You are not logged in.

Lorovus

OGame Relic

• Send private message

41

Monday, August 24th 2009, 10:12pm

Több mint 20 percet kerestem, de egyszerűen nem találom :S Lehet hogy kiszúrja a szememet, de én tényleg nem találom. Meg tudnád pontosabban mondani, hol kell átállítani? Köszi előre is

Nos igen, magad ezt nem tudod kitörölni, mivel nincsen a felhasználóknak joga egyedi rangcímet beállítani maguknak. Ezt csak az adminok tudják törölni az ACP-ben. Viszont az hogy a warning rendszer tiltási funkcióját ilyen hibásra csinálta meg hogy az nem törli az egyedi rangcímet (amiben a tiltás idő lejárta van beírva) amikor lejár a tiltás, arról nem mi tehetünk. A hiba már jelentve van nekik réééééééég, de nem tudni mikor javítják ki.

Addig a jegyrendszerben lehet ilyen problémával előhozakodni, ha valakit zavar az hogy neki vagy valaki másnak nem tűnik el ez a rangcím. Mi (adminok) viszont nem fogjuk árgus szemekkel figyelni hogy éppen kiről jött le a tiltás hogy visszaállítsuk neki a normális rangcímet. :P

UI.: Szófosási rohamomban el is felejtettem mondani (pedig a fejemben volt amikor elkezdtem írni a hsz-t) hogy a tiédből az imént töröltem ezt a "banned until" rangcímet. ;)
"You are not a beautiful and unique snowflake."
/Mithras/

iszony

Community Contributor

• Send private message

42

Sunday, August 30th 2009, 11:49pm

csúnyán fogtok nézni rám:

kérdés nem lehet a fórumhoz egy hasonló skin lecserélési linket kérni mint a régi game-hez van?. Most nézegettem eléggé struktúrált és hogy is olvasmányos. a 3 db css pedig kiindulásnak éppen megteszi....
uni6:top11

43

Thursday, May 13th 2010, 6:31pm

Sziasztok
Ha be lépek a játékba, és rá kattintok valamire (pl egy almenüre), akkor azonnal kilép. Mit lehet tenni, hogy megszűnjön a probléma?

Tibce33

Nap Műhold

• Send private message

44

Monday, May 17th 2010, 9:59pm

Szia nekem olyan problémám lenne .....felraktam egy csatát a hirnév termébe nagyob20%( 2010 05 15.-én )szerintem top 4-es és nem találom a top 10-ben lehetséges hogy én néztem el valamit kérlek néz utána a dolognak előre is köszi
Tibce33

AZ ELLENSÉGEM ELLENSÉGE A BARÁTOM

Rootwin

Nap Műhold

• Send private message

45

Monday, May 17th 2010, 10:35pm

Szia nekem olyan problémám lenne .....felraktam egy csatát a hirnév termébe nagyob20%( 2010 05 15.-én )szerintem top 4-es és nem találom a top 10-ben lehetséges hogy én néztem el valamit kérlek néz utána a dolognak előre is köszi
Tibce33

Az azért van, mert nem automata rakja fel, mert pl el is lehet számolni, és nagyba kiírod, hogy pl 4324234.234324234.23424 és közbe meg 42.000 :D
A 8as unihoz rendelt mod-ok vagy smod, vagy gurat rakja fel ;)

Gurat

Magister Certaminis

• "Gurat" started this thread

• Send private message

46

Wednesday, May 19th 2010, 12:48pm

Ilyen esetekben kérem írjatok nekem egy pm-et. És akkor én felteszem a csatát ha véletlen egy mod nem tenné meg.

47

Wednesday, May 19th 2010, 2:26pm

Én még azzal egészíteném ki ha van ilyen csata akkor a MOD-okra is rá lehet írni nyugodtan nem kell rögtön Gurathoz fordulni.
Ha viszont a MOD nem cselekszik (amit kétlek de előfordulhat) akkor lehet zaklatni Guratot levelekkel. :D

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

joker1220

Ford RS Cosworth

• Send private message

48

Wednesday, May 19th 2010, 4:23pm

Tisztelt Lorovus; Gurat és a többiek!

Régóta vártam már hogy legyen egy ilyen topic, a nemrég történt frissítések következtében feltűnt egy elég nagy hiba, nyitottam is egy thread et ezzel kapcsolatban de már egy ideje senki sem válaszol/foglalkozik vele:

Kérlek titeket hogy a legutolsó hozzászólást olvassátok el, ebben leírom hogy mi pontosan a probléma, remélem hogy lesz megoldás és kapok valami választ is hogy megoldható e a dolog avagy sem:)

Re design uni frissítése

Előre is köszönöm a segítségetek,

Üdvözlettel , Joker

Gurat

Magister Certaminis

• "Gurat" started this thread

• Send private message

49

Wednesday, August 11th 2010, 9:57pm

Archiváltam.