You are not logged in.

zsolti0512

Kém szonda

• "zsolti0512" started this thread

• Send private message

1

Sunday, March 1st 2009, 8:53am

Véleménynyílvánítás

UNIVERZUM 7, Wanted.

dermeszto [SGU] vs Wanted [HeadHunt] - 2.811.000

Erre írnék pár sort, az állítólagos "PUSHING"-ra... tegnap reggel zároltak ezzel az indokkal, mert hogy "jogtalanul szereztem DF-et" dermeszto-ből. Kémkedett, először elbukott 10 kémet, kémkedett másodszor 164 kémmel, szintén elbukta, majd megtámadt a flotta 85%-ával. Már itt felmerül az első kérdés ha egyánlatán leköszönő lett vna is akkor miért is nem 100%-al jön, na de folytassuk, én beninjáztam SZABÁLYOSAN, majd írtam neki, hogy jó felépülést... Hol itt a pushing? SEHOL? na ennyit erről. Nem az zavar, hogy pár napra zároltak, hanem hogy még a fórumon is elveszik a dicsőségem. "Zárolva pusholing miatt.." Ja persze .. :)

Köszönöm, hogy ezt elmondhattam.

Üdv,
Wanted

Hinata

OGU Manager

• Send private message

2

Sunday, March 1st 2009, 9:36am

A szabályok ilyenek.
Ha egy kissebb megtámad akkor általában be kell jelenteni, mert elkönyvelik pushingnak. ( leköszönőnek )
Írsz egy jegyet és annyi.
sajnálom, hogy így jártál, de ha jól tudom Push-ért 3 nap vakációs kizárás jár.
Az még nem vészes
Persze csak akkor ha ez az első eset.
Ha nem értesz egyet a döntéssel megint csak nyithatsz egy jegyet, és elmondhatod a véleményed.
"Addig boldog az ember, míg azt hiszi, elvarázsolt helyen él.
Aztán felnövünk és megszakad a szívünk..."

uni 1 - Top30 R.o.A vezér asszony ^^

Disznaj

Röff ! :)

• Send private message

3

Sunday, March 1st 2009, 4:12pm

Hehh... a top1 ha beninjáz akárkit, nincs joga begyüjteni a DF-et? szép :D

Quoted

[23:57] <gekko22> na bent vagyok
[23:57] <+Skerina> nem érzem:DDD

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

4

Monday, March 2nd 2009, 8:09am

MI VAN???
Ha leninjázok egy töllem gyengébb játékost az szabálytalan?? :D :D :D
Ez nekem új!!
Nem védhetem meg magamat ha támadnak gyengébb játékosok ezekszerint?
Jól értem?
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

:beer: Uni-12 TOP sörfogyasztó :beer:
HoF sörözés:ki számolja? 8o
Adv sörözés:az is volt pár! 8|
Söröshordó Kill:2- azért alkesz nem vagyok! :crazy:

Sally

Unregistered

5

Monday, March 2nd 2009, 8:27am

Quoted

Originally posted by LOKIJEEE DRUZE
MI VAN???
Ha leninjázok egy töllem gyengébb játékost az szabálytalan?? :D :D :D
Ez nekem új!!
Nem védhetem meg magamat ha támadnak gyengébb játékosok ezekszerint?
Jól értem?

Sziasztok. Szerintem nem egészen így van. Ha azért támad meg valaki, hogy lefarmoljon, vagy bezúzza a flottád, nyugodtan bevédheted. A gond ott kezdődik, ha a GO-kban felmerül a gyanú, hogy szándékos volt. Pl. szövetségen belüli, vagy barátlistás támad, vagy sokkal gyengébb kémkedés nélkül, vagy olyan flottával, amivel nem szokás támadni... pl kolóniahajókkal, szemetesekkel, kémszondákkal.
Legalábbis merem remélni, hogy jól értelmezem a dolgot.

zsolti: ha úgy gondolod, a GO tévedett, szerintem mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot.

Lehachiah

Nap Műhold

• Send private message

6

Monday, March 2nd 2009, 8:29am

Félre értitek.. Nem a Ninja volt a gond, hanem az esetlegesen leköszönő nem bejelentése...

Most ha egy gyengébb nekimegy a Top játékosnak, az az ő baja..
De logikusan belegondolva, ez a flotta

Kis szállító :: 16
Nagy szállító :: 26
Könnyű harcos :: 47
Nehéz harcos :: 16
Cirkáló :: 43
Csatahajó :: 12

Mikor farmoló flotta?
Ha pedig leköszönő, mivel ez az össz flottája, akkor viszont nem lett bejelentve, így Pushing-nak minősül.

[szerk]
Sally, megelőzött.. és a lényegét leírta a dolognak. :)

Folyton odajönnek hozzám, mondván, hogy zavarja őket, hogy dohányzom.
Jó vicc, engem meg megöl.

This post has been edited 2 times, last edit by "Lehachiah" (Mar 2nd 2009, 8:31am)

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

7

Monday, March 2nd 2009, 8:34am

Nekem még mindig nem vili az egész
Ez nem az össz flotta volt!!!

Lehachiah
Én láttam már ettöl érdekesebb összeállitásu farmolóflottát is ;)

Szerintem Sally nek lehet igaza valahol!!!
Dehát ki tudja már ebben a mai ogames társadalomba kinek mit szabad meg mit nem :D
:shit: Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el :shit:

Lehachiah

Nap Műhold

• Send private message

8

Monday, March 2nd 2009, 8:47am

Nagyvonalakban én is azt akartam írni amit Sally, csak...
1. Meleőzött, mire elküldtem, megírta
2. korán van még és nemtudok fogalmazni.. :D

Folyton odajönnek hozzám, mondván, hogy zavarja őket, hogy dohányzom.
Jó vicc, engem meg megöl.

zsolti0512

Kém szonda

• Send private message

9

Monday, March 2nd 2009, 9:42am

Az én véleményem az, hogy farmolni indult, mert volt nyersanyag a bolygón bőven, de mikor elbukta akkor feladta és gondolta h jó akkor én itt abbahagyom, és ez egy leköszönő csata. De ilyen létezik? Azért ne így vegyük már a szabályokat hogy ha betalál akkor farmolok, ha nem akkor leköszönő?

Meg amúgy is hogy idulhatott vna leköszönő csatának, ha nem is volt ott flottám? Na mind1, ez retély marad, én csak a PONTOS szabályra lettem vna kívácsni, de sajnos senki nem tudott még erről felvilágosítást adni.

LOKIJEEE DRUZE

Banned until 18-09-2009

• Send private message

10

Monday, March 2nd 2009, 11:44am

Szerintem az lenne a jó megoldás ha a leköszönö csatákat is elöre be kellene jelenteni !
És akkor elkerülhetöek lennének a játokosok oktalan bannolása ez végett h megyek farmolni ha sikerül sikerü ha nem akkor leköszönö ?(

Ha szabad ezt mondanom akkor ez egy nagy BUG az ogames rendszerben :D

This post has been edited 1 times, last edit by "LOKIJEEE DRUZE" (Mar 2nd 2009, 11:45am)

11

Monday, March 2nd 2009, 5:31pm

Nos, mielőtt még elszabadulnának az indulatok, tudunk különbséget tenni Ninja és szándékos pushing között. Az már csak egyszerűbbé teszi a dolgunkat kedves zsolti0512, hogy a szándékosságra ingame üzeneti bizonyítékok IS vannak. Ez miért nem említed meg a rajongóknak?

Felmerülhetne egyből a kérdés, hogy akkor ha bevernek, elég egy üzenetet küldenem hogy köszi a leköszönőt, vagy hogy direkt hagytam benn neked és hasonlók? NEM... nem elég... Sőt, ha valaki direktben ilyennel próbálkozna, hogy a másikkal kiszúrjon, menne minden szerverről... Sokminden van amiből meg lehet állapítani a szándékosságot. Hogy mik ezek? Részben gondolkozz mint játékos (hozzáértő játékos) részben meg maradjon a GO-k és SGO-k titka.

Pontos szabályt szeretnél? Olvasgasd a pushing részt a szabályokban... Vesd össze a kéretlen nyersanyaggal...

Quoted

Szerintem az lenne a jó megoldás ha a leköszönö csatákat is elöre be kellene jelenteni !

Ezt eddig is így kellett csinálni...

LOKIJEEE DRUZE, mielőtt pánikolnál, kérdezd meg zsolti0512-t a körülményekről... Biztos elmondja mi is volt valójában. És nem BUG, hanem rosszul csináljátok :D

zsolti0512

Kém szonda

• Send private message

12

Monday, March 2nd 2009, 11:30pm

Kedves equinoxx!

Arról nem én tehetek, hogy azok az üzeneteket nem nekem címezték és fel is jelentette őket. Talán mégis csak kiszúrt velem? Na de mind1. Ingame üzenetnek nézz utána hogy hány üzenet jött a támadás előtt nekem. 0? Hát igen. Tehát NEM TÖRTÉNT MEG A BEJELENTÉS. Talán át kéne gondolni egy kicsit a szabályokat, ezzel a leköszönő csatával kapcsolatban.

Egy biztos azt megtanultam, hogy ha alacsonyabb rangú támad, akkor jelenteni fogom.

Kérem a téma zárását.

This post has been edited 2 times, last edit by "zsolti0512" (Mar 3rd 2009, 12:04am)

13

Tuesday, March 3rd 2009, 1:46pm

Zártam
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

Golodin

Board Moderator

• Send private message

14

Friday, June 19th 2009, 5:32pm

[w] Archiváltam! [/w]