Több mint 20 percet kerestem, de egyszerűen nem találom
Lehet hogy kiszúrja a szememet, de én tényleg nem találom. Meg tudnád pontosabban mondani, hol kell átállítani? Köszi előre is
Nos igen, magad ezt nem tudod kitörölni, mivel nincsen a felhasználóknak joga egyedi rangcímet beállítani maguknak. Ezt csak az adminok tudják törölni az ACP-ben. Viszont az hogy a warning rendszer tiltási funkcióját ilyen hibásra csinálta meg hogy az nem törli az egyedi rangcímet (amiben a tiltás idő lejárta van beírva) amikor lejár a tiltás, arról nem mi tehetünk. A hiba már jelentve van nekik réééééééég, de nem tudni mikor javítják ki.
Addig a jegyrendszerben lehet ilyen problémával előhozakodni, ha valakit zavar az hogy neki vagy valaki másnak nem tűnik el ez a rangcím. Mi (adminok) viszont nem fogjuk árgus szemekkel figyelni hogy éppen kiről jött le a tiltás hogy visszaállítsuk neki a normális rangcímet.
UI.: Szófosási rohamomban el is felejtettem mondani (pedig a fejemben volt amikor elkezdtem írni a hsz-t) hogy a tiédből az imént töröltem ezt a "banned until" rangcímet.