You are not logged in.

MrSam

Szmoker Moder x)

• "MrSam" started this thread

• Send private message

1

Wednesday, January 7th 2009, 12:37pm

Vizipipa

Üdv Mindenki.:)

Téma adott.

Arra lennék kiváncsi, ki hogy szokott pipázni, milyen dohánnyal, stb...

Nekem a citromos a kedvencem.:)

THE REAPER

THE REAPER

• Send private message

2

Wednesday, January 7th 2009, 12:42pm

nekem nincsen most csak narancs :) de szerintem nem rossz :P
hamarosan veszek majd még párat csak adjátok a tippet :)

3

Wednesday, January 7th 2009, 2:13pm

Hohoho végre egy izgalmas téma :)

Hát én már szinte mindent kiprobáltam, és bátran mondhatom a legjobb füstje a kávés dohánynak van!

Viszont a kedvencem a barackos és az epres!
Viszont a magyaros igen pikáns izvilágot tud teremteni :D

Pipázni pedig bárhol bármikor! De legtöbbször szobában, azonban az auto sem rossz döntés, csak be kell füteni elötte és mehet a menet :D

SalyT

ModArt

• Send private message

4

Wednesday, January 7th 2009, 2:56pm

Hogy nem nekem jutott eszembe ez a téma, nem is értem! :D

Nekem vegyesgyümölcsös dohányom van, az sem rossz(tudjátok, ajándék lónak...). :D
Leginkább szabadtéren szeretek pipuzni, de ilyen hidegben nem tudok megmaradni kint. Az újévet is pipuval köszöntöttük, néztek is a szórakozóhelyen az emberek. :D
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD

trachus

MODernxD

• Send private message

5

Wednesday, January 7th 2009, 4:44pm

Nos én is nagy pipa fan vagyok a városban van egy hőforrás szerű cumo ami felett van egy vas akármi amire leszoktunk telepedni, ez tök jó meleg és tök jó hangulatos! Nagyon jókat szoktunk ott szívni! Én minden faját szeretek, de jó a gyümis is! Próbáltuk már vízzel, rostos lével és vodkával, az utóbbiról nem tudok mit mondani(nem emlékesz sajnos:D)!

Electra

Kolónia hajó

• Send private message

6

Wednesday, January 7th 2009, 9:17pm

Ki máshoz illene jobban egy ilyen téma, mint hozzád? :D
Költői kérdés, ezt is csak zavaromban írom, mint első lány a threadben.
Bár nem régóta (kb. fél éve) élek ezzel a szenvedéllyel már nem is tudom elképzelni, hogy milyen szörnyűség lenne nélküle. :D
Kedvenc dohányom a két almás, a legszörnyűbb amit eddig szívtam az a mangós. A kávés nem rossz, de azt hiszem maradok a folyékony változatnál :D
Egyébként nagyon szeretem a pipámat :D Szép zöld és teve is van rajta :D
De még szűz, vagyis csak vízzel használtuk :D

gadesz89

Könnyű harcos

• "gadesz89" has been banned

• Send private message

7

Wednesday, January 7th 2009, 9:35pm

NAgyon jó téma:)
Németországban vizipipáztam elöször és azóta is rávagyok kattanva:)
Nekem a vaniliás és a vegyes gyümölcsös a kedvencem:)

Baree

Könnyű harcos

• Send private message

8

Thursday, January 8th 2009, 12:19am

Többször próbáltam, de nem sikerült még meglelnem a hangulatát :(
Talán azért mert mindig rajtam a van a sietség és max 10 percet áldoznék rá... :D
a borgok tovább állnak... RIP S.B.C.

SpaceHunter

Kolónia hajó

• Send private message

9

Saturday, January 10th 2009, 12:01pm

Én is vizipájp fán vagyok!
Van egy pipám Kb fél méteres és egyiptomból hozattam az idén tiszta kézimunka az egész tök állat :D 1 csöve van

3-4 fajta dohányt próbáltam eddig amiket szintén egyiptomból hozattam és azt kell mondanom h a sárgadinnyiés és a mangós az katasztrófa rosz :)

Ami nagyon meggyözött az a citromfü volt
Bár halottam hogy a földiepres az brutál jó

wizzard

Könnyű harcos

Location: Magyarország, Budapest, XVII. ker, Ogame parancsnokság

• Send private message

10

Saturday, January 10th 2009, 12:27pm

RE: Vizipipa

Régebben én is vízipipáztam, de a család miatt abba kellett hagynom sajnos. a kedvencem a Kávés, és a Citromos volt

Viki baba
:hail:A Sig, Double Line munkája :hail:Rolcsika
A család Szent és Sérthetetlen. Ezt alaposan vésd be az agyadba.

Predator.

Nap Műhold

• Send private message

11

Saturday, January 10th 2009, 9:35pm

nekem is van egy fél méteres még anyám hozta Dél Afrikából, SpaceHunter a mangó az tényleg bűn rossz:D ami a kedvencem az az epres és az erdei gyümölcs, én a vízbe még jeget is szoktam rakni mert akkor nagyobb a füst.

This post has been edited 1 times, last edit by "Predator." (Jan 10th 2009, 9:36pm)

Xthor

Könnyű harcos

• Send private message

12

Monday, January 12th 2009, 5:56am

Hát nekem a kedvencem a banános, de az sem akárhogyan, víz helyett tej van az üvegben, érdemes kipróbálni, kellemes ízt ad neki:) Viszont utána a tejet fogyasztásra nem ajánlom:D:D

Vagyok aki vagyok, mert kell 1 ilyen is!

Reloaded UNI10

luky

Kolónia hajó

• "luky" has been banned

• Send private message

13

Tuesday, January 13th 2009, 7:51am

Predator nagy igazságot mondott a jéggel, próbáljátok ki úgy is ha még nem volt meg, mert marha jó érzés mikor fagyos a füst :D, legyen az bármien ízű...;)
én kimondottan az epreset kedvelem, lehet azért mert már az oviban is az volt a jelem, illetve ajánlom h teázgassatok mellé->szuper...
Ja és mindig nagyon gondosan csomagoljátok vissza a sisát, mert ha kiszárad ocsmányul kaparja a torkot ;)

Tobi

Nap Műhold

• Send private message

14

Monday, January 19th 2009, 6:18pm

Én a banánosat imádom! és úgy toljuk hogy alkohol van a pipában víz helyett(de nem túl tömény mert elrontja)! Egyszer amúgy nem volt dohányunk, csak szenünk! Erre beötlött hogy van egy vagon teánk! A folytatást gondolom kitatáljátok!Amúgy tök finom volt, csak a teafű nem sokáig bírta...xD! persze ezen javíthatunk egy kis házilekvárral! kutyuljátok össze a teafűvel és TÁDÁÁÁÁ! Finom mint az állat! Jobb mint a bolti! xD
Mit néztek? mit vártok egy főiskolai hallgatótól? xD

Kopernicus

Könnyű harcos

• Send private message

15

Saturday, January 31st 2009, 5:07pm

Ezt töröljétek ki légysz mert véletlenűl a faterom acc-jával írtam. Bocs (Equilibrium)

This post has been edited 1 times, last edit by "Kopernicus" (Jan 31st 2009, 5:11pm)

equilibrium

Kolónia hajó

• Send private message

16

Saturday, January 31st 2009, 5:08pm

A sárgadinnye és a mandarin a legjobbak de a kókuszon és a rózsásan kívül az összeset szeretem. Az eper tejjel az üvegbe nagyon finom szerintem yoghurt ízű egy kicsit a füst csak vigyáznikell mert ha túlsok a tej felhabzik a csőbe szóval én hígítani szoktam egy kis vízzel a tejet. Ami meg az alkoholt illeti igaz hogy elég drága mulatság de a kalinka és a csokoládé likőr keveréke nagyonjó csokoládés dohánnyal!!! De a legütősebb ágyas pálinkával vagy tegyetek a dohányba egy kis erőspistát XD . De az utólsó kettőt ne túl sűrűn mert egy kissé káros meg az erőspista szaga bennemaradhat a csövekbe meg az üvegbe.
Amúgy nekem egy 80cm-es 3csöves vizipipám van.

Na tessék már meg is mutatkozik az agysejt pusztulás véletlenűl faterom acc-jával postoltam az előbb. :D

This post has been edited 1 times, last edit by "equilibrium" (Jan 31st 2009, 5:15pm)

gatyamadzag

Kolónia hajó

• Send private message

17

Thursday, September 3rd 2009, 7:04pm

Nekem a dzsundzsis izü a kedvencem :tongue:
I'm a professional killer,
I kill for money.
But You're my friend,
I kill You for FREE !!!

Symbol

Banned until 25-11-2009

• Send private message

18

Thursday, September 3rd 2009, 10:20pm

A cirtomos dijazom ;)
Amugy egy haver othol ossze utott 1 hazi keszitesu vizipipat(par cso, egy regi vaza vagy mi es kesz is :D), de viz helyett kisustit tettunk, es rendes vizipipahoz valo dohany helyett par piros Marldborot eltortunk es aszt tettuk bele. Az ize rettenetes volt, viszont nagyon utos :D
Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
(Frank OUTLAW)

Bunnyhero

Kolónia hajó

• Send private message

19

Thursday, October 22nd 2009, 2:30pm

Látom ide is régen írtak, meglódítom hát.
A citromosat előttem sokan dicsérték, s jómagam is emellé a dohi mellé húznám a voksomat, valamint a mentás mellé. Van olyan ismim, aki nem bírja, de nékem bejött :) A kávésat próbáltam, de... Azt reméltem, hogy a kávéról alkotott negatív nézeteimet eloszlatja majd, hát nem sikerült, számomra kegyetlen rossz volt :wacko: Embere válogatja, lehet.
Hasonló helyzetben vagyok az ananásszal. A valóságban mondjuk le tudok nyomni belőle egy keveset, de dohányban engem kiakaszt.
Ezen felül az almás és a barackos, amit kipróbálásra ajánlok annak, aki még nem tette volna meg. ;)

Electra: szűz pipa xD érdekes megfogalmazás, de akkor így nézve az enyém is az :P
Idáig csak vízzel használtam, és valószínűleg jó sokáig ez így is marad :D

Én egyedül nem nagyon szoktam pipázni, inkább csoportos tevékenységnek tudható be részemről. Baráttal, haverokkal, vagy a második családommal (mert ah, okt. 18a óta így hívom őket :D) jöhet mindig, minden mennyiségben. Jobban szeretek a szabadban pipázni, bár most, tél közeledtével beszorulok majd a szobámba, ill. lakásba, és mivel a családom nagyon dohányellenes (főleg apám, s nem érti meg, hogy nem hal bele, ha megszagolja), nem igazán szabad pipázni vagy füstölőzni és egyéb tevékenységet végezni, ami füsttel jár. Legalábbis, ha itthon van :D Ha meg nincs, akkor banzai xD

Ha jól olvastam a dolgokat, márkát még nem említett senki.
Megkezdem: Al Masah
Ez idáig mindent söpört nálam, egy szívás elég volt, hogy eldöntsem, ez az, amit nekem találtak ki :D
Hopp, kicsit hosszú lett xD

Az én pipám zöld üvegű és a nyaka fa. Eredetileg egy márvány nyakút lestem ki magamnak (a legmagasabb polc leghátuljáról :D), de mikor le akarták venni nekem, én meg közelebb tipegtem, hogy had fogjam meg, hozzáértem ehhez a zöldhöz, és nem tudom ki érzett már ilyet, vagy miként vette a pipáját, de olyan volt, mintha megtaláltam volna egy részem, amiről nem tudtam, hogy elveszett. Onnantól kész, vége volt, nekem ez kell és kész. Azt mondtam, hogyha valaki a közelébe mer menni, lekaratézom! XD
Nem az az erős, aki sosem bukik el, hanem aki minden bukás után képes talpra állni.

20

Friday, October 23rd 2009, 12:13am

Haverjaim szerint a "mosolygós" dohány a legjobb...
én még csak csokist szívtam, meg ananászos...

Én inkább maradok a Pina Colada- s ciginél.. :D

Yra.

"Nem mintha bárkit is érdekelne, de megjegyzem, hogy az étterem a világ másik végén van.."