Ezt ha minden igaz javítottam és beállítottam, kérem ellenőrizni, hogy most jó-e.3.
Csak bejelentkezés után jelennek meg helyesen a postolások időpontjai. Mivel ez egy magyar szerver, jó lenne, ha KÖZEI szerint (GMT+1:00) lenne alapból is a tájmsztempezés, max. ha valaki nagyon akarja, átállíthatja magának (ezt megteheti most is)

) 

Sajnos egy fordítás nem pár perces munka... remélem azért idővel ezt is meg tudjuk oldani.Mi van azokkal akik nem tudnak angolul?Sajnos a Help szövegéből nem sokat értek,mivel nem tudok angolul.Mivel ez magyar szerverről megy,nem lehetne magyarul megírni?
De működik... ez a kék az ami alapból be van állítva1.
My Profile / Settings / Display Settings oldalon minden style működik, csak az OGame oldDesign v2 nem.

This post has been edited 1 times, last edit by "Daedalus" (Jun 23rd 2009, 4:43pm)
2:Átláthatóság 0!!
3:A témák melett nem látom a moderátorok nevét!!
4:A régebbi sokkal jobb volt!!
5:Nem lehetne-e viszzaállítani a régebbet valahogy??
6:USER CP-t hol találom??
köszi a válaszokat

Quoted from "Raptor05"
A figyelmeztetésekkel is gond van ahogy látom... Nekem pl 3 figyelmeztetésem van az 5 helyett, ami nem baj de szólok azért.
(főleg mivel nem tudunk nagyon mást csinálni)
Lenne még 1 dolog. Az ava résznél csak 20KBig lehet képet feltölteni. Nos nem tudom, de nálam már egy sima 100X100-as fehér kép 29KB körül van. Nemtudom, szerintem régen ez nem így volt. Egyszerűen nem tudok Ava-t betenni![]()
A gif kevesebb helyet foglal mint a jpg.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH