You are not logged in.

1

Friday, April 10th 2009, 5:48pm

Tyrian

Nekem gyerekkorom egyik legmeghatározóbb játéka volt a Diablo-n és egy két játékon kívül (Tone Rebellion, neverhood ...stb).

Valaki játszott még ezzel rajtam kívül, vagy csak én voltam ilyen kocka :P

Oh persze most már elérhető ingyen hiszen olyan idős, hogy szegénykének már szakálla van...

http://members.iinet.net.au/~vannevar/tyrian/downloads.html

itt leszedhetitek :)
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

2

Friday, April 10th 2009, 11:52pm

én nyomtam ...jó kis játék..mostanában átportolták psp-re és így azon is lehet játszani...az egyik legjobb lövöldözős játék volt akkor...

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

3

Saturday, April 11th 2009, 12:12am

Már PsP-n is van?
Ezt nem is tudtam...

omg le kell töltenem :P
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

4

Saturday, April 11th 2009, 8:09am

ezt egy rajongói oldalról lehet letölteni...csak CFW-n működik...folyamatosan fejleszti a srác hogy jó legyen slim és pufi gépen is...

itt a link:

http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=80987

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

trachus

MODernxD

• Send private message

5

Saturday, April 11th 2009, 11:17am

Emléxem erre a játékra:D LOL anno mennyit játszottam vele! tök jó felidézni a régi játékokat:D

Lupus03

Nagy szállító

• Send private message

6

Saturday, April 11th 2009, 12:09pm

Jajj a régi klasszikus, én is jáccottam vele anno... manapság felvetődött osztályban (vki telefonon nyomta) és megint elővettük páran :D

Csak a bátrak maradnak életben

7

Saturday, April 11th 2009, 1:20pm

Ezt a gémet nem lehet megunni, és most is előkaptam és elkezdtem tolni. Egyszerűen fenomenális, főleg a répa hajó :P

trachus

MODernxD

• Send private message

8

Thursday, May 6th 2010, 1:37pm

Inaktív thread. A témát zártam.