You are not logged in.

Sorrow

Banned indefinitely

• "Sorrow" has been banned

• Send private message

61

Friday, December 19th 2008, 10:32am

Quoted

Originally posted by Admiral Stukov

Quoted

Originally posted by Sorrow
Vagy legyen mindenki nacionalista és a számára nem magyarnak tűnő embert üldözze el az országból?

Quoted

Originally posted by Sorrow
Azzal, h lázadozunk, csináljuk ezeket a fantasztikus nacionalista tömörüléseket, kimegyünk egy jót verekedni egy focimeccsre, stb azzal csak ártunk nekik ...

Neked fogalmi zavaraid vannak a nacionalista szó jelentéséről..
Szavaidból süt a tipikus, napjainkban élő elbutított, liberális népbutító mentalitás; mindenki, aki más véleményen van, mint a liberálisok, az már szemét nacionalista, neonáci, újnyilas, stb.
Az ilyen embereket igazán megnézném egy olyan helyzetben, amikor nem a monitor árnyékában kell a liberális szemellenző mögül szónokolni, hogy minek csinálni bármit is.
Teszem azt egy focimeccsen (Igen, vigyázzatok, aki focimeccsen hangosabban szurkol már az is nacionalista!), ahol az ember azért kap gumibottal az arcába, mert 'idegen' országban magyar. Vagy ami még jobb; Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy vajon akkor is ekkora szájuk lenne e, ha egy 'idegen országban' csoportosan megvernék pl. a románok, a szerbek, vagy pl. a szlovákok, csak azért, mert megszólalt magyarul.

Ilyenkor hova tűnik a fröcsögő liberalizmus?
Jaaa...hát tényleg. Azok nem magyarok. Azokkal nem lehet akármit megcsinálni. De egy bizonyos; sokáig a magyarok sem fogják tűrni ezt a fajta megaláztatást.

Jah elnézést kérek tőled, hogy nem állampolgárság, bőrszín, és egyéb dolgok miatt ítelek meg egy embert.
Azon a bizonyos focimeccsen én ugyan nem voltam kint, nem tudhatom, hogy miért, s hogyan kezdődött el a rendőri akció, de legyünk már 50 év távlatában tisztában azzal a kis ténnyel, hogy Szlovákia az Szlovákia, Magyarország pedig Magyarország.
Ha Te, abban látod a magyarság kifejezését, hogy kimész egy másik országba olyan transzparensekkel és zászlókkal, amik sértik az ott élőket, akkor csak gratulálni tudok. Ettől nem vagy s leszel hazafias magyar, sőt tovább megyek, csak ártasz a saját országodnak, amit véleményed szerint annyira szeretsz.
Engem aztán megnézhetsz, teszek rá, nagyjából ez volt ide az utolsó postom, biztosan nem fogok tovább beszélni erről a témáról, mert úgy is fölösleges.
És csak halkan jegyezném meg... MINDENHOL vannak olyan emberek, akik belekötnek másokba, és megverik. Nem az az ok, hogy megszólalt magyarul. Az ok a sok alkohol és/vagy az a rengeteg uszítás, ami nap mint nap megy, nem csak itthon, hanem bárhol máshol a világon.
Másrészt... Magyarországban születtem, de az apukám még csak nem is európai és, ez látszik rajtam is. Kaptam itt már eleget ( beszólást, anyámba küldést, kiközösítést, miegymást ) úgy hogy Te nekem ne akard bemagyarázni, hogy ebben az országban csupa hazafias lelkületű , bátor ember él. Pont annyi elvakult szemét ember él itt is, mint bármelyik másik országban, akik ugyanúgy beléd kötnek, ha egy picit is eltérsz az általuk megszokottól, vagy ha épp olyan kedvül szottyan.

na pás ezen topic.

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

62

Friday, December 19th 2008, 10:47am

Sorrow te tól keveset tudsz, ahhoz, hogy itt oszd az észt! Naná, hogy tele van az országotok idiótákkal, mikor 40 éven körösztül mosták a komunisták a magyarok agyát!
Szlovákia az szlovákia? Egy olyan ország, ahol a Benes dekrétumokkal kitelepítették a lakosságot, és más etnikumot telepítettek a házaikba, méltán félhet a boszútól! Persze a magyarokban mostanáben semmi boszúvágy nincs. Dehát a vallás is azt mondta, hogy kérj bocsánatot, és megbocsájtást nyersz. Meghogy bocsáss meg, és neked is megbocsájtanak. Nade ők ugyan nem kértek bocsánatot, de ettől függetlenül a magyarok mégis megbocsájtanak nekik. És ők ezekután még mindíg okoskodnak, hogy a ti történelmetek sérti a mi álltörténelmünket!
Szerintem jobb lenne ha a magyarok barátságosan viselkednének a barátságos népekkel, mint pl szlovén, horvát, bosnyák, albán, bulgár, lengyel, német, stb. (vannak még) De nem jópofiznának az ellenséges népekkel!
Éljen a DÉLVIDÉK!!

Cortez

Nap Műhold

• Send private message

63

Friday, December 19th 2008, 11:33am

Azt hiszem Sorrow-val kicsit elbeszélünk egymás mellett, nem igazán ugyanarról a témáról van szó. Lényegtelen, a passzivitás nem olyan rossz mint az ellene szólás, és itt fórumon se idő, se hely, se kifelyezésmód nem áll rendelkezésre h bővebben taglaljuk az igazi problémát. Az a fontos h vagyunk még páran akik ugyanarról beszélünk és ugyanúgy látjuk a dolgokat. Addig jó
HoF: 9-0
Holdcsinálás: 3(4%, 20%, 8%) - 1(20%)

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

64

Friday, December 19th 2008, 12:16pm

Én is úgy vettem észre, hogy hozzá se konyít a témához!
De még ha le is hordanak minket, hogy szégyenkezzünk olyan dolgokért, ami nem szégyen, akkor is legalább tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül.
Trianon igazságtalan volt, már csak ezért is, mert a haszonélvező felek nem tartottak be szinte semmit a szerződésből, csak a területelcsatolást.
A fölvidéken a magyar vezetők megegyeztek a szlovákokkal, az etnikai határokról, erre jött Benes, és azt mondta, hogy ez így katonailag védhetetlen, és ki kell tolni a határokat a Dunáig. Pozsonyban ezellen tüntetést szerveztek, ekkor végezték el a szlovákok a pozsonyi mészárlást.
A románok már 1916-ban elveszítették a háborút, és akkor aláírták, hogy a továbbiakban semmiféle területi követelésük nincs, erre 1918-ban a magyar fegyverszünet után, és a német fegyverszünet előtt 1 nappal üzentek újra hadat.
Itt pedíg az utcáról szedtek ösze szerbeket, akik az áll nemzetgyűlés tagjai lettek, és megyszavazták a terület elcsatolását.

Nekem mondhatják, hogy de ennyi, meg annyi év telt el azóta, engem az nem hat meg!
Éljen a DÉLVIDÉK!!

Cortez

Nap Műhold

• Send private message

65

Friday, December 19th 2008, 1:13pm

Lehet h viszont akik nem érzik át ezt személyesen mint mi, azok kicsit másként állnak a dolgokhoz, bár elég sok kivétellel találkoztam amióta szegeden tanulok és ez nagyon jó. Viszont abban igaza van annak aki azt mondta h előbb az anyaországban kell rendet teremteni gazdaságilag, politikailag, katonailag és eltörölni ezt az agymosó propagandát és csak utána lehet kacsingatni az elszakított régiók felé
HoF: 9-0
Holdcsinálás: 3(4%, 20%, 8%) - 1(20%)

Gabi87

Nagy szállító

• Send private message

66

Friday, December 19th 2008, 1:21pm

Sorrow én igazán nem akarlak sértegetni, meg kioktatni, de szerintem egy egészséges magyar ember felkapja a fejét, ha ilyet hall a rádióban, hogy megint megvertek felvidéken egy magyar lányt....
Mellesleg miért beszélünk Szlovákiáról? ÉN idősebb vagyok annál az országnál !
S pont ennek az országnak mondja a minisztere hogy egy éjszaka alatt lebombáznák Budapestet?
Admiral Stukovval teljes mértékben egyetértek.
"Semmi nem számít, csak jól harcoljatok, bátor szívvel!" /Cinna/

SalyT

ModArt

• Send private message

67

Friday, December 19th 2008, 2:34pm

Saját meglátásom szerint a beszélgetés iránya egyre inkább egymás provokálása felé kezd mutatni. Azért, hogy megelőzzem ezt, és megkíméljelek titeket pár leendőbeli figyelmeztetéstől:

[w]A témát zártam![/w]

[w]Szerk: Kérnék mindenkit, hogy ne kötözködjön, ne nézze le más hozzászólók véleményét, ha az nem egyezik az övével! Provokációnak, sértegetésnek itt helye nincs! Ez mindenkire vonatkozik, rangtól és kortól függetlenül. Ezt tessék szem előtt tartani, amikor írtok! Köszönöm.[/w]
[w]Kérésre a témát megnyitottam.[/w]
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD

Xerxen

Banned indefinitely

• "Xerxen" has been banned

• Send private message

68

Saturday, December 20th 2008, 8:51am

Á, akkor még énis írhatok ide:) Hát, szerintem is, aki nem ért a témához, az ne kötöszködjön. Amm, meg valahol olvastam még az elején, h ha mi visszakövetelnénk trianont, meg a területeket, akkor minket is kizavarhatnának a kárpátmedencéböl, meg... Ez hülyeség, mivel az USA genetikusai az elmult évekbe azzal szórakoztak, h megnézzék h a magyarok valoban e egy besenyö támadás miatt menekültek-e ide, meg h mi lett az itt élö eredeti lakossággal, és a válasz egyszerü: Nem volt jelentös besenyö támadás, ami miatt menekülni kellett volna, mivel ugyanannyi (kb ugyanannyi) nöi, és férfi holtestet találtak eddig abbol a korbol, valamint a génállomány szerint ugyan van még bennünk mongolid vér, de az már elenyészö, mivel amely nép innen nem utazott tovább, az beolvadt, vagyis mi nem csak a magyarok, hanem az öslakosság, meg a rengeteg német, görög meg zsidó leszármazottjai is vagyunk:) Hát, a zsidokrol meg annyit, h nem mindeggik olyan gonosz, mint Gyurcsányék:) 1848 ba meg azért lehetett felkelni, mert az osztrák nép is a magyarok mellett volt, meg amikor a magyarok el lettek porolva, és egész erdélyig visszaszoritva, akkor a felvidéken a magyarok közé csatlakozott majd 100 000 szlovák, akik akkor még azthitték h ök tótok, azt csak késöbb magyarázták a csehek el nekik, h ök nem magyarok, hanem szlovákok... Meg ugyanekkor 30-40 000 zsido katonai is csatlakozott, akik azért voltak ilyen sokan magyarországon, mer europába elöször MO-n lettek egyenranguak a többi emberrel, és ezért tömegesen költöztek és olvadtak be, manapság magyarországon már csak a bünözök vallják magukat zsidonak, szinte.

Farao

Könnyű harcos

• "Farao" started this thread

• Send private message

69

Monday, December 22nd 2008, 12:24pm

Nos. Maradjunk a Trianon témánál...
Eggyes történészek és az én véleményem szerint(na meg sok már ember szerint) a Honfoglalás az nem 895-896 körül volt. Az csak "Hazatérés" volt.
Végülis igaznak kell lennie.
Az őseink már több ezer éve ezen a földön élnek. és ezt rabolták el tőlünk. Ezt akarják most végérvényesíteni.

Az országunk szétszabdalását már jóval a világháború elött megtervezték.
Csak nem volt rá lehetőségük, hogy megtegyék. Akkoriban igaz hogy a habsburgok által írányított országban, de mégis jelentősen befolyásoltuk az erőegyensúlyt Európában.
Kellett egy világháború hogy megszerezhessék értékes területeink...

MagyarHarcos - Androméda galaxis
Hiszek egy Istenben, Hiszek egy hazában,Hiszek egy Isteni örök igazságban,Hiszek Magyarország feltámadásában.
A SLOOP Szövetség toborzővideója:
http://www.youtube.com/watch?v=bX9eCZxkA7Y

Vulfynn

Kolónia hajó

• Send private message

70

Friday, January 23rd 2009, 2:35pm

Röviden szeretném kifejteni a véleményemet, ha az érzéketlen hangnemem megsértene valakit, az amiatt lesz, hogy objektíven, teljesen külső szemlélőként mondom, amit, s nem pedig mert más politikai csoport tagja vagyok, és csak harcolni jöttem.

Párizs nagy része csalás volt, és a kiszolgáltatott helyzetet a vesztes országok szomszédai kihasználták saját szakállukra. Milyen érdekes, hogy a sok magyar leanyázza az amerikaiakat, amikor Woodrow Wilson volt az egyetlen, aki ki is állt, és megmondta, hogy ez abszolút hallatlan, szükségtelen, becsületsértő, és csak fűteni fogja a gyűlöletet. Igaza volt, igaza lett.

(OFF: Az Osztrák-Magyar Monarchián belül maga Magyarország is dualista állam volt, a horvátok jogait Kossuth és a Kormányzótanács akarta elvenni - Kossuth elrontotta egy nagyszerű állam javaslatát azzal, hogy magyart akart köznyelvnek, viszont ezen állam helyett a Duálmonarchia bizonyult később hasznosnak - a felkelések a háború elvesztése miatt törtek ki legnagyobb részben, amikoris az emberek nyitottak voltak a túlzott nacionalista eszmék befogadására, s ez vezetett a széthulláshoz)

Tehát, a lényeg: amíg az országban - teljesen mindegy milyen indokoktól vezérelve - továbbra is ilyen mértékben üldözik a kissebbségek nagy részét, az ENSZ nem fogja biztonságosnak ítélni Trianon kivizsgálását, mert az ország rengeteg polgára kerülne a rasszizmusnak kiszolgáltatott helyzetbe, ami az ENSZ alapelveinek mond ellent, miszerint minden nemzetiségnek ugyanolyan elbánásban kell részesednie. Más oldalról, a kissebbségeknek nyújtott túlzott támogatás a többség érdekeit veszélyezteti, így emellett sem várhatunk fejlődést. Törvény előtti egyenlőség, amire az országnak szüksége van, hogy végül a világ szemében stabil, becsületes, és egységes állam legyünk - tehát megbízhatóak. Ami pedig igenis megoldható.

This post has been edited 3 times, last edit by "Vulfynn" (Jan 23rd 2009, 2:39pm)

gatyamadzag

Kolónia hajó

• Send private message

71

Thursday, September 3rd 2009, 7:10pm

Barmok vagyunk...

A németeket is lenyomták az elsö vh után, de aztán jött egy enyhén "érzelmileg labilis" bácsi és kifightolta.....

Azóta németország fegyverkezhet..... valahogy vége lett az egyezménynek mint a botnak.....

De lehet, hogy roszzul tudom....
I'm a professional killer,
I kill for money.
But You're my friend,
I kill You for FREE !!!

trachus

MODernxD

• Send private message

72

Thursday, March 4th 2010, 10:43pm

Inaktivitásra való tekintettel a threadet ZÁROM!

trachus

MODernxD

• Send private message

73

Tuesday, May 11th 2010, 9:35pm

Inaktív thread. A témát zártam.