Az élet értelme? HMPF, boldog élet?Könyörgöm, mi értelme van annak, hogy 23-24 éves életerős fiatal, egyszerűen fogja magát és 3 évnyi kínszenvedés és műtét hegyek után meghal agy daganatban. És eközben olyan állapotba kerül, hogy már megváltás a halál.
Istennek van hatalma meggyógyítani a betegeket még ma is akár hiszed akár nem! Az másik dolog hogy a beteg Istenhez fordul, és kéri hogy gyógyítsa meg, vagy Isten ellen fordul és átkozza haláli. Mert aki nem kéri csak káromkodik az nem kap gyógyulást! Én ismerek valakit aki daganatból meggyógyult, az orvosok azt mondták hogy talán pár hónapja van, és még mindig él, és nincs daganata műtét nélkül. És most áldja Istent. (tudom hogy ezt sem hiszed de így van.)
Nem tudom, hogy a hívő hol élnek, de egy biztos, a hívő emberek gyengék ahhoz, elfogadják a valóságot. AZ ÉLET VACAK és nem kicsit.
Az igazi hívők itt élnek a földön, de az igazság nem az hogy az élet vacak! Neked lehet mert nem látsz megoldásokat, csak kérdéseket, mert nem akarod elfogadni a megoldásokat, de attól még vannak!
Viszont egy dologban egyet értek, kell hogy legyen valami a halál után, különben nem érné meg az egész, hiszen nem érvényesül az energia megmaradás elve...
Nem elég tudni hogy valami van az élet utánn, azt is kell tudni hogy mi? Nekem örökélet és neked is ebben bíztos vagyok, csak az eddigi hozzászóllásaidból ítélve nem egy helyen.
De akkor is, engem felejtsenek el a Krisnások, Jehovák, Keresztények, mind1, a vallás eddíg csak hátráltatott mindent.
A vallás igen, mert az emberek vezetik, és ma is a legtöbb vallást nem Isten vezeti, hanem emberek, akik saját hasznukat keresik. Vallás sok van ami Isten nevében Isten ellen dolgozik, de Isten csak 1 és ez a 2 dolog nem ugyanaz! Én nem vallást hanem Istent igyekszem szolgálni. soha sehol nem írtam hogy állj át az én vallásomhoz!
Tudod, itt van az, hogy egy magzat is ember és joga van az élethez... persze joga van drog függőnek lenni születéskor, majd éhezni és 3-4 év szenvedés után nyomorult halált halni...
Figyelj, ezt nem Isten okozza! Ezt az ember saját akarata dönti el hogy drogozik vagy sem, ha pedig igazán Istenhez fordul, akkor nem marad, és nem hal meg olyan állapotban! Ezt nekem senki se mondja! én ismerek drogost is aki Istenhez fordult, és most jól él, azelött pedig nem volt semmije, másszóval csöves volt.
Én azt mondom hogy mindennek értelme van az életben mert van egy utunk amit végig kell, fogunk járni hogy hogyan és meddíg járjuk az utunk azt mi dontjük el.
Hogy hogy járjuk az utunkat azt mi döntjük el ez igaz, de hogyha azt is hogy meddig akkor baj van, az mindig öngyilkossággal fejeződik be...
Ez így van végülis nem véletlen az hogy az összes hit ugyan azt magyarázta... az emberek nem értették ezért kitaláltak rá valamit amit nem tudnak leellenőrizni (de igaznak hangzott így miért ne lehetett volna az) hogy így van és ha már itt tartottak miért ne építhettek volna bele olyan elemeket amely arra sarkallja az embereket hogy azt csinálják amit Ő hisz neki így csak jobb lesz a többiek meg megvannak a békés tudatlanságban.Ezért mondom mindíg a vallásokra is hogy ezek csak manipulálásra jók!!!A kereszténység is arról szólt gyakorlatilag hogy szenvedj minél többet ezen a világon annál jobb lesz neked a túlvilágon... és szerintetek hogyan és hol szenvedtek az emberek?... Mivel ezt a álltalában a rabszogák és más kétkezi munkásoknak mondták (eleinte) ezért ők a földeken és az egyéb munkahelyeken szenvedtek így volt egy állandó munkaerő akik még gyakorlatilag még örültek is hogy dolgoztak mert azt hitték hogy így a túlvilági jólét biztosítva lesz.És így kezdődött a kereszténység. (és a legtöbb vallás is hasonlóan)
Ez nem igaz! A kereszténység nem a rabszolgaságra épül hanem Jézus Krisztus követésére, az pedig egyáltalán nem az. Jézus követését pedig az Ige hírdetésére kell érteni, és amellett megmaradni bármi történjen is! Hogy eggyesek félremagyarázzák a saját vesztükre az egy dolog, mert tényleg a saját vesztükre magyarázzák félre.
Károli gáspár fordítása szerint:
18. Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, a ki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz, e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra;
19. És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, a mik e könyvben megírattak.
Jelenések 22:18-19