You are not logged in.

THE REAPER

THE REAPER

• "THE REAPER" started this thread

• Send private message

1

Friday, November 27th 2009, 3:40pm

H1N1

Ki mit gondol róla , beadatta e valaki a védőoltást ,vagy nem és miért ? Árt vagy használ ?

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

2

Friday, November 27th 2009, 4:53pm

Millió összeesküvés elméletet terjesztenek róla. Ott van Fankadeli idi*ta száma. Szerinte a pénzről szól az egész, akkor kérdezem én miért lehet ingyen oltatni az oltópontokon? :huh: Fater 3 hete be van oltva, hugi 2 hete, muter, öcsi meg én 1 hete. Kutya bajunk. Inkább legyek beoltva minthogy beleessek abba a fél százalékba aki belehal.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Muguruma Kensei - 9TH Division Captain - Vaizard - Bleach Powa

Tigrislány

Nehéz harcos

• Send private message

3

Friday, November 27th 2009, 5:53pm

Az állam bácsi a középiskolásoknak is ingyenessé tette... Múlthéten kiosztottak egy kis cetlit,amibe ez volt írva:

"én blablabla hozzájárulok hogy beoltsanak" és írd alá... semmi lehetőség nem volt arra hogy esetleg elutasítsam ezt az egészet, így szépen odaírtuk nagy nyomtatott betűkkel a név alá hogy "NEM JÁRULOK HOZZÁ"

az iskolámban kb 30-40 ember oltatta be magát. (a 600ból) most ennek a háromnegyede jár be és mind egytől egyig egy hete hány és belázasodtak, és mind... pedig volt akinek előtte kutya baja nem volt.
Sajnos kollégistaként nem tudok híradót nézni, de szüleim elmondása szerint semmit nem közölnek a beoltottakrol, csakis a betegekről esik szó. Nekem egy középfültő gyulladásomnak keletkezett szövődménye, a nyakamon egy ciszta... ami hála az istennek nem rossz indulatú volt, így köszönöm szépen de én nem kérek ebből a vakcinábol, aminek még azt se tudjuk milyen következményei lehetnek.

mit mondd az orvos? "-há egyen egy almát..." (akinek nem esne le... H1N1...:D)
(ja és Fankát tudatlanul ne szidd)
"500... 500 bunyó. Addig számoltam gyerekkoromban. 500 utcai bunyó és kemény csávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam... persze menetközben az ember nem gondol arra hogy kemény legyen, nem az a lényeg, nem érdekel mekkora hülyeség, de aztán később észreveszed mivé lettél. Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500ig. Semmi sem fontosabb ennél."

/52/

4

Friday, November 27th 2009, 5:54pm

Nagyon :lol: !!!
Kensei te leszel a mumusom :P
És ha az összeesküvéselméletek mondjuk 50% igaz... honnan tudod hogy nem az?
Honnan tudod hogy nem egy mesterségessen kifejlesztett törzs?
ugyanmár... szerintem sem az de ez mind1... lehetne az is...
Ott van a pipihapci allias Madárinfluenza... meg még sok más virus... szerencsére egyikkel sem volt dolgom, de azért minden esetre szeretném tudni ha beoltanak hogy mivel oltanak be? Szerinted miért terjengenek rémhirek hogy nem egészséges és miért kellet aláirni, hogy saját felelőségre... több rokonom is egészségügyben dolgozik, és a mái napig nincsennek beoltva... Miért? ha jól tudom mindig a szociális munkások (tanárok, orvosok, irodisták) vannak elsőként beoltva... most miért nem?
aztán miért irták/mondták hogy a terhes nőknek nem ajánlott... nem nézek sok tv-t akkor is csak reklámokat... :D
igy lehet hogy elavultak az infóim... de ez volt...
Aztán he meg kell halni hát meg kell senki sem akar de azt nem lehet elkerülni...
1x voltam egész eddigi életemben kórházban... és soha többet nem akarok menni... de orvosságot vagy neagy isten injekciót/vakcinát már csak akkor ha "haldoklom"...
Szerintem tök mind1 hogy mi van az virussal nem tudom hogy szerbiában miért kellet 3K huf értékü dinárt adni egy oltásért x 4 el akkor az már 12k huf értékü din... namost akkor vegye meg csak 1kk ember akkor az már mennyi zsé?
és akkor mondja már valaki hogy nem a pénzről szólt az elején!
Aztán meg ki garantál nekem hogy megkapom a védőoltást és nem desztilált vizzel oltanak be...
namost összedobáltam a gondolataim... tessék belekötni... :P

Quoted from "Tigrislány"

(ja és Fankát tudatlanul ne szidd)

+1 ottapont :D

:love: fool for love :love:

Sig by Dubi, THX

Sally

Unregistered

5

Friday, November 27th 2009, 6:06pm

Én be fogom oltatni magam - egyelőre csak az akut tűfóbiám gátol ebben.

Sokáig vacilláltam a lányomat illetően. Elvégre elég egymásnak ellentmondó információkat lehet hallani róla. Mi győzött meg? Megkérdeztem a gyerekorvosunkat, akiben maximálisan megbízok. Ő beadta az egész családjának. És ő olyan, ha nem tartaná helyesnek, megmondaná, bármi is lenne a következménye.

Bevallom, én kicsit félek ettől a H1N1-től. Pedig hetekig oltás ellenes voltam. De a gond: ha nem vagy beoltva, és elkapod, belehalhatsz. Ha gyenge az immunrendszered, akkor azért, ha meg erős, akkor a szervezeted vírusra adott immunválasza visz el. Az eddigi vírusok azokra voltak veszélyesek, akiknek valami miatt gyengébb volt az immunrendszerük. Ez most... kíméletlenül nyírja az egészséges, fiatal korosztályt. Egy láz, hányás kit érdekel? Mellesleg a lányomnak kis hőemelkedése volt utána, meg fájlalta a karját, és kicsit szédelgett, de az egész pár órát tartott összesen. És az osztályból mindenkinek ennyi volt csak. A családban már többen beoltatták magukat, senkinek nem lett kis fejfájáson, pár órás hőemelkedésen kívül semmi baja. A kicsi korban adott kötelező oltások után is belázasodik a gyermek, de inkább egy láz, mint egy diftéria.
Most is így vagyok vele. Tudom, ennek is, mint minden oltásnak megvan az esetleges kockázata. De még mindig sokkal kisebb, mint amit egy vírusfertőzés okozhat. Lehet, van mögötte politika.... és lehet, óriási pénzmozgás is van mögötte. De jött egy veszélyes kór, amire van oltásunk... Sok országban csak álmodnak róla. A WHO álláspontja szerint a miénk az egyik legjobb oltóanyag a világon... És nem hiszem, hogy ha nem így gondolnák, akkor őket könnyen meggyőzné a magyar politika, és a magyar gyógyszeripar.

És ha nem oltattam volna be a lányomat, aki mellesleg asztmás, és nyáron megint EB-re fog menni, külföldre... és ha emiatt történne vele valami, soha többet nem tudnék együtt élni a gondolattal...

A férjem nem adatja be, tömeghisztinek tartja. Én be fogom, főleg, hogy a jövő héttől megint dolgozok. Sok ember között, és vonaton, valamint helyijáraton is utaznom kell, így nem tudom elkerülni az embereket. Csak előtte egy nagy levegő... mert hát a tű.... az tű... és egyelőre attól még mindig jobban félek, mint a H1N1-től :D

Edit: 1. a beoltottakról azért nincs szó, mert ha van is szövődmény, az sokkal később fog jelentkezni.
2. A terhes nőknek is ajánlják, a 2. trimesztertől. Méghozzá a baba védelmében, ugyanis megszületése után már nem védi édesanyja immunrendszere.
3. Ha desztillált víz, akkor legalább bajom nem lesz tőle.

Mint írtam, anyaként nagyon sokat mérlegeltem, és megpróbáltam minél több infot begyűjteni. Annyi az ellentmondás, hogy még mindig nem tudom.... de azt tudom, ha végigsöpör itt is a járvány, én tudom, megtettem a gyermekemért mindent.

This post has been edited 2 times, last edit by "Sally" (Nov 27th 2009, 6:23pm)

6

Friday, November 27th 2009, 6:27pm

Üdv a h1n1 egy bináris katonai idegméreg az ellenszerével együtt a vakcina sokszorosann meghaladja a megengedett higanytartalmat és ne feletkezzünk meg egy korábbi sertésinfulenza elleni védöoltás kudarcárol sokan lebénultak vagy maradando idegrendszeri károsodást szenvedtek tehát mindenki belátása szerint döntsön a védöoltásról nem tudni jo vagy rossz ? az ingyen vakcinárol anyit hogy az adofizetök pénzéböl könnyen adakoznak de felelösséget nem vállalnak !!

A küzdelem halálig tart !!!!!!!!!!!!!

7

Friday, November 27th 2009, 6:31pm

A tűfóbia nálam is megvan :S
Más, nem azt mondtam hogy az én információim helyesek (Sally több pontban is megcáfolt)...
rég hallottam a témáról, én csak azt mondtam, hogy rohadt sok pénz mozog itt az oltások cimszó alatt...
Informálódtam anyukámnál ő mást mondott a védőoltások áráról szal kb a duplájára jön ki mint amit mondtam...

Igaz hogy a desztilláltviztől nem lesz baja senkinek, de akkor kidobott pénz ha tényleg beoltatom magam....

Nem vagyok orvos sem ápoló, sem hasonló, :crazy: kocka vagyok... :P
Nem az én dolgom...

Eldontenni hogy mi a helyes és mi nem!
...
hehe most hallottam tényekben hogy oltóanyagot loptak :dash: :lol:
Hát ilyen is van?

...

Nahát én nem fogom oltatni magam, de ez nem azt jelenti hogy másnak sem kell...
Szülőknek külön felelőség ez az egész nem tudom hogy birják/tok...

Sig by Dubi, THX

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

8

Friday, November 27th 2009, 6:33pm

Nem tudom miért véditek Fankadelit. Ő is odaírta a száma elejére, hogy nem azért írta, mert szerinte népirtást követnek el, meg mérget adnak be stb, ezek szerinte is kamu szövegek sőt azt írta tudatlan, oktondi emberek akik ilyeneket állítanak. Szerinte a pénzről van szó. De ez a szemlélet akkor dőlt meg mikor az oltópontok megnyíltak. :pinch: BÁRKI gyerek, felnőtt, öreg, munkanélküli, dolgozó stb stb stb ingyen beoltathatja magát. Nem Fankát szidtam hanem ezt a számát. Mert ha már 1000 ember nem oltatja be magát a száma miatt számold ki mennyi is az a fél százalékos halálozás... Ha lenne is mellékhatása az oltásnak inkább hánynék egy hétig minthogy esélyt adjak a vírusnak, hogy kinyírjon. Egy családhoz sem fog odamenni Fanka akiknél valaki belehal a h1n1-be, mert a száma hallatán inkább nem oltattak... :cursing: És mint mondtam nálunk az egész család hetek óta be van oltva probléma, mellékhatás nélkül.
Hát ja Sasuke úgy látszik a manga/anime szeretetünkön kívül azt hiszem minden másban ütköznek a véleményeink.
Én mindenkinek ajánlom, hogy oltassa be magát. Ne Ti legyetek az a fél százalék. Jah és tegnap jelentette be az MTA egyik tagja(akiknek azért illik hinni hiszen ők nemzetünk nagyjai politikai és anyagi hátsószándékok nélkül), hogy a vitaminszedés és egészséges életmód nem véd meg a vírustól pláne nem egy alma. :P

Sally

Unregistered

9

Friday, November 27th 2009, 6:40pm

Jah és tegnap jelentette be az MTA egyik tagja(akiknek azért illik hinni hiszen ők nemzetünk nagyjai politikai és anyagi hátsószándékok nélkül), hogy a vitaminszedés és egészséges életmód nem véd meg a vírustól pláne nem egy alma

Ezzel egyetértek. Sokáig azt mondták, hogy az egészséges életmód, erős immunrendszer megvéd. Most az az álláspont: ha erős az immunrendszered, és elkapod a vírust, akkor az immunrendszered támadást intéz a kórokozó ellen. Eddig OK. A gond az az, hogy ezt olyan intenzitással teszi, hogy a vírus ellen termelt ellenanyaggal a saját szervezeted nem tud megbirkózni. Dönteni nem könnyű... szülőként főleg. Nincs orvosi diplomám, akinek meg van, azok is mást és mást mondanak. Nem győzködök senkit, éppen ezért. Viszont engem se akarjon senki meggyőzni :D

Mellesleg tudtommal az oltópontokon sem ingyenes az oltás, csak ingyen adják be, így csak az oltóanyagért kell fizetni.

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

10

Friday, November 27th 2009, 6:46pm

Oltó ponton oltattuk magunkat. Anyu, öcsi meg én. 1 fillért nem fizettünk és a szezonális oltóanyagot is megkaptuk. Nah ha a szezonális oltóanyagra lesz valakinek egy rossz szava arra harapok. :D Azzal már évek óta oltják az embereket probléma és tünet mentesen. Egyébként jól néztem ki mikor egyik karba h1n1 ellenit másikba meg szezonális influenza ellenit kaptam. Fogtam 2 kézzel 2 vállamon a gézt és a dokinéni azt mondja ideje lenne öltözni. :pinch: 8|

11

Friday, November 27th 2009, 6:51pm

Quoted from "Kensei"

Nem tudom miért véditek Fankadelit. Ő is odaírta a száma elejére, hogy nem azért írta, mert szerinte népirtást követnek el, meg mérget adnak be stb, ezek szerinte is kamu szövegek sőt azt írta tudatlan, oktondi emberek akik ilyeneket állítanak. Szerinte a pénzről van szó.

Küldenél erről egy linket PM-ben vagy csak számcimet az is jó?

Quoted from "Kensei"

Egy családhoz sem fog odamenni Fanka akiknél valaki belehal a h1n1-be, mert a száma hallatán inkább nem oltattak... :cursing:

Nem hiszem hogy az emberenek egy zeneszám, alapján kellene dönteni ilyen súlyos dologban!

Quoted from "Sally"

Nem győzködök senkit, éppen ezért. Viszont engem se akarjon senki meggyőzni :D

Én sem akaratam győzködni senkit az egyik fajta hozzáállásról sem, elnézést ha ezt tettem volna!

Quoted from "Mazsika"

Üdv a h1n1 egy bináris katonai idegméreg az ellenszerével együtt a vakcina sokszorosann meghaladja a megengedett higanytartalmat és ne feletkezzünk meg egy korábbi sertésinfulenza elleni védöoltás kudarcárol sokan lebénultak vagy maradando idegrendszeri károsodást szenvedtek!

Ezt azért kifejthetnéd bővebben, vagy linkekkel alátámaszthatnán(vagy miafene):D

Nah mitakarok mondani? elfelejtettem XD

Sig by Dubi, THX

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

12

Friday, November 27th 2009, 6:54pm

Írd be youtube.comra az "oltás" szót, első találat sajnos. Hát azon az idegmérgen behaltam. :pinch: Idegméreg? Ha viccnek szánták az telitalálat, amennyiben valaki komolyan gondolja az gondolkozzon el kicsit, hogy mi is az az idegméreg. Idegméreg nehezen terjed emberről emberre... :pillepalle: Azt szétnyomatják egy területen és ott fejti ki hatását...

Sally

Unregistered

13

Friday, November 27th 2009, 7:03pm

Kensei: maga az oltóanyag közel 2000 ft, a háziorvosok ugyanennyit kérnek a beadásért többnyire. Én oltóponton fogom beadatni, de csak azért, mert akkor nem kell külön a receptért, meg az oltóanyagért is sorba állni.

Az oltópontokon 3000 ft az oltás, ebben benne van az oltás költsége is, és nem kell recept. Aki jogosult az ingyenes oltóanyagra, az továbbra is csak a háziorvosától kapja meg ingyen.

Forrás, valamint az oltópontok teljes listája:

Egészségügyi minisztérium honlapja

Az előbb hallottam a tényekben, hogy már van olyan kórházi oltópont, ahol ingyen oltanak, ott csak az oltóanyagot kell kifizetni. Azt hiszem, Veszprémben, de erre nem mernék megesküdni.

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

14

Friday, November 27th 2009, 7:07pm

Mi Itt kaptuk ingyen és bérmentve. Ismerem az "árfolyamot". :D

Sally

Unregistered

15

Friday, November 27th 2009, 7:16pm

Mi Itt kaptuk ingyen és bérmentve. Ismerem az "árfolyamot". :D

Értem, alapítvány fizeti ezek szerint valamilyen támogatásból... Szép tőlük. Kár, hogy csak 2 nap... na meg amennyiért elutaznék innen Nyíregyházára, az út az oltás többszörösébe kerülne :D.

Mellesleg ezt akkor még nem írtad, amire reagáltam. Eredetileg így írtad ;)

Quoted

De ez a szemlélet akkor dőlt meg mikor az oltópontok megnyíltak. :pinch: BÁRKI gyerek, felnőtt, öreg, munkanélküli, dolgozó stb stb stb ingyen beoltathatja magát.

Csak ezt akartam megcáfolni :)

Kensei

Banned until 07-02-2010

• Send private message

16

Friday, November 27th 2009, 7:21pm

Teljesen igazad van. Azt ott rosszul írtam. :rolleyes: De végül is bárkinek adott az ingyen oltás csak meg kell keresni az ország ingyenes oltópontjait. Nem csak ez az egy van. De elég eldugott linkeken lehet rájuk találni.
Amúgy tényleg rendes dolog ez az ilyen alapítványoktól. A honlapjukon még rengeteg dolgot lehet találni, sokakon segítettek már. Nekünk 40Km-re van Nyíregyháza, beutaztunk 21-én és eltöltöttünk egy szép családi napot. ;)

THE REAPER

THE REAPER

• Send private message

17

Friday, November 27th 2009, 11:41pm

találtam egy ilyen rémhír oldal félét nem tudom mi igaz vagy mi nem de be másolom

"Ma vettem egy zsák meszet és van már hipóm is elég, hogy fertőtleníteni tudjak a H1N1 ellen, de jöhet akár a H5N1-is, mint Ukrajnában mostanság. Az ember esze megáll a hazug médiás és gerinctelen „szakember” –nyilatkozatai láttán, hallatán. Egy apukával beszélgettem az óvodában pár perce. Képes volt felhívni a biztosítóját, hogy ha beoltatja magát ezzel a kotyvalékkal és lesz valami baja tőle, akkor a biztosító vállal-e felelősséget azért, amiért sem a szer gyártója, sem az orvos, gyógyszerész, de még az állam sem? Persze, hogy nemleges választ kapott. Ha viszont nem oltatja be magát és azért lesz baja, akkor sem vállalnak felelősséget és nem állnak jót. A felesége biokémikus, és mondanom sem kell, hogy nem oltatja le magát, sem a családját. Apropó, ha már itt tartunk. Tulok írt egy összefoglalást ebben a témában, tisztán vegyelemzéssel eljutva a nem tetsző eredményekhez.

Íme: „Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.

Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát-dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben.”

Ami ebből kiviláglik, attól felakadhat az ember szeme. De ez mind semmi, mert amit most olvashattok, az a biokémiai hatásmechanizmust feltáró vallomása ennek a népírtó akciónak.

Íme a hír!

„Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően – és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek „szövődménye” maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).
A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.

A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!"

Sally

Unregistered

18

Saturday, November 28th 2009, 12:02am

Oké, tételezzük fel, hogy igaz... olvastam én is.

Akkor viszont pár kérdés (amikre kerestem választ, de nem találtam sehol):

Először is: miért?

Olvastam olyat, hogy így akarják csökkenteni a népszaporulatot.

Akkor viszont miért világszerte adják? Miért nem csak a legszegényebb világokban, és ingyen?

És egyáltalán melyik hatalom? Ugyanis mindegyiket érinti... mindenhol terjed a vírus... és mindenhol terjed a védőoltás....

Ja, és külön örülnék egy olyan tanulmánynak, amikor egy valódi tudós, vállalva önmagát, valós adatokkal megjelenik. Tehát nemcsak "egy kutatócsoport"

Ha viszont csak a magyar vakcinát érinti.... akkor hogyan érték el a kiváló WHO minősítést?

Ja, egy fontos dolgot kihagytál. Állítólag a vakcinával együtt egy chipet is juttatnak a szervezetbe... csak már arra nem emlékszem, miért :D

Azt még elhiszem a rémhírek közül, hogy a H1N1 nem természetes úton mutálódott idáig. Hanem laborban jött létre, csak valahogy kikerült. Ez még hihető. Hogy kísérleteztek valamilyen biológiai fegyveren... és baleset, vagy gondatlanság....

És most világszerte próbálják helyrehozni a hibát.

Nekem a dokinénink azt mondta, ez ugyanolyan védőoltás, mint a többi. Fluval alapon elölt kórokozó (idei). Lehet, hogy sok benne a higany, nem vagyok se orvos, se vegyész. De sok sok év óta ugyanezen a Fluval alapon van rengeteg más védőoltásunk. Eddig nem volt veszélyes?

Edit:

Megtaláltam :D

Na jöjjenek az én kedvenceim :P

Quoted

Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?
Helmut Pilhar:
tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról.
Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza,
amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:

Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu
injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-
szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.

A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a
beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot
tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb
kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az
újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött
gyermekét egyszerűen „eldobja”.

A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő
betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud
a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben
tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek
ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos
embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja
majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
Ing. Helmut Pilhar

A másik:

Quoted

Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros
pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
http://thebirdflupandemic.com/archives/1...-theswine-
flu-vaccine-in-massachusetts

Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy
egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba,
melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
(http://info.kopp-verlag.de/news/amerikan...ereit.html )

Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják
beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A
koncentrációs táborokból kikerült emberek „véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.

A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd
kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.
Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen
sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva
(szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges
járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó
elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.

És a legjobb:

Quoted

Egy ilyen chip-etnyi kis műszerrel a testedben, oda fogsz menni dolgozni, amit kijelölnek a számodra, ott fogsz vásárolni, ahol kiszolgálnak téged a kódszámod alapján, abba az iskolába irathatod a gyermekedet, amit kijelöltek számodra, azzal házasodhatsz össze akivel ezt engedélyezik, akkor hagyhatod el a számodra egyébként kijelölt lakhelyedet, ha arra engedélyt, kapsz...

Azt a filmet nézheted, meg, azt a könyvet olvashatod el, az az internetes tartalom lesz olvasható a monitrodon, mai engedélyezett (vagy kijelölt) a számodra, azzal levelezhetsz, azzal kommunikálhatsz, és akkor, amikor ez engedélyezet számodra...

... mert a nagy testvér - egy hálózatba fűzött számítógépes hálózat és a hozzákapcsolt érzékelők FIGYELNEK.

Minden pillanatban, minden mozdulatod követhetővé válik...

És ne reménykedj abban, hogy majd megkérem az xy-kát, hogy... mert nem lesz xy-ka. Ha pedig lesz, akkor az ő testében is az a chip lesz, ami a tiédben, és nem lesz választása abban, hogy segít e neked vagy sem...

A totális börtön kész, és a börtön felügyelői felkészültek arra, hogy létrehozzák a teljes, önfenntartó börtönfelügyeletet...

Mindenki rab és börtönőr lesz - egy személyben! Ha nem teszed, amit kijelöltek számodra, akkor valaki tenni fog azért, hogy engedelmes legyél, ellenkező esetben Ő nem lesz "jófiú" és őt várja súlyos büntetés... és persze Te sem teheted meg, hogy ne késztess (kényszeríts) másokat a teljes engedelmességre, mert akkor Te iszod meg a levét...

ÖRDÖGI, Nem?

Szupertökéletes...

HAGYOD, hogy megtörténjen?
A lehetősége megvan!
Minden készen áll ahhoz, hogy véghezvigyék ezt a sátáni tervet!

Tehát a vakcina először is megöl, de azért juttat a szervezetembe egy chipset, ami szintén azért van, hogy megöljön, emellett ellenőrizzen, ja és még börtönben is tartson. Az új évezred mátrixa.... Na ne már... :pillepalle:

This post has been edited 1 times, last edit by "Sally" (Nov 28th 2009, 12:21am)

THE REAPER

THE REAPER

• Send private message

19

Saturday, November 28th 2009, 12:17am

nah én csak talátam ilyet olvastam beszéljük ki címmel kicsit cenzuráni kellet mert voltak benne politikai dolgok de ha szeretnéd elküldöm szivesen pmben a teljes linket.mint írtam rémhír egy sok közül . ,mondjuk ami furi hogy vannak orvosok akik nem akarják beadni, kitudja miért :/ kutato csopi ide oda pénz az biztosan van benne és valaki jól profitál . ha teljesen ingyenes lenne akkor elhinném hogy frankó
Chip igen én ezt hallodtam amit ha aktiválnak akkor a Nők lekváros , Férfiak a húsos a gyerekek meg nutellás palacsinává változnak :)

20

Saturday, November 28th 2009, 12:26am

Pff...
én szeretném megkapni a linket...
A nutelláspalacsinta meg hát XD
Egyébként H1N1 és HxNx csoportu vitusok mind laborban fejlődtek... (vélemény)
Az hogy mit mondanak meg a népnek meg hogy mi van az két különböző dolog :P
de ezt már tiltja a szabályzat sok mindent tilt... de azér meg már bannolnak...

Sig by Dubi, THX