)!
1 csöve van
A Sig, Double Line munkája
Rolcsika
, legyen az bármien ízű...
This post has been edited 1 times, last edit by "equilibrium" (Jan 31st 2009, 5:15pm)

), de viz helyett kisustit tettunk, es rendes vizipipahoz valo dohany helyett par piros Marldborot eltortunk es aszt tettuk bele. Az ize rettenetes volt, viszont nagyon utos
A kávésat próbáltam, de... Azt reméltem, hogy a kávéról alkotott negatív nézeteimet eloszlatja majd, hát nem sikerült, számomra kegyetlen rossz volt
Embere válogatja, lehet.

) jöhet mindig, minden mennyiségben. Jobban szeretek a szabadban pipázni, bár most, tél közeledtével beszorulok majd a szobámba, ill. lakásba, és mivel a családom nagyon dohányellenes (főleg apám, s nem érti meg, hogy nem hal bele, ha megszagolja), nem igazán szabad pipázni vagy füstölőzni és egyéb tevékenységet végezni, ami füsttel jár. Legalábbis, ha itthon van
Ha meg nincs, akkor banzai xD
), de mikor le akarták venni nekem, én meg közelebb tipegtem, hogy had fogjam meg, hozzáértem ehhez a zöldhöz, és nem tudom ki érzett már ilyet, vagy miként vette a pipáját, de olyan volt, mintha megtaláltam volna egy részem, amiről nem tudtam, hogy elveszett. Onnantól kész, vége volt, nekem ez kell és kész. Azt mondtam, hogyha valaki a közelébe mer menni, lekaratézom! XD Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH