A legnagyobb gond az, én nem gondolom, még csak nem is tudni vélem, határozottan tudom, hogy nem járt.
Nos erre várnék cáfolatokat, s majd elemezzük.

This post has been edited 1 times, last edit by "vs120" (Jul 19th 2009, 6:43pm)

This post has been edited 1 times, last edit by "Twilight" (Jul 19th 2009, 7:12pm)
A Hollywoodi kamerák nem is működtek volna a világűrben. SpeciálisAz 1959 -ben bemutatott Ben-Hur, elég előrehaladott film ipari tudásról tett bizonyságot. Rá 10 évre, a mindig is rongy rázó Amerikaiak, pont az évszázad eseményére, kissé szegényes kamerákkal áltak elő...
Minden leszállás a hold föld felőli oldalán történt. Nem értem a kérdést...Mivel elvileg töbször is jártak a Holdon, nem kelett volna legalább 1x a födről is látható helyen landolni?
Miért lehetetlen? Melyik része lehetetlen szerinted? Pontosan meg volt határozva, hogy hány kg üzemanyag kell a főmodulhoz való visszajutáshoz és az is pontosan kg-ra megvolt, hogy a modulnak mennyi üzemanyag kell a visszatéréshez.ja még szakterületed is? nagyon jó, akkor biztosan birtokolsz adatokat a hold felszín elhagyásáról is, nem is oda jutni volt akkor lehetetlen, hanem vissza.

This post has been edited 2 times, last edit by "vs120" (Jul 19th 2009, 7:33pm)
(márpedig adott)
Nos, amit én láttam felvételeket ilyen dolgokról én úgy láttam nem mozognak valami gyorsan. Azért gondolom a gravitáció belesegít nekik a mozgás gyorsaságában, de nem mennek elképesztő sebességgel, ezt a kérdésedet nem értettem.
Quoted
82 kg ruha? emberek sem tűntek többnek, 160 kg, 1/6 gravitáció mellett, nem mozog kissé nehézkesen?
Esetleg bizonyítéknak, hogy az emberek is lássák a saját szemükkel? Én úgy tudom a NASA nem ad pontos időpontot arról, hogy mikor fog landolni az űrhajó, így szerintem egy ember sem fog egész éjjel kint ülni a kertben csak hogy láthassa a holdra szállást + szerintem nehezen vennénk észre egy űrhajót több 1000km-re tőlünk ( javítsatok ki ha tévedek ).
Egy kicsit olyan érzésem van, mintha Te nem a NASA-nál lévő képeket néznéd, hanem a neten mindenfelé keringő lebutított 100x újramintavételezett, tömörített, fórumokon ezerszer keringett egymásba linkelt kis felbontású vackokat. A NASA képei mind professzionálisak ezen a téren. Mutass rossz fotómiért nem lehetett megoldani, hogy a földön működő kamerák ott is működjenek? (akár a kompban is, bentről kifele, éles képet adó) mi volt a gátló tényező?
Ezt nem bizonyítani kell, hanem kiszámolni. És nem kell együtt számolni az oda meg a vissza utat, mert odafele a visszafelé vivendő üzemanyag hasznos tehernek minősül. Ha a felszállással vannak problémáid, akkor itt vannak az adatok hozzá:mennyi is az a pontosan kiszámolt üzemanyag, ami legyőzte volna az 1/6 gravitációt? (ez sem teljesen bizonyított, +- x) és menyi annak a súlya? + az oda, és vissza úté?
A digitális kópia tökéletesen megfelel "eredetiként". A híres Ben-Hur-odat se tudnád már megnézni az eredeti tekercseken...hol is található az a 30 000 óra eredeti film anyag? mert ezt még a NASA sem tudja (csak feljavított van nekik is)
Nehézkes mozgás: alapvető fizikai tanulmányi hiányosságaid vannak. Kevered a tömeget a súllyal. Az emberek tömege a holdon is 160kg ahogy mondtad. Ezt a tömeget kell mozgatni, ami pontosan annyi impulzussal rendelkezik a holdon is, mint itt. Ezért látszik "nehézkesnek" a mozgás.82 kg ruha? emberek sem tűntek többnek, 160 kg, 1/6 gravitáció mellett, nem mozog kissé nehézkesen?
0.174 a hold fényvisszaverődési aránya a földhöz képest, mi is a pontos gond a csillagokkal?

This post has been edited 1 times, last edit by "vs120" (Jul 19th 2009, 9:55pm)

Twilight, te ilyen távolságban nem fogsz észrevenni egy űrhajót akárhol is landol
.
http://www.hq.nasa.gov/alsj/a15/a15v_1672206.mpg

This post has been edited 2 times, last edit by "vs120" (Jul 19th 2009, 11:00pm)
Ne gondolj magasröptű dologra, de fontos.
This post has been edited 1 times, last edit by "Twilight" (Jul 19th 2009, 11:24pm)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH