You are not logged in.

Farao

Könnyű harcos

• "Farao" started this thread

• Send private message

1

Saturday, December 13th 2008, 4:09pm

Végérvényesen szentesítik trianont??

Üdv mindenkinek!

Ezt a hírt olvastam egy hírportálon.

Quoted

December 15-én Magyarország határairól szóló törvényről szavaz a parlament, amellyel végérvényesen szentesítik trianont

A Trianont megerősítő magyar nyilatkozat szükségességét Mikulás Dzurinda volt szlovák kormányfő vetette fel december elején.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) szerint Sólyom László köztársasági elnök december 6-án hazaárulást követett el szolgalelkű kijelentésével, amikor azt mondta, hogy Magyarországon nem kérdőjelezik meg Trianont, a trianoni szerződés érvényességét.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom figyelmezteti a köztársasági elnököt és az országgyűlési képviselőket, hogy a magyar nép nem fogadja el Trianon igazságtalanságát. "Egyetlen négyzetcentiméterünkről nem mondhatunk le. Soha! Ennek tükrében szavazzanak hétfőn" - szólított fel a MÖM.

őszintén szólva én kiakadtam ezen...
Hogy jön a Parlamenti bagázs ahhoz hogy ilyen ügyben döntsön???
Egyáltalán van nekik joguk ebben dönteni?

ez már NEM politika. Ez már a Magyarság elárulása!
A minimum hogy erről a Magyar nép dönthessen!!

Egyáltalán hagynunk kellene ezt???

Véleményeket várok...

a cikket ITT találjátok meg

MagyarHarcos - Androméda galaxis
Hiszek egy Istenben, Hiszek egy hazában,Hiszek egy Isteni örök igazságban,Hiszek Magyarország feltámadásában.
A SLOOP Szövetség toborzővideója:
http://www.youtube.com/watch?v=bX9eCZxkA7Y

This post has been edited 1 times, last edit by "Farao" (Dec 13th 2008, 4:10pm)

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

2

Saturday, December 13th 2008, 6:24pm

Eddig se voltam oda a magyar politikáért de ezek után

szánalmas amit csinálnak a politikusok. és itt minden egyes pártra gondolok akik ott ülnek
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

ShadEhun

Nap Műhold

• Send private message

3

Saturday, December 13th 2008, 7:17pm

A véleményem egyszerűen csak pfuj. Szánalmas, hogy merre és hogyan halad ez az ország... Valahogy mindíg is az volt az érzésem hogy a vezetők megpróbálnak többfelé nyalni, mint amekkora nyelve ehhez ennek az országnak lenne... A legszebb, hogy a saját problémáinkról (pl vezetés tehetségtelensége, bizalomhiány, hozzánemértés, munkanélküliség, alacsony reálbér, vásárlóérték, nyugdíjasok, stb.) mindíg valami nagyszerű tereléssel, hihetetlen tehetséggel (ez az egyetlen amiben azok, de ez sajnos itt bőven elég) fordítják másra a figyelmet. Persze a média kezében ehhez a hatalom, a média meg a hatalom kezében. Ördögi kör.
Az eredeti témával kapcsolatban pedíg: velünk Magyarokkal mindíg mindent meg lehet etetni. Elég történelmet tanulni, és be lehet látni. Sajnos mindíg sokan lesznek a kolomp-függők... Ha értitek mire gondolok...
--="Az irígységért meg kell dolgozni, a szánalmat ajándékba kapod..."=--

Vogon

Banned indefinitely

• "Vogon" has been banned

• Send private message

4

Saturday, December 13th 2008, 8:07pm

Figyeljetek... aki ismeri a Magyar ogame történelmet az tudja hogy mennyire kiállok a határontúliakért... de.. egy dolgot ne feledjünk már el.

A Magyar vezetés rossz oldalra tette le a voksát a háborúban, ezért büntették mert a vesztes oldalra került. Ha teszek valamit, a felelősséget vállalom érte. Akár a büntetést is. Borzalmas ami az elcsatolt területeken folyik a Magyar kissebbséggel, nem kérdőjelezem meg, voltam a vajdaságban, segítettem ottaniakat többször is. Magyarország egy dolgot tehetett volna... az összes kinti Magyarnak letelepedési engedélyt ad automatikusan! Hogy is volt az a szavazás a kettős állampolgárságról? Akkor a Magyarok nagyon rondán pofánvágták és cserbenhagyták a kintieket. Szerintem erről kéne vitázni nem Trianonról ha már a témánál vagyunk. Ha Trianont visszaköveteljük, tőlünk is visszakövetelhetnék az egész Kárpát medencét, és hazazavarhatnának Levédia-Etelközbe jogosan.

Token

Könnyű harcos

• "Token" has been banned

• Send private message

5

Saturday, December 13th 2008, 8:30pm

Hát ilyenkor a szavakat nem találom, hogy lehetnek ilyen "emberek" az ország élén??? nem elég, hogy maguknak olyan juttatásokat adnak amihez joguk nincs! (utazási költség visszatérítés mindenféle igazolás nélkül, albérlet pénz mikor ott lakik Pesten... stb..) de még ezeket is megteszik...

Admiral Stukov

Nehéz harcos

• Send private message

6

Saturday, December 13th 2008, 9:06pm

Én csak egy dolgot nem értek.
Volt egy rossz választása az országnak. Sokan jöttek rá, hogy tévedtek.
Sokan jöttek rá, hogy változtatni kéne, mert rengetegen nem bírják ezt az öntömjénező költekezést, amit a tisztelt házban művelnek a kedves politikusok.
Kérdem én (igen, csak kérdem, mielőtt bárki uszításnak venné, vagy bármi ilyesmi, ettől elhatárolódok.);
- Meddig tűri az ország a múltunk, a kultúránk, és a becsületünk tiporják a sárba ország-világ előtt?
- Miért nem lép fel komolyabban a nép, ha valóban úgy gondolja, hogy elég volt?

'48-ban pl. miért tudtak fellépni?
Miben volt más az akkori generáció?...:(
Ha ez sokáig így folytatódik, akkor vagy teljesen dekadenciába süllyedünk, vagy lesz egy véres polgárháború..:(
HoF: 26 - 0

8 RIP gyilkosa.

Az erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya.

Jagdtiger

Könnyű harcos

• Send private message

7

Saturday, December 13th 2008, 9:33pm

Na ne!!
Ezt nem!!!!!!!
Az egész Magyarságnak kell emögé a NEM mögé felsorakoznia. Ahogy mondjátok ez a Magyarság és őseink teljes elárulása és megalázása. Horthy, Kossuth, Széchenyi, Árpád vezér...
Ezt érdemli az emlékük?? Ilyen nincs!

'48-ban tudod miért tudtunk egységesen fellépni?
Mert nem voltunk elhülyítve! És most nem csak a komcsikról beszélek. Ezt mindenki tudja világos, hogy a komcsik ott hamisították meg a történelmünket ahol lehetett. Hanem már a Habsburgok is elkezdték ezt...ezt hallgatjuk 1867 óta:
Te egy lúzer senki vagy, pusztulj el, inkább ásd el magad!
Kalandozó hadjáratokról mit tanítanak a suliban?
A két vesztes csatát...de a 100 győzteset meg sem említik...
Nyelv...igen jaja, finnugor...már a finnek is kijelentették, hogy nem a finnugor nyelvcsaládba tartozik a nyelvünk de mégis az egész média ezt szajkózza! Sőt továbbmegyek:
A Magyar az ősnyelv!!!
És ez most nem csak úgy üvöltöm a levegőbe...egy nyelvész bizonyítja be...
[sajnos nem tudom a nevét de a DVD címe: Csillagösvényen, érdemes megvenni nagyon érdekes!]

És azért lehet ezt megcsinálni velünk mert ez a nép elvesztette az önbecsülését... :( :( :( És ez a legnagyobb gond! :(

Polgárháború??? Nem..nem lehet...gyurcsányék ezt akarják...polgárháborút...akkor már nyíltan csinálhatnák azt amit most még nem tehetnek. Persze ez őket nem nagyon akadályozza...de vonatkozik a többi politikusra...

Az meg, hogy nem szavazták meg a kettős állampolgárságot...ezt az a baj, hogy itt nem érezzük át, hogy mit éreztek a székelyek vagy a felvidéken vagy bárhol az elszakított ősi földön élő testvéreink.
Erdélyben elég sokszor voltunk, családdal kirándulni nyáron. [Első utamat Székelyföldre még édesanyám hasában tettem meg :)]
És egy ismerős székely családnál is megszálltunk. Ez már a szavazás után volt és apám szégyenkezett pedig mi igennel szavaztunk de akkor is...

Itt egy kis dalocska is érdemes végighallgatni:
Nemzeti Front[József Attila] - Nem nem soha!

SiG by Double Line

8

Sunday, December 14th 2008, 10:54am

Szerintem inkább azon kellene elgondolkodni, hogy pillanatnyilag semekkora hadereje sincs az országnak. Teljesen felesleges Trianon miatt nyavajogni, amikor semmi erőnk sincs, amivel azt visszakövetelhetnénk vagy utána megtarthatnánk. Jelenleg maximum csak a szánk lehet nagy, de egy gyenge, beteges és messziről ugató kutyától nem fél senki. Inkább odamennek és jól agyonverik. Úgyhogy jelenleg még a nevetséges önvédelmi erőnkön is lenne mit fejleszteni. Ne higgyük hogy a környéken bárkinek lesznek gátlásai, eddig se volt...
Az oroszok gyorsan megmutatták grúziában, hogy ebben az úgynevezett modern és civilizált (szerintem inkább dekadens és erkölcsileg sekélyes) világban is végül a fegyvereknek lesz igaza. Ez mindig is így volt.
Azt meg hogy Magyarország a rossz oldalra állt a világháborúban, nevetségesnek tartom. Háborúban szó sincs jó és rossz oldalról, az erkölcsi normákat a győztes határozza meg, és jajj a legyőzöttnek. Sztálin nagyobb népirtást csinált mint Hitler, de oroszországot senki nem merné felelősségre vonni. Amerika háborús bűntettei napjainkban is nyilvánvalóak, de elég a hadereje és egy kis propaganda, hogy erről senki ne vegyen tudomást.
------------------------------------------------------------------------------------
Stormrider

Vogon

Banned indefinitely

• "Vogon" has been banned

• Send private message

9

Sunday, December 14th 2008, 11:04am

Na ne viccelj, akkor a sarló+kalapács és a vörös csillag miért tiltott önkényuralmi jelkép itthon ha oroszországgal szemben lapít mindenki? Azért komám mert azt Szovjetunionak hívták és más volt hatalmon. Ugyanúgy mint ahogy nem te vagy a bűnös az itthoni nyilaskeresztes mozgalomért és a többi fasiszta talpnyalásért.
Ja és ha a ruszkiktól való parázásról beszélünk akkor tedd mellé 56ot amikor a tökös magyarok bemutattak nekik, és tedd mellé azt amikor 89ben kiengedték a németeket a határon és ezzel elindították a berlini fal leomlását. A habzó száj előtt kicsit olvasgassátok a történelem könyvet.

Farao

Könnyű harcos

• "Farao" started this thread

• Send private message

10

Sunday, December 14th 2008, 11:06am

Stormrider hozzászólása jogos. Tényleg nincs semmi haderőnk. ami meg van az afganinsztánban meg irakban már ország parancsait végzi...
Az is igaz hogy a Gulagtaborokban a ruszik milliókkal több embereket öltek meg...(az hogy a nácik hány embert öltek meg, abba ne menjünk bele)

Sajnos szegény Hazánkat a Történelme során csak megalázták és kihaszánlták.
Mi voltunk a KERESZTÉNYSÉG VÉDŐBÁSTYÁJA. (lásd török idők)
és mit kaptunk ezért????
Mi védük meg Európát a Mongol hordáktól.
és mit kaptunk ezért???

Azt hogy felszabdalták és tönkretették az országunkat...

Pedig eggyikük se ellenéges szándékkal jött hozzánk...

Egyébként Jagdtigernek igaza van. A finnugorista történelmünk egy Hazugság. Semmi közünk nincs hozzájuk...
erre van egy videó. javaslom a megnézését...
http://www.youtube.com/watch?v=NQOvX0AeLbg

Mindenesetre Nem szabad hagyni hogy Trianont végérvényesítsék....
NEM VEHETIK EL A TERÜLETEINKET.

MagyarHarcos - Androméda galaxis
Hiszek egy Istenben, Hiszek egy hazában,Hiszek egy Isteni örök igazságban,Hiszek Magyarország feltámadásában.
A SLOOP Szövetség toborzővideója:
http://www.youtube.com/watch?v=bX9eCZxkA7Y

This post has been edited 2 times, last edit by "Farao" (Dec 14th 2008, 11:22am)

11

Sunday, December 14th 2008, 11:27am

Vogon:
Én arra céloztam hogy az oroszokba nem sulykolják bele minden nap hogy születésüktől kezdve bűnösök. 56 pedig nem volt más mint hogy kommunista harcolt kommunista ellen, akárki győz, maradt volna az ateista-kommunista diktatúra. Mint Jugoszláviában, akik hamar önállósodtak a szovjetektől.
Amúgy ha már a történelmi adatoknál tartunk, hasonlítsa már össze valaki, hogy az ostromlott nagyvárosokban mennyi volt a civil áldozatok száma, és mennyi volt Budapesten a 2. világháborúban. Meglepő lesz.
------------------------------------------------------------------------------------
Stormrider

Emporio

Könnyű harcos

• Send private message

12

Sunday, December 14th 2008, 12:38pm

csak egy kérdés!?!

Természetesen mélyen elítélem, hogy néhány tucat ember dönthet(ne) erről a - sztem a magyar történelem legfontosabb és úgy néz ki, örök kérdéséről - de pont e miatt érdemes lenne átgondolni, hogy ez a hír nem "kacsa" e, hogy nem csak egy szítás e ebben az amúgy is siralmas politikai helyzetben...?! ?(
...ha jól csinálod, még egyszer találkozunk. Ha rosszul csinálod, akkor kétszer...

(OGame összes UNI - végleg befejezve!) Ezúton is üdv és további yo game-et mindenkinek...

Jagdtiger

Könnyű harcos

• Send private message

13

Sunday, December 14th 2008, 12:45pm

Igen, igazatok van abban, hogy nincs hadseregünk. És azt a keveset is egy olyan ember vezeti aki még katona sem volt.
És erről kik tehetnek?
Igen, a kommunisták...tulajdonképpen ugyanazok vannak hatalmon akik a módszerváltás előtt csak nem kisz titkárként hanem miniszterelnökként...
Ezt azt mondom, hogy egy országban lehet csinálni:
Magyarországon...
Ha bárhol azt mondaná, a miniszterelnök, hogy "ez a k.... ország" akkor az első utcasarkon lincselnék meg!
Itthon: "Igen bevallotta! Ezám a bátor dolog!"
És erről mind a retkes kommunisták tehetnek! Nomeg a cionisták sem maradnak le sokkal tőlük...ugyanis, nem tudom tudjátok-e, de a háború után két helyet ajánlottak egy független zsidó állam létrehozására...a szentföldet és a Kárpát-medencét...higgyétek el...a világ háromnegyedét a komcsik és a cionisták irányítják, ez nem vitás.

Mellesleg biztos, hogy titkolnak előlünk valamit. Azt, hogy mi vagyunk a Tudás népe...Igen ez így van...és ezt is elég sokan tudják a világon...rajtunk kívül! Tudják az amcsik, tudják a muszkák, tudják az angolok...és mindent megtesznek azért, hogy mi ne tudhassuk meg.
És Vörösmarty jól mondja:
"A nagyvilágon e kívül nincsen számodra hely, áldjon vagy verjen sors keze, itt élned halnod kell!"
Ezt a Tudás népét alátámasztanám azzal a sok Magyar felfedezővel tudóssal, kutatóval meg egyébbel akik rengeteg ötlettel gazdagították a világot.
Pl.:Neumann János - számítógép
Az autó alkatrészeinek a felét magyarok alkották meg. stb...

És valaki azt mondta, hogy 56-ban kommunisták harcoltak kommunisták ellen...normális vagy?? Úgylátszik te is az elhülyített történelemkönyvből tanultál. Milyen kommunisták?
Wittner Mária és a kommunizmus...röhögnöm kell. Inkább tiszteld meg az 56-os hősök emlékét azzal, hogy nem irkálsz ilyen hülyeségeket róluk!!!
R.I.P. Pesti srácok!

És továbbra is azt mondom:
Ha a "veres" sólyom aláírja a véglegesítést, száradjon le a keze!
Szebb és igazságosabb Magyar jövőt!

SiG by Double Line

Llacika

The GOD of The Ancient's Law (SonGOku UNI1-2-3)

• Send private message

14

Sunday, December 14th 2008, 12:53pm

Most komolyan, miért kell ezen felháborodni???? Véglegesítik Trianont??? Miért, eddig függőben volt??? Ugyan, emberek, gondolkozzunk már el egy kicsit...

Magyarország mindig is dicső nép volt... 2X rossz oldalán álltunk annak a bizonyos szervnek, és most így nézünk ki... A Trianonkor elszakított földeket maximum haderővel vehetnénk vissza... Ami haderőnk meg van, az éppen Irakban meg Afganisztánban vigyázza a rendet...

Hogy miért nem lépünk fel??? Mi ellen? Ha nekiállunk lázongani, polgárháborúzni, a Trianonkor elfoglalt területekért harcolni, akkor vajon mi lesz???
Egy mocskos barbár, buta népnek leszünk beállítva a többi ország előtt, jönnek a rendfenntartók, szépen szétkapkodják még jobban az országot, és vajon kinek lesz jobb?

Nekem biztosan nem, de aki most olvasod ezeket a sorokat, hidd el, hogy neked sem...

Lehetek most egy rohadék a szemetekben, de én úgy érzem, hogy azt az időt éljük, amikor erőszakkal nem lehet semmit elérni... Anno, amikor a vízágyú égett, na az vicces volt... Majd mi lett utána??? Kijózanodtak(alkoholból) majd elálmosodtak az emberek, hazamentek, majd másnap mentek dolgozni...

Sajnos az országon belül is rengeteg probléma van, azt kellene először rendbe rakni, egy jópár embert ki kellene toloncolni az országból, aztán gondolkozni további részek "visszacsatolásáról".

Bagyateso

Könnyű harcos

• Send private message

15

Sunday, December 14th 2008, 1:27pm

Quoted

Originally posted by Jagdtiger
...de a háború után két helyet ajánlottak egy független zsidó állam létrehozására...a szentföldet és a Kárpát-medencét...higgyétek el...a világ háromnegyedét a komcsik és a cionisták irányítják, ez nem vitás.

Jagdtiger, kicsit higgadj le szerintem, mert hamarosan a gőzön keresztül nem látsz semmit már...
Ez a zsidó államot a Kárpát-medencébe dolog meg...te jóóó ég, te ezt komolyan elhiszed?? :D azért vándoroltak ki a háború után is Palesztínába, és követtek el ilyen-olyan terrorcselekményeket, lopták meg az angol hadsereget, majd robbantottak ki felkelést, hogy onnan majd "visszaköltözzenek" a Kárpát-medencébe, hát hogyne, roppant hihető..:D Másrészt ilyen butaságot forrás nélkül leírni, több mint hiba...

Az eredeti témához röviden csak annyit, teljes mértékben Llacikával értek egyet. Trianont aláíráskor véglegesítette az akkori államvezetés.
Haderőnk nincs, másrészt ki ellen akarnátok bevetni? Egy EU és NATO tagországgal szemben pl? igen ez a két szervezet biztos szó nélkül hagyná.

Nem azt mondom, hogy felejtsük el, hogy egykor létezett egy Nagy-Magyarország, de most már fogadjuk el, hogy ezen nem tudunk változtatni, bármennyire is "sír a szánk", max kiröhögnek minket a "kedves" szomszédaink.

Edit: Azt hiszem első és utolsó hozzászólásom volt itt. Aki(k)nek csak fekete és fehér létezik, szürke még véletlen se, olyanokkal nem lehet érdemben semmiről se gondolatokat cserélni.

Jagdtiger még egyszer kérem, forrás nélkül marhaságokat ne írjunk le...

HoF: 27:0 - Uni2
0:1 - Uni4 - ittasan törölve :evil:
ÖBF: 2009.05.31. Köszönöm Nexus, WAR, L.S., G.D.I.

This post has been edited 1 times, last edit by "Bagyateso" (Dec 14th 2008, 1:35pm)

Jagdtiger

Könnyű harcos

• Send private message

16

Sunday, December 14th 2008, 1:28pm

Mit kell ezen felháborodni?? Gondolkozz egy kicsit és rájössz...az ország kétharmadán kell felháborodni...illetve azon, hogy elakarják venni tőlünk!

"Gyáva népnek nincs hazája!"

Mocskos, barbár, buta nép??
"Bevallom engem nem érdekelnek az embermilliók sem...csak egy érdekel: Adjátok vissza a hegyeimet!" -Wass Albert
Azthiszem ezzel mindent elmondtam!

Igen, égett az ávh-s vízágyú! Remélem nem ez volt az utolsó eset!
Szerinted az ávh-sok[állítólag:magyar rendőrség] mit tudnának kezdeni 9 milla emberrel??
'48-ban is ki tudták egyenesíteni a kaszát, ma is ki tudjuk!
Ez meg megint mocskolódás, a hazafiakat részegeseknek nevezni...

Nyissátok már fel a szemetek!

Edit: Az a baj, hogy most még higgadt vagyok!
Fórumozni általában higgadtan szoktam. Igen, kérlek, a Kárpát-medencét is felajánlották és igen hidd el, hogy a cionisták és a komcsik irányítják ezt az országot!
Csak nyisd ki a szemed erre az egyre kérlek...! :)

[w]Figyelmeztetés provokáció, burkolt uszítás miatt!
SalyT[/w]

Edit2: Majd kaphatnék egy pm-et erről egy kis indoklással? :)

SiG by Double Line

This post has been edited 2 times, last edit by "Jagdtiger" (Dec 14th 2008, 2:19pm)

Llacika

The GOD of The Ancient's Law (SonGOku UNI1-2-3)

• Send private message

17

Sunday, December 14th 2008, 1:56pm

Mit tudnak kezdeni 9 millió emberrel???? Ki mondta, hogy mind a 9 millió mindenáron azt szeretné, hogy még nagyobb legyen az ország, amikor ez a kicsi is romokban hever???

Elmondom, mit tud a rendőrség....

Adott egy község, ahol lakom... Egy szegény 15 éves kislányt /nyugodjék békében/ minimum 5-en megerőszakoltak, és megöltek, a meztelen testét pedig kidobták egy kiserdőnek nevezett fás részre az út mellé.

Fáklyás menetet szerveztek az emlékére. A község szinte egésze tudni vélte /és véli ma is/, hogy melyik népcsoport volt az, akik ezt tehették vele. Megmozdultak... A templomba járó idős néni is 2 fáklyát vett, mondván az egyiket égeti, a másikkal ütni fog, majd házat gyújtani...

Összegyűltek több ezren... ÉS többszáz rendőr hozzájuk... Mozdulni sem mertek... Pedig habzott a szája mindenkinek még délután... Este pedig elcsitult mindenki...
Mindezt a rendőrök miatt....

Az országot nem komcsik és cionisták irányítják.... Az országot azok irányítják, akik 10-12 gyereket szülnek, hogy egyre több segélyt kapjanak az én pénzemből, mert dolgozni luxus...
Más országokban érdekes módon nem dolgoztatják az ilyeneket... És nem merik a postán kijelenteni, hogy "kevesebb pénzt kaptam, hát nem dolgoznak ezek a ..rv. magyarok???"....
És a legviccesebb, hogy ők is magyaroknak hívják magukat..

Teljesen felesleges uszítani bárkit is... Az ország ketté van szakadva, köszönhető a politikusoknak..
A politika miatt nem lesz változás sem az ország határain belül, sem kívül... Nem mi leszünk azok, akik megmondjuk, hogy mi legyen...

Admiral Stukov

Nehéz harcos

• Send private message

18

Sunday, December 14th 2008, 1:56pm

Quoted

Originally posted by Bagyateso

Ez a zsidó államot a Kárpát-medencébe dolog meg...te jóóó ég, te ezt komolyan elhiszed?? :D azért vándoroltak ki a háború után is Palesztínába, és követtek el ilyen-olyan terrorcselekményeket, lopták meg az angol hadsereget, majd robbantottak ki felkelést, hogy onnan majd "visszaköltözzenek" a Kárpát-medencébe, hát hogyne, roppant hihető..:D Másrészt ilyen butaságot forrás nélkül leírni, több mint hiba...

Ez nem hit kérdése, valóban körül kellene kicsit nézni, és felhúzni a szemellenzőt. Már rég túl vagyunk az 50-es 60-as éveken, senki nem erről beszélt. Nem visszaköltöznek, pusztán befolyást és hatalmat próbálnak kiépíteni. Erről a "forrás?.." témáról pedig egy szánalmas hírportál jut az eszembe, ahol pont ezzel a szóval dobálóznak, ellehetetlenítve ezzel a hozzászóló illetőt, miközben ezek az emberek is tudják nagyon jól, hogy igaza van. Itt nem kellene erőltetni. Inkább olvass te is dolgok után, hidd el, nem fog ártani. ;)

Quoted

Az eredeti témához röviden csak annyit, teljes mértékben Llacikával értek egyet. Trianont aláíráskor véglegesítette az akkori államvezetés.
Haderőnk nincs, másrészt ki ellen akarnátok bevetni? Egy EU és NATO tagországgal szemben pl? igen ez a két szervezet biztos szó nélkül hagyná.

Igazából tök jó, hogy mindenki arról magyaráz, hogy mit nem kéne, és hogy hogyan nem kéne. Még egyetlen hozzászólásban sem láttam azt, hogy hogyan kellene helyesen megoldani. Jelenleg én nem látok máshogy a kérdést, illetve a megoldást (lehet, hogy én vagyok a szűk látókörű, elfogadom)
- Ha jogi utakon próbál fellépni az ember? ---> kiröhögik és ellehetetlenítik.
- Ha fegyverrel, erőszakkal? ---> Barbárnak nézik, felkelőnek, és megpróbálják leverni.

Jobb ülni, és poshadni tovább a dekadenciában, miközben lassan teljesen megmérgezik az emberek tisztánlátását?..
Én speciel nem így gondolom. Ha az ember úgy érzi, hogy megtett minden tőle telhetőt, nem fogja mardosni a lelkiismerete..És őszintén inkább essen el az ember egy célért, amit kitűzött maga elé, minthogy üljön, és várjon tétlenül, miközben a feje felett lassan összecsapnak a hullámok..
Arra gondoltam, hogy mit szólnának a '48-asok a mai helyzethez. Szerintem habzó szájjal forognának a sírjukban...hozzáteszem: jogosan!

Quoted

Nem azt mondom, hogy felejtsük el, hogy egykor létezett egy Nagy-Magyarország, de most már fogadjuk el, hogy ezen nem tudunk változtatni, bármennyire is "sír a szánk", max kiröhögnek minket a "kedves" szomszédaink.

Látod..ezért tartunk itt, ahol tartunk. Mert a kedves szomszédainknak megengedtük, hogy kiröhögjenek minket. Mert sok ember gondolja ezt a butaságot. "Minek tenni bármit is? Úgysem fog sikerülni.." Kíváncsi volnék, hogy ezzel az akaraterővel és kitartással hosszútávon az ilyen emberek mire fognak menni az életben.

Quoted

Edit: Azt hiszem első és utolsó hozzászólásom volt itt. Aki(k)nek csak fekete és fehér létezik, szürke még véletlen se, olyanokkal nem lehet érdemben semmiről se gondolatokat cserélni.

Azt hiszem, hogy a "Bagoly mondja.." kezdetű magyar szólás tökéletesen illik a helyzetre. De ahogy érzed...;)

Quoted

Originally posted by BagyatesoJagdtiger még egyszer kérem, forrás nélkül marhaságokat ne írjunk le..

Ezt meg kérem hagyjuk már...Köszönöm.
HoF: 26 - 0

8 RIP gyilkosa.

Az erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya.

Jagdtiger

Könnyű harcos

• Send private message

19

Sunday, December 14th 2008, 2:18pm

Akkor így mondom:
Tenni kell azért, hogy legyen 9milla ember!
Tele kell szülni az országot!
"Egyet az apának,
Egyet az anyának
Egyet a Hazának!"

SiG by Double Line

SalyT

ModArt

• Send private message

20

Sunday, December 14th 2008, 2:22pm

Üdv!

Igen, Tudós Nép vagyunk. Nagyon sok technikai és tudományos újításban részünk volt valamilyen szinten. Manapság viszont egyre romlik az oktatás minősége. Sajnos. Viszont aki tanulni akar, az most is tud. Akit nem lehet elbutítani, akiben megvan a tudásvágy, azokat elszipkázzák. Csak a butákon lehet uralkodni, könnyen manipulálhatóak. Aki értelmes, az pedig vagy elfogadja, hogy más országoknak termel, vagy nem igazán tud megélni. Amég nem jut valaki olyan a kormányrúdhoz, aki ezt felismeri...
Tanuljatok, jussatok el odáig és tegyétek jobbá a rendszert. Az igazi háborúkat nem fegyverrel, hanem ésszel vívják, hisz az ész a legfőbb fegyver! :)
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD