

Thursday, August 13th 2009, 4:35pm

A flottavisszahívási időnél látszik hogy a foxgame sincs jól beállítva, az idő beállítások a 'szolgáltató ideje' alatt legyen. Nálam is volt hasonló probléma akkor ez megoldotta. ujralogin, sütik törlése, bár ezeket kétlem, de próbálgasd azért :)

Már ezt is próbáltam. :S
Ha átállítom akkor az áttekintésnél is ezt a jelzést mutatja és se áttekintésben sem flottamenüben nem lehet látni a flotta érkezés időpontját.

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

Safi007

Banned until 14-10-2009

• "Safi007" started this thread

• Send private message

5

Thursday, August 13th 2009, 4:40pm

hallottam olyat,h beragadhat a flotta. de itt az az érdekes,h visszatért, áttekintésre kattintva sem látom a főképernyőn! és itt most nem 1-2 óráról van szó, most van fél 5 és +1 flottaparancsom 5 kémmel még mindig foglalt :(
és a beállításoknál az idő ugyanaz, mint amikor telepítettem.
a -1 flottaparancsot még talán ki tudnám bírni (bár nem ehhez szoktam),na de mi van akkor,ha el kell mennem vakációra? lőttek a játéknak? kb 2 hét múlva el is kell mennem 2-3 hétre, annyi időre a flottáimat sem tudom menteni sehogy! szóval aki tudja,h kinek kell írni, aki talán meg tudná nekem oldani, kérem segítsen!

18-12 -> eltünt végre :P téma zárható

This post has been edited 2 times, last edit by "Safi007" (Aug 13th 2009, 6:12pm)

Limewax

Nap Műhold

• Send private message

6

Sunday, August 16th 2009, 3:26pm

Már ezt is próbáltam. :S
Ha átállítom akkor az áttekintésnél is ezt a jelzést mutatja és se áttekintésben sem flottamenüben nem lehet látni a flotta érkezés időpontját.

Nálam ugyanez a probléma van jelen.Foxgame Neogame MOD van fennt, de "csak " helyi idovel jeleniti meg áttekintésben a flották visszatérésének idejét-ami uyge nem pontos, mivel a szlgáltató idejét kellene beállítan, ha a szolg ideje van, akkor nem csak flotta menuben, hanem áttekintésben is fenn álla probléma.
ujrabelépés, és sütik törlése sem oldottameg a problémát...
Korábban firefox 3.0 val/jerenlegisezvan fennt/, és uyganez Fox-Neo Mod-dal mnden rendben volt.demost sehogyse akar jo lenni, már mindent megpróbáltam...
?(

Zártam, és áthelyeztem az Archiveba:
Hinata

HOF 26:1(_) Adv 3:0 Ninja 16:1 Moon 14:4