You are not logged in.

Lorovus

OGame Relic

• "Lorovus" started this thread

• Send private message

1

Thursday, October 2nd 2008, 11:34pm

Fórum hozzáférési problémák

Kedves Fórumozók!

Az elkövetkezendő néhány hétben (sőt lehet hogy hónapban) nagytakarítást és átrendezést csinálunk a fórumon. Kérlek titeket hogyha bármi problémába ütköztök a fórumon, itt írjátok meg.
Gondolok itt ilyesmikre:
  • nem tudsz hozzászólni egy publikus témához (ami nincs lezárva)
  • nem tudsz új témát nyitni
  • látod a témákat de nem tudsz beléjük menni (olvasni)
  • nem működnek a BB kódok (színezés, dőlt betűk ... stb)
  • nem jelennek meg a képek

Segítségeteket előre is köszönöm! ;)
"You are not a beautiful and unique snowflake."
/Mithras/

Pomee

Könnyű harcos

• Send private message

2

Friday, October 3rd 2008, 12:45am

akkor én máris jelezném, hogy az aláírásomban - mint látható is - nem működik a színezés...
Dobj, Döngölj, Durvulj, Dönts éééééés DOBJ! :D

Lorovus

OGame Relic

• Send private message

3

Friday, October 3rd 2008, 12:53am

Quoted

Originally posted by Pomee
akkor én máris jelezném, hogy az aláírásomban - mint látható is - nem működik a színezés...

Javítva. Egyébként ezt a problémát magad is tudtad volna javítani. Az aláírás szerkesztésnél a szövegablak alatt van az "Options" gomb, és abban a pipát ki kell venni a "Deactivate BBcodes in this signature"-ből. ;)
/Mithras/

hillman

Kolónia hajó

• Send private message

4

Sunday, October 5th 2008, 7:26pm

megjegyezném , hogy a "Deactivate BBcodes in this signature" nem magyarul van. ezért nem értjük.
aki ugy hagyta az mélto a külföldiül irás büntetésére , hiszen jol láthatjuk még a saját aláirásunkban sem lehet elien szöveg, de a játékban simán lehet.
ha a forumon nem lehet elienül irni, mert nem értik akkor a játékban simán maradhat hiszen a "vázák" ugy sem értik.
ezuton is kérem az isteneket, hogy amit angolul hagytak azt legalább a forumon lehessen magyarul is elérni. hiszen mi szántovetök CSAK madzsarul beszélünk.(irni igy se tudunk hejesen.)

mert értelmetlennek látom az idegen szo betiltását ha a fél menü idegenül vagy magyarul nem értelmezhetöen van leirva.

"következö hajok elhagyták a flottát."
na honnan az anyámbol tudjam, hogy ez azt jelenti :hajokat kaptam.

Lorovus

OGame Relic

• Send private message

5

Sunday, October 5th 2008, 8:19pm

Milyen igaz.

Elhiheted, vannak/voltak olyan radikálisok akik azonnal tiltottak az idegen szövegért. Én elleneztem máig ezt, és a fentebb szólónak is csak kitöröltem az idegen szöveget de nem tiltottam le.

Feltehetnéd erre a kérdést: "Tehát nemhogy nem írhatunk idegen szöveget, de ha kitörlik, még legyünk is hálásak hogy nem tiltottak le?"
Nem, jogos amit mondtál, és én már gondoltam is rá hogy a szabályzatban azt a pontot megváltoztassuk úgy hogy beleférjenek olyan idegen szövegek amiknek indokolt a használata.

De kérem, ezzel offba megyünk át. Tehát várom a további olyan problémákat amiket kértem a témanyitó irományomban. :)
/Mithras/