You are not logged in.

Játékok vegyesfelvágott

csonti_himihumi

Nagy szállító

• "csonti_himihumi" started this thread

• Send private message

1

Thursday, June 19th 2008, 11:19am

vegyesfelvágott

naszóval
én elég sokféle játékot nyomok, szal nyithatnék jó sok threadet, de nem akarok (StarCraft, Warcraft, NFS sorozat az undergruond óta, C&C Generals, TOCA, meg még jónéhány másik :D)
úgyhogy arra gondoltam (mivel a stratégiát jobban kedvelem) ezért egy ilyen vegyes threadet nyitok, ahol mindenféle stratégia játékról lehetne dumálni
kinek mi tetszett, miért, meg ilyenek

próbálom röviden elkezdeni:
nekem legjobban a StarCraft tetszett, mert korához képest jó a grafikája, jó a játékmenete, van egy - számomra - élvezetes sztorija, szal szeritnem nagyon jó game

Uni 7 SZNSZ.A
a Csonti foglalt, jelenleg himihümi néven élek

Holdak:kettő is vagyon :)

csocsesz

Kolónia hajó

• Send private message

2

Thursday, June 19th 2008, 11:33am

game

Nekem is az egyik kedvencem a StarCraft...CS 1.6 al tolom még, meg Unreal Tournament GOTY val és a diablo2 vel jáccunk intenzíven 4napja és már level 35ös vok :D...de valahogy az új játékoknak már nincs meg az a feelingje mint ezeknek pl. Hiába a szép grafika de már sablonosak...

---------------------------------------------------------------------------
Arcturus, a Nostrum Imperium szövetség alapítója @Uni4

Drekorig

Nap Műhold

• Send private message

3

Thursday, June 19th 2008, 1:43pm

RE: game

na ha már ittjárunk,csocsesz,te mnár játszottál aaz Unreallal? én azzal kezdtem,kb.7 évesen,az első részével,vagy 2-3 évig játszottam vele,de már megölni se trudtak benne :)aztán jött a 2004,játszottam már a 2003 al,de az ugyanaz mint a 2004,játszottam már neten is vele(flash)és amire vágytam aza Unreal 3(2007) k*vva jó játék sztem !
...::/ Dreko \::... Uni4 - [ .A.o.W. ]

csonti_himihumi

Nagy szállító

• Send private message

4

Thursday, June 19th 2008, 6:01pm

még vegyesebb :D

unreal is jó móka, de azzal nem sokat jáccottam

nekem a Warcraft 3 Defense of the Ancients mapja jött be nagyon, neten állandóan azzal szórakozunk :D asszem erről zanfania is tudna mit mondani
diablo 2-t meg végigvittem egy sorceressel :D mármint a hell szint végéig :D
nem volt egy rövid küldetés, de megcsináltam :D

de az új játékok között is találni kincseket :D
pl. itt van a splinter cell (remélem jól írtam :P) az is egész élvezhető, vagy mongyuk a The Witcher - ennek elég nehéz az irányítása, ha még nem jáccottál hasonlóval, de hozzá lehet szokni
a nélkül CS meg már nem is kocka egy kocka :D
mi suliban is azt nyomjuk hálóba :D

Uni 7 SZNSZ.A

Drekorig

Nap Műhold

• Send private message

5

Thursday, June 19th 2008, 6:06pm

RE: még vegyesebb :D

hát a Warcraft is nagyon jó játék,sajnos az nincs meg :(
Splinter Cell is jó,de az sincs meg :D
mostanában a CS 1.6 ot nyomom,de már azt is meguntam...
CoD4 et kijátszottam,CoD 2-t kijátszottam,Unreal t is,ööö

Szerintetek,a NFS Pro Street jó lett? nekem megvan,a grafikája nagyon jó,de maga a játék...kész katasztrófa... sztem..
...::/ Dreko \::... Uni4 - [ .A.o.W. ]

csonti_himihumi

Nagy szállító

• Send private message

6

Friday, June 20th 2008, 12:06am

sajnos egyet kell értenem
jó a grafika, ötlet volt a törés, de szarul rakták be a játékba...
a játékmenet szintén kaki
a hangok még jók, de azt megszokhattuk, h folyamatosan jobb és jobb
szal nem nagy durranás a pro street
sokkal szívesebben játszom a Most Wanteddel, vagy a Carbonnal

a többi, amit említettél/tünk, meg inkább neten jók, multiban
az alap játékot könnyü elunni, de neten mások ellen élvezetes :D
lassan 2 éve DotÁzok, és még mindig nem unom :P
pedig ez 1etlen 1 map
igaz folyamatosan fejlesztik: új hősök, képesség újraállítások, új varázstárgyak, stb, stb.
szal folyamatosan változik egy picit
az ellen is mindig más...
szal lehet élvezni :D

Uni 7 SZNSZ.A

phoenyx1987

Könnyű harcos

• "phoenyx1987" has been banned

• Send private message

7

Sunday, June 22nd 2008, 9:38pm

Sziasztok:)
Látom nagyon szeretitek atz ilyen FPS feelingű játékokat. Én s nyomtam egy párat, de ami nállam most a Nr.1 az a LineageII. Ez egy szerpjáték, amiben szinteket lehet fejlődni, és sokféle faj létezik. (pl: Humán, elf, darkelf, törp, Elf.)
A kariknak lehet petet(háziállat) szerzni questel, és vanank olyan kasztok, ahol summonkota(olyanok mint a pet, de lényegesebben erősek és nagyobakat sebeznek) lehet megidézni. Lehet PVP-zni. Ami anyit tesz hogy Player vs. Player küzd egymás ellen, meg TVT-zni amikor csoportban küzdötök egymás ellen:) Kb enyi, ha érdekel valakit ez nyugodan írjatok be ide, és mesélek még róal:)

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

8

Sunday, July 27th 2008, 10:42am

Az első stratégiai játék a Red alert 1 volt amit játszottam, azután a kiegészítőjével a Red alert the aftermath. Nagyon tetszett! Később a Red alert2.
A Cosacks Back to war is nagyon jó, ott a Hungary volt a kedvencem, nem csak azért mert magyar vagyok, de a kurucok, és a pandúrok nagyon jók, és a magyarok lovagai a legerősebbek az egész játékban, azért, mert csak ők képesek föltartani a törököket. :D
Axis & Allies is jó, a japánok a kedvenceim!
Éljen a DÉLVIDÉK!!

9

Sunday, July 27th 2008, 1:25pm

Nekem a Starcraft és a Warcraft nem jött be. A Starcraft-tal való kapcsolatom már a demo alatt ellenségessé vált amikoris egy mutáns gyík odaszaladt egy tankomhoz és elkezdte összekaristolni rajta a festéket amire a tank felrobbant! Ekkor akaratlanul is kibukott belőlem hogy "A k**va 'nyját a konzervnyitós gyikfajzatnak. Miért papírból készítenek tankot?" Innentől nem tudtam igazán ráhangolódni a játékra :D.

Ha RTS akkor részemről Warhammer 40k Dawn of War. Van benne minden ami csak kell. Tankok (páncéllal!!! ), lépegető robotok, hősök, titánok, robbanások amik szétszorják a gyalogosokat, morál, közelharc és kivégzések minden mennyiségben. Ráadásul az építőkkel sem kell tökölni, hogy nyersanyagot hordjanak. Az egyetlen gyengéje leginkább a balance PvP-ben amit fejlesztők nem igazán találnak el.

Ezenkívül szeretem még körökre osztott lövöldözös startégiákat mint a Jagged Alliance 2 vagy a Fallout sorozat.
"A profi katonák kiszámíthatók: A világ teli veszélyes amatőrökkel."

Poljski

Nagy szállító

• Send private message

10

Sunday, July 27th 2008, 1:28pm

RE: game

Quoted

Originally posted by csocsesz
Nekem is az egyik kedvencem a StarCraft...CS 1.6 al tolom még, meg Unreal Tournament GOTY val és a diablo2 vel jáccunk intenzíven 4napja és már level 35ös vok :D...de valahogy az új játékoknak már nincs meg az a feelingje mint ezeknek pl. Hiába a szép grafika de már sablonosak...

A Diablo 2 nekem is egyik nagy kedvencem, attól függetlenül hogy nem legjobb a grafikája meg minden de nekem nagyon bejön és már várom a 3-as részét :D
Uni2: Top7

42 RIP Leölve

csonti_himihumi

Nagy szállító

• Send private message

11

Sunday, July 27th 2008, 3:32pm

akkor picit megint visszatérek:
a WH40k hihetetlenül jó :D
sajnos a kiegekkel nem játszottam, csak hallottam róluk, de a simában tényleg gáz a PvP, vagy egy egyszerű random map
a space marine-ek egyszerűen túl erősek, de valamit kiemelnék
hiába nem szereted a SC-t, és hiába nem szereted a WC-t, a helyzet az, h az SCből indult, és a WC3ig jutott a blizzard fejlesztés, és a WC3 motorja van a WH40kban... azon alapszik a game, és épp ezért imádom, meg épp ezért olyan jó :D

redalert sorozat: nekem csak az 1 adatott meg, de azzal nagoyn le lehetett kötni :D nem tudtam angolul, úgyhogy nekem minden küldetés abból állt, h megyek és megölök mindenkit :D
azóta egy ien volt még, a C&C Generals, illetve a ZH (nem mindenki tartja red alert sorozat részének, ezért nem teszem én se oda, bár én annak venném)
van is egy ien topic is info részlegben :D
a lényeg, h az az egyik kedvenc stratégiám, tökéletes balance, szép grafika, lehet szórakázni a kameranézettel :P és amit egyik másik játékban sem találtam: nincs egységlimit!!!!

végül még emlékezzünk meg a Diablóról :P
az 1 igazi kultuszjáték volt, imádtam, bár varázslót soha nem tudtam jól irányítani benne, egyszerűen túl nehéz volt nekem
aztán kijött a 2, na az megint lekötött, hát még amikor megjelent a kieg.
erről csak annyit, h van 1 varázslóm, ameikkel mind3 szintet végigvittem és hát nem épp 2 perces séta volt :D
lehet sokak nem szeretik a grafikáját, de aki kipróbálja neten haverokkal, az soha nem fogja tudni abbahagyni (sajna ez nem adatott meg, mivel kevés havernak van értelmes netje)

ezennel zárom a rövid esszémet :D

Uni 7 SZNSZ.A

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

12

Sunday, July 27th 2008, 5:58pm

A WH Dawn of war nekem is megvan, és tényleg állati! Rengeteg benne a vér! :D Amikor a killa kan, (vagy hogyis hívják a lépegető ork robotot) beleereszti a körfűrészt a katonába, és szétfröcsköli a vérét, hát az totál durva! Vagy amikor előhívjuk a bloodishert, és szétfröccsen az adott unit hullája! Eszméletlenül brutális! :D :D
A C & C Cosacks-ban sincs egységlimit. :D
A Diablo nekem nem tetszett, nem is játszottam végig, a diablo2-őt meg meg sem próbáltam. A Sacred olyasmi lenne mint a diablo, csak sokkal jobb a grafikája, és a játszma java része a fölszínen történik, nem holmi barlangokban. Eszméletlenül nagy a pája, rengeteg faluval és várossal, és nagyon sok házba be lehet menni, sőtt soknak a pincéjébe, padlására is. A Battle mage-val mentem végig a játszmát.
Éljen a DÉLVIDÉK!!

This post has been edited 1 times, last edit by "Csapaas" (Jul 27th 2008, 6:04pm)

Jagdtiger

Könnyű harcos

• Send private message

13

Sunday, July 27th 2008, 7:01pm

Nekem a CoD2 a best! Nem tudom megunni! :P

De az Axis & Allies meg volt, sokat is játszottam vele anno, de ha sok egység volt akkor akadozott és elveszett a játékélmény! X(
Nekem a németek a kedvenceim, Királytigrisek irtották a népet! :P

SiG by Double Line

csonti_himihumi

Nagy szállító

• Send private message

14

Monday, July 28th 2008, 12:59am

CoD2 sajna nem adatott meg nekem, bár ismerőseim nagyon dícsérik, sokan nyomják is neten
Sacred eljutott hozzám, de vmi gáz volt a lemezzel és nem tudtam telepíteni :(

sajna ez van, viszont van még egy pár hasonló 1edül vagyok és irtok játék, ami nekem teccett:
pl. Silver, jó régi, de az irányítása rendkívül egyedi (nem sokat tudtam vele játszani, de az tény, h elég érdekes volt)
aztán a viszonylag új The Witcher
ezt is csak havernál tudtam kipróbálni, mivel nálam nem indult el :(
tulajdonképpen hasonló az irányítása, mint a Silvernek
az, h az egér mozgatásával határozom meg, h mien irányú suhintást végezzek a kardommal, hát szerintem elég egyedi :D
nekem nagyon bejött a game, meg a grafikája is elég durva
a játékmenetet nem nagyon tudtam követni, mivel kb 2szer játszottam vele, arról nincs vélemény

Uni 7 SZNSZ.A

Warning

Kolónia hajó

• Send private message

15

Thursday, September 4th 2008, 6:02pm

Én a stratéiát szeretem inkább, de eléggé bejönnek a kommandós játékok is, meg a versenyes, (azért nemírtam hogy autós mert a Star Wars pod racer nem autós.)

Startégiából a Starcraft, és a Red allert 2 a kedvenceim, meg a ra2 ujjítása a yuri is.
Kommandós játékokból a Desperados 1 és 2, csak sajnos a 2-es hez nem elég jó a gépem. (pIII)
Versenyesből pedig a Star Wars pod racer, Revolt és a Carbon jött be nekem, a prostreetet nemigazán szeretem.
Warning (Jesus Dependent:P)

Visszajöttem:D
S4 - Re-play