You are not logged in.

1

Saturday, November 29th 2008, 12:55pm

A Sors fintora... (Érdemes-e ezért élni?)

Üdvözletem.

Nos... Nem tudom hogy ki nézz híreket, én néha szoktam.
Nemrég volt a híradóba, hogy megöltek egy 14. éves lányt hajnalban...
Nos én láttam a lányt képen, és elszomorított az eset, hogy ilyet megmer tenni egy nem normális barom, hogy kiolt egy ember életet.
Nos kérdem én: Érdemes-e ezért élni??? Érdemes azért élni, hogy megéld a saját gyermeked, halálát??? Érdemes azért élni, hogy körülötted hullnak az emberek, és a szeretteink??? Nos... Ez a Thread, arról szól, hogy ti mit tennétek, ha veletek fordulna elő, amit fentiekben leírtam. Én mindenesetre, nagyon el vagyok keseredve, hogy ez megy a világban, hogy a gyermeked nem tudod elengedni sehova, kíséret nélkül...
Nos várom véleményeteket, esetleges megoldásokat. :(

vasember

Nehéz harcos

• Send private message

2

Saturday, November 29th 2008, 1:55pm

BizonyÁra

bizonyára mindekit megdöbbent az ilyen eset de ha mélyen belegondulnk ez nem a mai világ 1000 évvel ezelőtt a nőknek joga sem volt sőt a féfiaknak is csak kevés.... otis volt gyilkosság tetstvér a testvért anya a lányát apa a fiát---- ez nem a kor velejárója SAJNOS EZ MINDIG IS VOLT :S :( csak manapság nem 200 milló ember éla döldön hanem 7 milárd amialapján ezek bűncselkmények száma is nagyobbank tűnik... én nem akarom védeni félre ne értsétek de ugy gondolom h egy társadalomban ez benne van mindenhol van ien sajnos ha az ember nem képes a saját hibából tanulni s erősebben felépni az ilyenek ellen akor nem várható nagy átörrés az iet nem börtönbe kell dugi 10 évre hanem kilőni a holdra ....

Nem az a legerősebb aki a legtöbb pofont adja, hanem az aki aki a legtöbbet kiálja!

Hold: 8 Hof: 11
RIP: 4

This post has been edited 1 times, last edit by "vasember" (Nov 29th 2008, 1:55pm)

M E G T O R L O

Nap Műhold

• Send private message

3

Saturday, November 29th 2008, 4:08pm

ez nagyon nehéz lehet
én bele se merek gondolni, sőt nem is akarok /2 lányom van 14, 20 évesek/
de nem zárhatom be őket, bár próbálom:D
sajnos, mindig voltak ilyen emberek és szerintem lesznek is X(
ha csak nem kerül mind a kezem közé :evil:
de remélem, hogy az emberiség eljut egyszer arra a szintre, hogy ki tudja nőni az ilyen betegségeit
üdv

tg44

Nap Műhold

• Send private message

4

Saturday, November 29th 2008, 6:54pm

Hát igen... Vannak elvetemült rohadék aljas emberek...
Aztmondta a hírek h hajnali 2-kor (vagy 4-kor most annyira nem emléxem) látták utoljára, bocs h megkérdezem de egy 14 éves lány mit csinál hajnali 2-kor? 16 éves vagyok, és ezt így gondolom, nem apumék korában éltem, akiknek este 10 után az utcán kint lenni is tilos volt, bárhova elengednek ha el akarok menni, de azért hajnali 2-kor, egy sima hétvégén (nem aug 20 vagy vmi) felelőtlenség egyedül, mind a szülő mind a lány részéről (ergó a szülőket ugyan úgy elővenném...)

Az meg aki ilyet csinál az egy beteges ember, nem való a társadalomba, nem való emberek közé, az én véleményem az h nem sokat kéne nyilvánosan kivégezni ahhoz h ne merjen ilyet csinálni... Asztmondják a pszichológusok h ne legyen félelem mikor meglátunk egy rendőrt, pedig sztem sokkal jobb lenne ha mindenki félne a rendőrtől, mint így h mindenki leszarja, ezért a normális nem mer végigmenni az utcán, mert a barom az nem fél megkéselni...

(még1x ez nem egy felnőtt, hanem egy 16 éves "gyerek" véleménye)

Az egész jogrendszerünket a 0-ról kéne felépíteni, a parlamenti tagokat, sokkal jobban ellenőrizni, és kizárni ha kicsit is nem azt teszi amit kéne, az oktatást előlről kezdeni, mert ez így mind rossz úgy ahogy van, most pillanatnyilag még jó, de 100 évet nem fog megélni, és az alatt a 100 év alatt annyit fog rontani a társadalmunknak amennyit csak lehet.
tg44
NOS

,,Aki szelet vet, vihart arat !"

,,Nem az a nagy ember aki sosem esik el,
hanem az aki mindannyiszor talpra tud állni!"

This post has been edited 1 times, last edit by "tg44" (Nov 29th 2008, 6:57pm)

Archangel

Nap Műhold

• Send private message

5

Saturday, November 29th 2008, 7:46pm

Na igen, ez sajnos egy sokat foglalkoztatott téma az átlagembernek, akinek meg ez a munkája hát...
Én is 16 vagyok és fel se tudnám fogni, hogy éjszaka ki engedjenek [max, ha 18 éven felüli barátom ott van akiben szüleim megbíznak]. Szóval a szülő magára vessen. Meg úgy átlagban is. Nem tudom milyen szülő lehet az ilyen aki lesz**ja a saját gyerekét, hogy most hol is van, mit csinál, cigizik, iszik, drogozik? Ez a menő? Lopjunk, verjünk, bandázzunk? Gratulálok...

Én már álltam szemben ilyen emberrel, de tudni kell rólam, hogy nem gyenge alkatú és nem hülye gyerek vagyok.
Legjobb barátom születésnapját ünnepeltük egy szórakozó helyen. Miskolc főutcáján észreveszem, hogy követ egy gyanús férfi. Nem figyeltem rá, mert úgy gondoltam, hogy ő is biztos a Búza felé tart. Tévedtem. Márcsak 1-2 utcára vagyok a megállótól amikor utolér, megfogja a pólóm és elővesz egy kést, hogy pakoljak ki. Láthatóan ideges, büdös, bamba és barna [mehet érte a figyelmeztetés, igenis, ha ezek a rohadékok nagy része nem lenne...] Megfigyeltem a viselkedését, torkon ütöttem, levegő után kapkodott, elfutottam, jött utánam. Aluljáróban tartok amikor 5 nagy darabbal találkozok a férfi meg mögöttem nekik ordibál, hogy fogjanak meg. Gratulálok... Nagy nehezen kikerültem őket aztán éppen akkor indult a buszom szóval pont feltudtam ugrani. Gratulálok...

Egy átlagember nem tölthet el egy éjszakát sem anélkül, hogy ne akarnák leszúrni és kirabolni? Egy átlagember tisztességesen dolgozik a semmiért [188.000 FT-s fizetésből marad 95.000 FT? Gratulálunk politikusok...] Míg az alja nép csinálja a gyereket és születése kezdetekor a bűnt veri belé, addig mi... Csodálkozik az ember, ha fehér ember is ilyenre vetemedik? ÉLNI AKAR?! Csak sajnos rossz utat választott. Nagyon rossz utat. Gratulálok...

This post has been edited 3 times, last edit by "Archangel" (Nov 29th 2008, 8:01pm)

SalyT

ModArt

• Send private message

6

Saturday, November 29th 2008, 7:59pm

Üdv!

Az ilyen tettet elkövetők egy része nem teljesen tiszta elméjű, így hiába lennének nyílvános kivégzések, nem fognák fel ésszel, hogy mi is történik. Akik meg azért teszik, hogy elvegyék minden értékét szerencsétlen áldozatnak, azokat meg egyáltalán nem fogja ez visszatartani. Sajnos.

Ami meg az oktatást illeti, a lényeg, hogy olyan embereket képezzenek, akiket könnyen lehet befolyásolni, irányítani. Máskülönben sokan rájönnének, hogy ez így nem jó, és kivennék a hatalmat azok kezéből, akiké. Sajnos a hatalom pedig olyan dolog, ami képes elferdíteni az emberek érzékeit. Akárki is kerül vezető pozícióba, egy idő után pont ugyanolyan lesz, mint az elődei... Ördögi kör. De ez a gondolatmenet kezd már kicsit off lenni.

Viszont, azon még senki se gondolkodott, hogy a szórakozóhelyeken, diszkókban miért 13-14 évesen "ropják a vodkaszagú Hamupipőkék" (Anonim MC)? Mit keres ott egy ilyen korosztály egyáltalán? Huszonévesen az ember már vén kecskének számít egy-egy buliban... Miért az a "menő", ha valaki 12 évesen már drogozik, cigizik, piál? Illetve hogy egynéhány városban a bulik befejezésének az időpontja és az első busz indulása közt miért 1 óra a különbség? Nem csoda, ha mindenki az utcán kóborol, hisz taxira már nincs pénz(elitta), a hideg éjszakában meg nem vonzó a buszmegállóban ácsorogni...
Eléggé kifordult a világ értékrendje sajnos.

Sajnálatos tény, hogy megtörténhet ilyesmi. :(
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

7

Saturday, November 29th 2008, 8:19pm

ÜDv!

Nos én utánna néztem a dolgoknak még csütörtökön nemis csináltam semmit se egész nap suliba mert olyan szinten földhözvágott

egy kis tisztán látás végett azt kereste a 14 éves lány az utcán h fellépésen volt a házuktól 5(öt) percre lévő műv. házba. és a fellépés után volt egy sulidiszkó amit 18alattiaknak rendeztek.(a média itt ferdített mert azt mondták h felnőtt diszkóba volt). és miután összeveszett a barátjával úgy döntött hazamegy többen hazaakarták kisérni de azt monda nem kell mert közel lakik ez volt a veszte

6an(vagy 5en) megtámadták megerőszakolták majd megfolytották.
és az édesapja talált rá majdnem teljesen meztelen halott lányára.

És itt a cikk az esetről:
http://kuruc.info/r/35/31277/

én sajnálom h ilyenek történnek az országba:(

egy kis infó még az egyik elkövető felakasztotta magát az eset után pár nappal és ha minden igaz már elkapták az elkövetőket.
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

8

Saturday, November 29th 2008, 8:27pm

huNXPepi még nem kapták el a tetteseket, ezt hidd el nekem, mert megkérdeztem egy olyan személyt, aki ismerte Nórit, és igen csak közeli kapcsolatban álltak. Remélem elkapják őket, és nem börtönbe kéne őket zárni, hanem keresztre feszíteni.

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

9

Saturday, November 29th 2008, 9:48pm

Hát sztem egy elrettentő példát kéne mutatni nekik mondjuk ha elkapják a támadókat és ahogy teis írtad keresztre feszítik és utánna megnézném hány ilyen eset fordulna elő.

Hát énis remélem h a bűnösök megkapják méltó bűntettésük

Valahogy ez az eset bár nem ismertem Nórit mert nemis arrafelé lakok de az emlékvideót megnézve nagyon durván berongált:S bár nemcsak engem hanem egy pár havert is :(
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

Archangel

Nap Műhold

• Send private message

10

Saturday, November 29th 2008, 10:17pm

A mai világgal pont ez a baj. Nagyon kevés országban engedélyezett a halálbüntetés. Na meg főképp megfélemlítés céljából [nyílvános kivégzés].
Bár az ilyenekre lenne ötletem [nyílt napon törin a leendő gimnazistáknak a középkori életről adtam előadást, amiben szótejtettem a különböző kivégzésekről].

Mindig arról van a beszéd, hogy kevés a pénz vegyünk még el belőle, hogy legyen. Kitől vegyük el? Aki dolgozik. Kinek adjuk? Aki ''rászorul'' és aki, mert ''megérdemli''. Véleményem szerint itt kéne alapjában elfojtani az egészet! Képzeljétek el, ha nem dobálnának ki feleslegesen milliárdokat, nem sikkasztanák el az adó, támogatás és egyéb juttatások részét, nem okoznának milliárdos károkat a bűnőzök stb... Hoppá! Van pénz. Van pénz? Nem kell bűnözni? Rászorulok? Nem. PONT.
Ezt sajnálatos módon egy rendőrállam szerű megoldást követelne. De emberek! Aki tisztességes az miért tartana ettől? Ezek szerint Magyarország súlyos többsége a ''demokráciára'', a ''jogaira'' hivatkozik csak, hogy saját magának jobb legyen?

Ha mindenkiben lenne egy kis hazaszeretet, felelősség vállalás tetteinkért, becsület és éppeszűség... Álom képet nem kergetünk.
Majd jönnek a radikálisok és akkor majd lesz olyan ihaj-csuhaj, nem felejted el jómagyar...

This post has been edited 1 times, last edit by "Archangel" (Nov 29th 2008, 10:18pm)

Albertosz Impaiersz

Könnyű harcos

• "Albertosz Impaiersz" has been banned

• Send private message

11

Sunday, November 30th 2008, 12:12am

Na neeee.
Szerintetek az ilyen embernek (gyilkosok,pedofilok,és hasonlók) elég büntetés a halál????
Szerintem nem!
Az ilyenek egyszerűen ne halyonak meg.
Vagyis pontositva ne egyszerüen halyonak meg.
Én megfognám az embet,és betenném egy cellába egy üres börtönben.
A cellájába tennék 1 széket,1 erős csillárt,1 asztalt,amin tompa kések,és egyébb kinzóeszközök vannak,+ szokásos (kötél,borotva penge,töltött pisztoly,cián tabletta),1 kamerát valahova felszerelni,és egy törhetelen nagyképernyős tv-t,amin egéssz nap az áldozata képei vannak (főleg a rendörségi,és a halottasházi képek,de néhány kiskori is benne lehet).
Ja és élelem 0,viz 0
Szerintem EZ lenne a méltó büntetés!!!

Ez az intellektuális részleg! Nem pedig dühöngő. Függetlenül attól, hogy egyet értek-e vagy sem, ilyen kijelentéseket egyszerűen NEM tehetsz!
A következő hasonló jellegű hozzászólás, bárki is ejtse meg, figyelmeztetést fog vonni maga után.

SalyT

Caraffa

Könnyű harcos

• Send private message

12

Sunday, November 30th 2008, 12:55am

Nos én ehhez az esethez csak annyit tudnék mondani hogy oylan nyira felháborító, hogy nem tudják megtalálni a tetteseket...

Nos kezdjük ott hogy egy volt főnököm nyaralójának a községében történt az eset...

6db az az 6 db tücsök erőszakolt meg egy 14 éves lányt, majd kitörték a nyakát.

Megerőszakolták!
Itt van nálam egy olyan bibi hogy testi nedvek, amiket ki lehet mutatni, hogy kitől származik...
De ezek után akár mondhatnak tücsök gyűlölőnek is (Mert tuti annak fognak mondani), viszont egy valamit jegyezzünk meg!
Hány nyilvántartott tücsök van? Mert sztem nem az összes. Ez az ami nagyon felháborító még.

Az hogy ezt hogyan lehetne megakadályozni?

Nos ezt az esetet el lehetett volna kerülni, ha kísérettel, ment volna haza?
Ez nem oylan biztos mert akkor is 6-an vannak.
Vagy tényleg lenne egy jobb büntetési törvény! HAMMURAPI TÖRVÉNYEK!

De ez sem segít olyan esetekben ahol pszichés emberről van szó!

Gondoljunk csak vissza a rendszer váltás előtti időszakra? Ott mennyi ilyen eset volt? Főleg orosz országban?
Elnézést hogy kicsit politizáltam...
Persze az sem a legjobb, mert ott erősen elfelejtették az emberi jogokat a "rendőrzői"...

Valamit, valamiért...
"Az egyén halála tragédia, milliók halála statisztika." Joszif Sztálin

Akik vagyunk

Tisztelettel Caraffa

13

Sunday, November 30th 2008, 1:57am

Quoted

Originally posted by Caraffa
6db az az 6 db tücsök erőszakolt meg egy 14 éves lányt, majd kitörték a nyakát.

Tévedsz... Annak a szegény lánynak nem eltörték a nyakát, hanem megfojtották, de mind1, mert akkor is felháborító, és megrázó.
SalyT most ha kidobsz ha nem: Albertosz Impaiersz-nak igaza van... Az ilyen embereket a Dunába kéne dobni, egy vascipővel a lábukon...

SalyT

ModArt

• Send private message

14

Sunday, November 30th 2008, 2:15am

Ez az intellektuális részleg, és az moderátorok tisztje, hogy az is maradjon. Nekünk is van véleményünk, de nem engedhetjük, hogy bármely thread más emberek, népcsoportok provokálásának tárgyává váljon. Amellett nem épp érett, intellektuális viselkedésre vall, ha valaki 120 féle kínzást sorol fel csak hogy dühét levezesse. Ha ezt megértitek, örülök. Ha nem, (a megfelelő figyelmeztetések kiosztása után) a threadet zárolni fogom. Kérek mindenkit, ehhez tartsa magát. Szóval csak okosan. :)
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD

Albertosz Impaiersz

Könnyű harcos

• Send private message

15

Sunday, November 30th 2008, 3:15am

Bocsánat,ha megbántottam valakit,vagy megsértettem az szabályokat,és az emberi jogokat,v még nem tom mit.
DE
Én akkor sem viselem el az ilyeneket!!!!!! :evil:
Szellemi betegek?!
OK
Gyógyittassák magukat
De jó biztonságos helyen(a külvilágra nézve)
Persze az ilyeneket is meg lehetne időben álitani,és ' gyógyitani',ha mindenki kicsit figyelne is a másikra(pl munkahely),és nem csak magával törődne. :(
Szóval ne ércsetek félre.
Számomra NEM mindenki eredendően bűnös.
Viszont aki ilyet tett,az számomra többé nem ember. X(

u.i.
Bocs a hevességemért,de mostanában igen hirtelen heves természetű,és iszonyatosan lobbanékony lettem.
(viszont soha nem tudnák senkinek se ártani,hacsak az nem ártott nekem) :(

Archangel

Nap Műhold

• Send private message

16

Sunday, November 30th 2008, 9:41am

Szerintem is vissza KELL fogni magunkat, egyrészt, mert ez a téma tényleg érdekes és mindenki megoszthatja mindenkivel a véleményét erről az esetről vagy akár másról, másrészt, ha meg magunkban tartjuk azzal se teszünk jót...
Lehet ilyeneket gondolni, de fórumon nem [ha még egyet is értenek vele].

Magyarországon az emberek kivannak szolgáltatva annak, hogy bűnözővé váljon. A politika miatti megszorítások, a közélet stb... Én [bocsánat, hogy állandóan politizálok], szerintem akkor is itt vannak az egészben a kulcs. Ha minden magyar állampolgár azt mondaná, hogy köszönöm, élem életem, nem aggódom a számlák miatt és egyéb problémák miatt, normális körülmények közt nőne fel és mindenki logikusan és értelmesen gondolkozna. Jobb élet, kevesebb bűnözés, erősebb jogrendszer.
Sajnos ekkor is fennáll ennek a veszélye, de ha már 1 embert megmenthetnénk... Már akkor nyertünk.

Albertosz Impaiersz

Könnyű harcos

• Send private message

17

Sunday, November 30th 2008, 10:13am

Hát én már nem is tudom. :S
Lehet kissé tulteng bennem egy ' mencsük meg a világot a gonosztol ' érzés! :rolleyes:
Néha hajlamos vagyok felválalni a ' szuperhős ' szerepet. :D
Na de mindegy.
A világot sajna először saját magátol kellene megmenteni. :(
Ami már enyhén meghalagya a képességeinket. :(
De ahogy az előttem szóló is mondta
' ha már 1 embert megmenthetnénk... Már akkor nyertünk ' :)

tg44

Nap Műhold

• Send private message

18

Sunday, November 30th 2008, 10:29am

Nem kéne megölni a bűnözőket... Jobb ötletem van!
Most mit csinál egy bűnöző a börtönben? Virágot kap az ablakába, gyúr tv-zik dvd-zik és zenét hallgat egész nap, ergó nem csinál semmit, és a dolgozó emberek tartják el őket! Ha teszem azt lopásért csukták le 5 évre, 5 év után kikerül, kigyúrt állat, nincs pénze, nincs lakása, 2 lehetőséget lát: 1. visszamegy a jó melegbe gyúrni és tv-zni ehhez újra lopnia kell! 2. (ez gyakoribb) végre kint vagyok! szerezzünk vmi kaját, és betör az első boltba azaz visszakerül! nah így nagyon meg vannak fenyítve!!!

Ha mondjuk szén vagy uránbányában dolgoznának, és kapnának 1 bankszámlára fizetést, abból el lehetne őket tartani, és vagy 2hónapnyi fizetés maradna a számláján, ha azzal kikerül tud új életet kezdeni, és 5 év bányamunkát még1x a büdös életben nem akar majd magának!

Sajnálom a kislányt, szar így ez a rendszer, és rengetegen ebbe beleesnek, nem hal meg mindenki, valaki "csak" az intenzívre kerül, ezért nincs benne a tv-ben, de ilyenek hetente vannak... És nem a "tücsköket" ahogy előttem nevezték kell utálni, mert ilyen emberek bőrszín nélkül is szaladoznak az utcán, és előítéletet tápláltok azok iránt is akik nem tehetnek róla h ilyen a szinük, nagyon sok rendes ember van, és én a másik csoportot utálom, akik lopnak csalnak hazudnak, és ezek mellé még a segélyt is felveszik, és akkora a pofályuk!
tg44
NOS

,,Aki szelet vet, vihart arat !"

,,Nem az a nagy ember aki sosem esik el,
hanem az aki mindannyiszor talpra tud állni!"

19

Sunday, November 30th 2008, 3:07pm

Hmm...
Lehet hogy ezért most végleges tiltást kapok de bevállalom, mert felháborított Nóri ügye... Magyarok 80%-a is azt mondja hogy ha csak Magyarok lennének az országba akkor nem lenne ennyi gyermek gyilkosság. És én nem nagyon hallok arról, hogy egy Magyar ember meggyilkol egy kislányt, csak ritkán, ismétlem nagyon ritka, mint a fehér holló... De az utóbbi időbe nagyon megszaporodott a Roma bűnözés, Kiskunlacházán, már nem fogadnak be Roma családot, és támogatom őket, Roma bűnöző, akik a segélyekből élnek, havonta felvesznek 300.000.- és 500.000.- forint közötti segélyeket, (benne volt az aktívban). Az ilyen Romákat vissza Indiába, hálátlanok, a mi adónkból élnek, mi biztosítottunk nekik otthont ebbe az országba, azzal hogy ide engedtük őket. ELÉG VOLT!!! NEM KÉR A MAGYAR EMBER AZ ILYEN EMBEREKBŐL!!! Oroszországba, a lakosság fellépet, itt miért nem??? El mondjam? Mert félnek a Magyarok, féltik a családjaikat. Vajon miért... Mind1... Remélem elkapják a gyilkosokat, és csinálnak velük valamit... Elég volt itt betelt a pohár.

Moderátoroknak: Elnézést a hozzászólásomért, de ha elgondolkodtok, akkor tudjátok ti is hogy így van. Ha nem is írjátok le, de a szívetek mélyén tudjátok hogy van benne igazság, de nem mondjátok ki, mert moderátorok vagytok, én se mondom ki olyan fórumon ahol moderátor vagyok, márpedig én is az vagyok. Nem fogok szidni senkit, ha ki dobtok, természetesen vállalom a végleges bannt, csak annyit kérek, hogy a Thread-et ne zárjátok be miattam.

Köszönöm a szót.

[w]Szóltam előre. Figyelmeztetés provokáció miatt!
SalyT
[/w]

Nem mintha érdekelne a figyelmeztetés, sajnos ez az igazság, azért mert egyes emberek félnek, én nem fogok. :) - L!0n

This post has been edited 2 times, last edit by "Lion" (Nov 30th 2008, 3:29pm)

Archangel

Nap Műhold

• Send private message

20

Sunday, November 30th 2008, 3:33pm

Hát sajnos én erről oldalakat tudnék írni, hogy velem, barátaimmal, ismerőseimmel mik történtek eddig, de azt hiszem, hogy ezt nem az OGame fórumán kéne megbeszélni...

Én speciel köztük ''nőttem fel''. Ismerem majdnem minden trükküket és sunyiságukat. Viszont a családom elérte azt, hogy akár az ő támogatásukat is élvezzük. És sajnos meg kell, hogy védjem őket. Sok olyan ismerősöm van akik tisztességesen élnek és nem tudnak elmenekülni attól, hogy őket megkülönböztetik és sajnos visszarántják őket is.
Tény és való, hogy nélkülök kevesebb bűnözés lenne, manapság a bűnözést velük szimbolizáljuk, már-már természetesnek véljük. Nagyon sajnálatos dolog, hogy ilyeneket kell megélnünk.

De ne feledjük, hogy nem ők az egyetlenek! Sajnos sok ''társunk'' is ilyenné válik. És egy részük azért jóval nagyobb kategóriában játszik, mint a ''kissebbség'' [Láttál te már tücsköt EU-s vagy pályázati pénzt sikkasztani?]