Félreértettél, Hinata, a körítéstől röhögünk (legalább is gondolom), és nem igazán az accon
"Feddhetetlen előéletűek írjanak" Hát én már itt kész voltam
De mindenkinek más az ízlése
hát éppen ez a baj...
lentebb írta a srác, hogy ő komolyan gondolta a dolgot...
a fedhetetlen jelentése hogy nem csaló, vagy nem zúzzák le 5 percen ként ebben a szövegkörnyezetben legalább is.
az, hogy választékos a szóhasználata nem éppen nevetséges, hanem szerintem néhány ember példát is vehetne róla.
mint írtam, lehet nem ért az Ogame-hez, és más játékban így szokás leírni a karaktert.
Mint látod karakternek írta, nem accountnak, ebből arra következtetnék, hogy nem ez a " fő " játék amivel foglalkozik.
a világért sem kötekedni akarok, de valakinek a hozzá nem értésén nem nevetni kellene, hanem egyszerűen ez esetben elfogadni, vagy ha az élet más területén történik ez, akkor nem kinevetni, hanem segíteni neki...
ez már már a szememben a megaláztatás határát súrolja.
persze az nem számít, hogy ő feljön, és kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy a halál komolyan nyitott kis Threedjén nevet a fél fórum, csak az, hogy egyesek jól szórakozzanak.
biztos van olyan dolog amit te sem tudnál sablon szerűen megfogalmazni, még sem nevetnek ki...
gondold bele magad az ő helyzetébe, és utána nevess...
ennyi a véleményem, és elnézést.