Kösz a Linket
elsöre elég hosszunak tunik,igy csak éjjel fogok Neki allni egy picit reszletesebben beleolvasni a témába,viszont:
a kérdésem nem konkrétan a Te válaszodra iranyult. Ezeket a dolgokat természetesen enis megfigyeltem. Valaki olyan szemelyiseggel szuletik,amely majd' az összes tarsadalmi rétegben megállja a helyét,gondolok itt arra,hogyha valaki szereny, kedves,jöszivu,segitökész, de vannak arrogáns, magának valo,akaratos,minden lében 2 kanál ,egyszoval unszimpatikus emberek. nos ez utobbiaknak valoban szuksege van arra,hogy néha elmélkedjen a saját szemelyiségén,es megprobaljon még gyermek korában 'össze-lopkodni' informáciokat ,és saját hasznara forditani a tarsadalmi beilleszkedéshez.
Viszont. a kérdésem nem igazan erre irányult
én arra gondoltam,hogy még ici-pici gyerekként,talán már csecsemö kor elött,vagy netán születés!! elött kialakul az,hogy az ember agyának idegsejtjei milyen módon alkotnak láncot,igy kialakitva azt,hogy TE Urald a Te testedet,szoval,ha esetleg idézhetnék a 'csillagapu' Asgard technologiábol,ugye egy Testbe mesterségesen Tudatot töltenek bele, igy egy üres testbe beleszáll a TE szellemed,és innentol kezdve uralod,irányitod a testet.
nos erre lennék kiváncsi,hogy ennek mi lehet az oka.
még 1 példa. tegyuk fel milett volna,ha én nem ebbe a testbe szuletek,hanem mondjuk egy vizi ló lettem volna. miert épp ember lettem? miért nem egy Harcsa??
mert ugye megállapitott tény,hogy minden állatnak van saját szemelyisége,a kutyák is ugyanugy megsértödnek,ha csunyan beszelsz veluk,stb,szoval Ök is rendelkeznek ÉN tudattal.