Fater 3 hete be van oltva, hugi 2 hete, muter, öcsi meg én 1 hete. Kutya bajunk. Inkább legyek beoltva minthogy beleessek abba a fél százalékba aki belehal.
)
!!!

Quoted from "Tigrislány"
(ja és Fankát tudatlanul ne szidd)

fool for love

This post has been edited 2 times, last edit by "Sally" (Nov 27th 2009, 6:23pm)

kocka vagyok... 

fool for love
BÁRKI gyerek, felnőtt, öreg, munkanélküli, dolgozó stb stb stb ingyen beoltathatja magát. Nem Fankát szidtam hanem ezt a számát. Mert ha már 1000 ember nem oltatja be magát a száma miatt számold ki mennyi is az a fél százalékos halálozás... Ha lenne is mellékhatása az oltásnak inkább hánynék egy hétig minthogy esélyt adjak a vírusnak, hogy kinyírjon. Egy családhoz sem fog odamenni Fanka akiknél valaki belehal a h1n1-be, mert a száma hallatán inkább nem oltattak...
És mint mondtam nálunk az egész család hetek óta be van oltva probléma, mellékhatás nélkül.
Jah és tegnap jelentette be az MTA egyik tagja(akiknek azért illik hinni hiszen ők nemzetünk nagyjai politikai és anyagi hátsószándékok nélkül), hogy a vitaminszedés és egészséges életmód nem véd meg a vírustól pláne nem egy alma

Azzal már évek óta oltják az embereket probléma és tünet mentesen. Egyébként jól néztem ki mikor egyik karba h1n1 ellenit másikba meg szezonális influenza ellenit kaptam. Fogtam 2 kézzel 2 vállamon a gézt és a dokinéni azt mondja ideje lenne öltözni.
Quoted from "Kensei"
Nem tudom miért véditek Fankadelit. Ő is odaírta a száma elejére, hogy nem azért írta, mert szerinte népirtást követnek el, meg mérget adnak be stb, ezek szerinte is kamu szövegek sőt azt írta tudatlan, oktondi emberek akik ilyeneket állítanak. Szerinte a pénzről van szó.
Quoted from "Kensei"
Egy családhoz sem fog odamenni Fanka akiknél valaki belehal a h1n1-be, mert a száma hallatán inkább nem oltattak...![]()
Quoted from "Sally"
Nem győzködök senkit, éppen ezért. Viszont engem se akarjon senki meggyőzni![]()
Quoted from "Mazsika"
Üdv a h1n1 egy bináris katonai idegméreg az ellenszerével együtt a vakcina sokszorosann meghaladja a megengedett higanytartalmat és ne feletkezzünk meg egy korábbi sertésinfulenza elleni védöoltás kudarcárol sokan lebénultak vagy maradando idegrendszeri károsodást szenvedtek!

fool for love
Idegméreg? Ha viccnek szánták az telitalálat, amennyiben valaki komolyan gondolja az gondolkozzon el kicsit, hogy mi is az az idegméreg. Idegméreg nehezen terjed emberről emberre...
Azt szétnyomatják egy területen és ott fejti ki hatását...
Mi Itt kaptuk ingyen és bérmentve. Ismerem az "árfolyamot".![]()
.
Quoted
De ez a szemlélet akkor dőlt meg mikor az oltópontok megnyíltak.BÁRKI gyerek, felnőtt, öreg, munkanélküli, dolgozó stb stb stb ingyen beoltathatja magát.
De végül is bárkinek adott az ingyen oltás csak meg kell keresni az ország ingyenes oltópontjait. Nem csak ez az egy van. De elég eldugott linkeken lehet rájuk találni.

Quoted
Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?
Helmut Pilhar:
tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról.
Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza,
amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:
Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu
injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-
szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.
A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a
beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot
tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb
kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az
újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött
gyermekét egyszerűen „eldobja”.
A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő
betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud
a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben
tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek
ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos
embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja
majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
Ing. Helmut Pilhar
Quoted
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros
pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
http://thebirdflupandemic.com/archives/1...-theswine-
flu-vaccine-in-massachusetts
Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy
egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba,
melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
(http://info.kopp-verlag.de/news/amerikan...ereit.html )
Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják
beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A
koncentrációs táborokból kikerült emberek „véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.
A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd
kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.
Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen
sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva
(szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges
járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó
elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.
Quoted
Egy ilyen chip-etnyi kis műszerrel a testedben, oda fogsz menni dolgozni, amit kijelölnek a számodra, ott fogsz vásárolni, ahol kiszolgálnak téged a kódszámod alapján, abba az iskolába irathatod a gyermekedet, amit kijelöltek számodra, azzal házasodhatsz össze akivel ezt engedélyezik, akkor hagyhatod el a számodra egyébként kijelölt lakhelyedet, ha arra engedélyt, kapsz...
Azt a filmet nézheted, meg, azt a könyvet olvashatod el, az az internetes tartalom lesz olvasható a monitrodon, mai engedélyezett (vagy kijelölt) a számodra, azzal levelezhetsz, azzal kommunikálhatsz, és akkor, amikor ez engedélyezet számodra...
... mert a nagy testvér - egy hálózatba fűzött számítógépes hálózat és a hozzákapcsolt érzékelők FIGYELNEK.
Minden pillanatban, minden mozdulatod követhetővé válik...
És ne reménykedj abban, hogy majd megkérem az xy-kát, hogy... mert nem lesz xy-ka. Ha pedig lesz, akkor az ő testében is az a chip lesz, ami a tiédben, és nem lesz választása abban, hogy segít e neked vagy sem...
A totális börtön kész, és a börtön felügyelői felkészültek arra, hogy létrehozzák a teljes, önfenntartó börtönfelügyeletet...
Mindenki rab és börtönőr lesz - egy személyben! Ha nem teszed, amit kijelöltek számodra, akkor valaki tenni fog azért, hogy engedelmes legyél, ellenkező esetben Ő nem lesz "jófiú" és őt várja súlyos büntetés... és persze Te sem teheted meg, hogy ne késztess (kényszeríts) másokat a teljes engedelmességre, mert akkor Te iszod meg a levét...
ÖRDÖGI, Nem?
Szupertökéletes...
HAGYOD, hogy megtörténjen?
A lehetősége megvan!
Minden készen áll ahhoz, hogy véghezvigyék ezt a sátáni tervet!
This post has been edited 1 times, last edit by "Sally" (Nov 28th 2009, 12:21am)

fool for love
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH