You are not logged in.

gatyamadzag

Kolónia hajó

• "gatyamadzag" started this thread

• Send private message

1

Thursday, September 3rd 2009, 8:29pm

Mi az élet értelme ? Mit keresünk mindannyian az életben ?

Sziasztok. Gondoltam feldobok én is egy labdát....

A mit keresünk alatt nem azt értem hogy mi a francnak vagyunk itt, hanem a célunkat.....az életben...nem másikban...

Nosza, adjunk magunkból egy kicsit.....ide is.... ;)
I'm a professional killer,
I kill for money.
But You're my friend,
I kill You for FREE !!!

dtomek

Banned until 05-03-2010

• Send private message

2

Friday, September 4th 2009, 3:45pm

Az Élet értelme az élet!:)
Emlékszem még egysejtű koromban, már akkor is ezt kérdezgette az őstengerekben a többi egysejtű meg zöldszemes ostoros! Már akkor is azt mondtam nekik, hogy majd meglátjátok, 65 millió év múlva is ugyanezt fogjátok kérdezni (nem te voltál az egyikük? Olyan ismerős vagy..)!
Nos, azóta megfejlődtünk egy kicsit, kimásztunk az iszapból, de a kérdés ugyanaz! (a válasz egyébként 42, de ez egy másik történet..)
Az egyetlen értelme az evolúció, az hogy tovább add az életet, úgyhogy gyorsan kapj el valami menyecskét és hajrá!;)
Az igazi választ sose fogjuk megtudni.

Pokemonmester

Banned indefinitely

• "Pokemonmester" has been banned

• Send private message

3

Friday, September 4th 2009, 7:03pm

Miután az élet egy véletlenszerűen létrejött valami, ezért konkrét értelme sincs.

Mefisztó

Banned indefinitely

• "Mefisztó" has been banned

• Send private message

4

Friday, September 4th 2009, 9:08pm

Nem tudhatod az amit te véletlenszerű valaminek hívsz (gondolom az ősrobbanásra gondolsz,ha nem akkor nem tudom :) ) szóval sosem tudod mi véletlen és mi nem,mivel a véletlen egy tág fogalom,az amit egyik ember véletlennek lát azt egy másik egy nagyobb terv részének stb....
de ez is olyan kérdés amit TE vetettél fel (nem ez az élet értelmés) szóval ez is olyan mint hogy végtelen e az univerzum ( mivel folyamatosan tágul,ez relatív).
Az Élet értelme az emberi faj tökéletesre fejlődése :)
És a (szépségversenyek nyertesei által hangoztatott :P ) VILÁGBÉKA :)
Az ördög Sosem alszik :)
de ezt már úgyis tudjátok :D

:monster: Légy jó az életben,vagy találkozunk a Halálban:monster:

mi.scofield

Kém szonda

• Send private message

5

Wednesday, April 7th 2010, 7:20pm

Hello!
Szerintem az élet értelme mindenkinek más ...
Több típusú ember van ilyen szempontból számomra pl.:
1. eszik, iszik, költi a pénzét, b*ik, sz*r mindenre
2. pénzéhes, élvezi az életet, luxus stb.
3. fontos neki a család, megakarja állni a helyét az munkahelyen meg máshol, tehát becsületes
4. az emberiséget segíti pl. tudósok, akik életüket szentelik mások jövőjének.
5. vannak akik mások érdekeit nézik, céljuk, hogy megnevetessék a másikat x) és ennek örülnek x)
6. van egy rakat rossztevő ember ...

számomra a 3,4,5 fontos de főleg az 5ös mivel arra van a legnagyobb szükség hisz semmit sem tudunk még szinte a közeli bolygóinkról sem nemhogy az univerzumról meg a galaxisokról ... és nem mi vagyunk az egyetlen civilizáció a világűrben ... vannak sokkal fejlettebbek is ... már nem egyszer látogattak meg minket ...
----------------------------------------------------------------------------------------
-------:minigun: Ne a tettek miatt aggódj, hanem a tétlenségért! :missilelauncher: -----------------
-------------------:sniper: miscofield :rocketlauncher: ----------------------------------------------

trachus

MODernxD

• Send private message

6

Tuesday, May 11th 2010, 9:35pm

Inaktív thread. A témát zártam.