You are not logged in.

janicsillagasz

Nap Műhold

• "janicsillagasz" started this thread

• Send private message

1

Monday, July 7th 2008, 10:07am

Disciples 2: Dark Prophecy

Ismeri valaki ezt a játékot? Igaz hogy kissé régi, de én nagyon szeretem. Nagyon jó vetélytársa a Heroes-nak és állítólag le is verte.... :D

Psyho

Nap Műhold

• Send private message

2

Monday, July 7th 2008, 7:13pm

Nem ismerem de a herost imádtam, bár az 5 nek a 3d-s szárnypróbálgatása nem jött be de alapjában véve az egy elég fasza kis game...
Mikori ez a játék?

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

3

Monday, July 7th 2008, 7:56pm

nagyon király ez a játék..a heroes után kicsit furcsa volt, de én valahogy jobban kedvelem...már várom a 3-ik részt nagyon...

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

janicsillagasz

Nap Műhold

• Send private message

4

Tuesday, July 8th 2008, 9:46am

Fú tényleg hamarosan jön a 3. rész. A 2. részből imádtam a Rise of the Elfs kiegészítőt, mindig nővérem volt a tündérekkel én meg démonnal vagy élőhalottal és daráltam neki a death-et :D
Hát nem is tom mikori lehet..... régi. 2000-2002 körüli.

Psyho

Nap Műhold

• Send private message

5

Tuesday, July 8th 2008, 5:40pm

Ha kijön a 3. irjátok itt meg azt majd megnézem magamnak:D

janicsillagasz

Nap Műhold

• Send private message

6

Wednesday, July 9th 2008, 8:26am

Hát nem tom....régóta halasztgatják, bár azt mondják sokkal de sokkal jobb lesz. Hát nem tom. Új faj? Új fejlődési lehetőségek?

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

7

Wednesday, July 9th 2008, 9:04am

majd meglátjuk mi lesz belőle..én 1x v 2x megnézek belőle előzetes híreket- képeket, majd miután megjelenik csak akkor foglalkozok vele...

amit most csinálnak a diablo3 és a starcraft 2 játékkal egyes fórumokon az már vicc...no ezért nem foglalkozok addig vele míg meg nem jelenik..fölöslegesen húznám magam és a végén meg csalódik az ember ha nem azt kapja amire "rágyúrt"...

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill