You are not logged in.

1

Thursday, July 2nd 2009, 9:06am

Vakáció mód

Segítség!Múlt szerdáig azzal a váddal tiltottak ki az ogameről,hogy közös hálózat(IP)használat bejelentésének elmulasztása.A büntetés szerintem jogos de nem ez a probléma.Múlt szerdán beléptem és automatikusan valahogy vakáció módba keveredtem.Ezt nem értem.Utanánanéztem és azt írják a vakáció mód 2 napig tart(kivétel a dupla sebességű univerzumokban).Rá egy hétre még mindig vakáció módban vagyok. Azt írja ki az épületek menüpontban:Vakáció mód min. 1970-01-03 1:00:00. ?( ?( ?(

Golodin

Board Moderator

• Send private message

2

Thursday, July 2nd 2009, 9:14am

Ha tiltást kapsz, automatikusan vakáció módba kerülsz. Ezt neked kell kikapcsolni a játékban a beállítások menüben. Ha jól értem ez a problémád, mert gondolom ez a véletlen vakáció módba keveredés azt jelenti, hogy úgy találtad magad:) Ha nem, kérlek pontosíts!

Pscyho

Roncsgyűjtő

• Send private message

3

Thursday, July 2nd 2009, 10:26am

RE: Vakáció mód

Azt írja ki az épületek menüpontban:Vakáció mód min. 1970-01-03 1:00:00. ?( ?( ?(

ez érdekes 1970-ig vagy minimum vakációban ??

Szerintem is a beállítások menüpont vakáciomód kikapcsolása gomb megold mindent %

sik sikert hozzá

pedroatya

Kolónia hajó

• Send private message

4

Tuesday, August 25th 2009, 3:45pm

Vakáció

Én személy szerint tapasztaltam a problémát! Nem voltam büntetve tudtommal! 2 napot játszottam az Androméda galaxisban, amikor belépve azt vettem észre, hogy egy kis ikon van kinn, ami fölé húzva az egeret tájékoztatott, hogy vakáció módban vagyok! OK! Beléptem a beállításokhoz tényleg ki van pipálva! (Jelzem tényleg nem én voltam és más sem fér sem a géphez sem a játékomhoz!) Nekem is egy ilyen 1970-es évszámot írt ki. Kikapcsoltam és láss csodát tegnap este óta, nem termelnek a bányáim nincs energiám az alap 20 10 termelésen kívül nincs másom, pedig már a tájékoztató ikon sincs kinn! Kit keressek meg a problémával, hogy ezt mielőbb orvosolják?

Üdv.: Pedró

This post has been edited 1 times, last edit by "pedroatya" (Aug 25th 2009, 4:31pm)

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

5

Tuesday, August 25th 2009, 5:10pm

Próbálld visszaállítani a bányák termelését !

mivel Vakáció esetén 0%on üzemelnek !

menj az Erőforrások menüpontban ahol építed a bányákat meg stb. aztán menj ott a képen van 1 ojan opció hogy Nyersanyag beállítások ! nah ott tedd fel 100% a termelésedet és késsz !
ű
remélem tudtam segíteni

pedroatya

Kolónia hajó

• Send private message

6

Tuesday, August 25th 2009, 5:27pm

Örök hála

Köszönöm szépen! Őszintén szólva eszembe sem jutott volna!

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

7

Tuesday, August 25th 2009, 5:28pm

RE: Örök hála

Köszönöm szépen! Őszintén szólva eszembe sem jutott volna!

nincs mit !

Sok sikert a továbbiakban

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

8

Tuesday, August 25th 2009, 9:30pm

A választ megkaptad, a témát zárom.
Lifestyle

Áthelyeztem az archiveba:
Hinata

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.