)
...de valahogy az új játékoknak már nincs meg az a feelingje mint ezeknek pl. Hiába a szép grafika de már sablonosak... 
aztán jött a 2004,játszottam már a 2003 al,de az ugyanaz mint a 2004,játszottam már neten is vele(flash)és amire vágytam aza Unreal 3(2007) k*vva jó játék sztem !
asszem erről zanfania is tudna mit mondani
mármint a hell szint végéig 

) az is egész élvezhető, vagy mongyuk a The Witcher - ennek elég nehéz az irányítása, ha még nem jáccottál hasonlóval, de hozzá lehet szokni

Kb enyi, ha érdekel valakit ez nyugodan írjatok be ide, és mesélek még róal
.
Quoted
Originally posted by csocsesz
Nekem is az egyik kedvencem a StarCraft...CS 1.6 al tolom még, meg Unreal Tournament GOTY val és a diablo2 vel jáccunk intenzíven 4napja és már level 35ös vok...de valahogy az új játékoknak már nincs meg az a feelingje mint ezeknek pl. Hiába a szép grafika de már sablonosak...

nem tudtam angolul, úgyhogy nekem minden küldetés abból állt, h megyek és megölök mindenkit 

és amit egyik másik játékban sem találtam: nincs egységlimit!!!!

Amikor a killa kan, (vagy hogyis hívják a lépegető ork robotot) beleereszti a körfűrészt a katonába, és szétfröcsköli a vérét, hát az totál durva! Vagy amikor előhívjuk a bloodishert, és szétfröccsen az adott unit hullája! Eszméletlenül brutális!

This post has been edited 1 times, last edit by "Csapaas" (Jul 27th 2008, 6:04pm)

)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH