You are not logged in.

1

Tuesday, March 18th 2008, 12:40am

Elindult az Ikariam.hu!

[a] Kedves Játékosok!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elindult a GameForge legújabb magyar nyelvű játéka, az Ikariam!

Az Ikariam egy régi időben játszódó stratégiai játék, ahol falut kell fejleszteni, hadsereggel másokat fosztogatni, szövetségeket kötni, kereskedni és végül egy nagy birodalmat kiépíteni! Szereted a Stratégiai játékokat? Új kihívásokra vágysz? Akkor Próbáld ki ezt a játékot!

Az játék címe: http://www.ikariam.hu
A Játék fórumának címe: http://board.ikariam.hu

De ez nem minden!

Hogy most még jobb legyen, lehetőséged van, hogy az Ikariam Csapat tagja legyél! Lehetsz Moderátor vagy Játék operátor, amennyiben az alábbi alap elvárásoknak megfelelsz:

- Elmúltál 18 éves
- Legalább napi 2 órát tudsz szánni a munkára
- Vállalod, hogy kinyomtatsz, kitöltessz és bescannelve elküldesz egy dokumentumot, amihez csatolod a személyi igazolványod scannelt képét.
- És ami még fontos: nem vagy vagy voltál egyik GameForge oldal Csapatának tagja se, vagyis nem voltál semelyik játék oldalán moderátor vagy GO.

Ha ezeknek megfelelsz és szeretnél a csapat tagja lenni, akkor olvasd el a további jelentkezési feltételeket és a jelentkezés módját az alábbi címen:

http://board.ikariam.hu/thread.php?postid=220

Sok sikert a Játékhoz és a jelentkezéshez!

[/a]
MSN Státuszom:

Psyho

Nap Műhold

• Send private message

2

Sunday, July 13th 2008, 11:11am

Hello nem akarok kötekedni, de a cimben az van nagy betükkel, hogy NEM WEBES JÁTÉKOK vagy ez a pc-s változat akarna lenni de akkor minek go?:D

3

Sunday, July 13th 2008, 2:24pm

Aranyos kis játék eddig. Nyitottam ma egy accountot ott, erős hatezredik vagyok :), és tetszik. Mondjuk csatát még nem láttam és jobban örültem volna ha fantasy környezetben játszódik fajokkal de sok olyan újjítás van benne amit az ötletek és javaslatok témában mi is felvetettünk. Az első olyan böngésző alapú játék nekem, aminek grafikája is van.
"A profi katonák kiszámíthatók: A világ teli veszélyes amatőrökkel."

This post has been edited 2 times, last edit by "Ruined planet" (Jul 13th 2008, 2:30pm)

konlen

Nap Műhold

• Send private message

4

Monday, July 14th 2008, 10:39pm

én is ikariomoztam 2 hónappal ezelőttt de szerintem elég rati játék
má bocs ha megsértek vkit
------->konlen<-------

semmise

Nap Műhold

• Send private message

5

Wednesday, July 16th 2008, 1:59pm

Maximum a játékot sérted meg:D Szegénykének moist megbántottad a lekét:D

Jóval statikusabb mint az ogame, az ikarimhoz nem kell olyan kockának lenni, mert a flottát sokkla nehézkesebb tartani, adóba kerül, így nincs akkora tömeggyártás sem és a nygok sem húznak el a rablás miatt annyira, 1,5 hónapja vok játékban kb. és addig 5 gyenge támadáskísérlet ért amik sztem inkább tesztelő jellegűek voltak mint komoily csaták:D

Először nem akartam vele játszani sem mert nagyon gagyinak vagy inkább gyerekesnek tűnt a grafikája:) Csak egy ismerősöm rábeszélt aki szintén játszik.
Ez a játék nem erről szól, de az emberséget mindenhol meg kell tartani!

Aion

Nap Műhold

• "Aion" has been banned

• Send private message

6

Tuesday, September 2nd 2008, 4:57pm

Én inkább a traviant ajánlom...
nekem jobban bejött

Aion

Nap Műhold

• "Aion" has been banned

• Send private message

7

Sunday, September 21st 2008, 6:00pm

ezt most nem vágom én cenzúrázva lettem azé mert mondtam másik wabes játékot...
DE ez a post is gyakorlatilag azt csinálja azt nem cenzúrázod???
Gyengeelméjű vagyok magyarázd el lécci ...:P

dangerous05

Kém szonda

• Send private message

8

Sunday, September 21st 2008, 9:54pm

Segitek! :D Egy GameForge oldalon lett reklámozva egy ismételten GameForge-os játék, ezáltal gyakorlatilag nem történt reklámozás, sokkal inkább mondható hírnek...

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

9

Sunday, September 21st 2008, 10:11pm

Ha megnézed Asmodeus a GA nyitotta a topikot.

és ahogy előttem is leírták ez GFes játék magyar nyelvű verziójáról szól

am meg ő nyithat ilyen topikot

én nekme bejön ez a ikariam 1 hét után sikerült leírni a nevét normálisan:D
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

konyas

Nap Műhold

• "konyas" has been banned

• Send private message

10

Monday, September 22nd 2008, 4:56pm

én kb 3 hónapot jáccottam vele aztán meguntam. Szerintem ez az Ogame márcsak azértisjobb,mert többmindentlehetbenne csinálni, nehezebben megunható, izgalmasabb, éééés, híresebb,vagyis töben jáccnak rajta szóval nemkell attól félnünk,hogy kihal :)

adgycb

Kolónia hajó

• "adgycb" has been banned

• Send private message

11

Wednesday, December 10th 2008, 5:42pm

Akkor most lehet nekünk is beszélni GF játékokról vagy csak a GA reklámozhat ilyet?

12

Thursday, December 11th 2008, 9:01am

GF által készített játékról lehet beszélni GF-es játék oldalán, más által készített webes játékról viszont NEM! Ezért fokozottan oda kell figyelni, hogy valóban a GF játéka-e amit írni akarsz, mert sokan keverik a dolgokat és minden nem eredetileg magyar játékot a GF játékának hisznek.
MSN Státuszom:

trachus

MODernxD

• Send private message

13

Thursday, May 6th 2010, 1:39pm

Inaktív thread. A témát zártam.