na szóval egy probléma megoldási kísérletet keresk ebben a topicban..

a problémám az lenne hogy a "Battlestations Midway" nevezetü játékban nem tudok a Multiplayer funkcióval a haverokkal online játszani... a probléma igen "egyszerü". Az online játékmódhoz regisztrálni kell a gamespy oldalán. Ez meg is történt, szépen megcsináltam a regisztrációt, majd az utasításokat követve az e-mail címemre érkezett e-mail segítségével megerősítettem a regisztrációt, amit az oldal el is fogadott, tehát készen vagyok, (gondoltam én).. Gép restart, Midway indítás, multiplayer beállítások, adatok kitöltése, adatok mentése majd a Logg in gombra kattintva egy kis üzenet jelent meg hogy a Gamespy-os regisztrációm nincs megerősítve vagy lejárt... a Regisztrációm kb. 2 napos, ezért nem hiszem h olyan régi lenne hogy lejárt volna, másrészt meg lett erősítve szóval ezt is kizárhatom...
Kihazsnálva a 2 e-mail címem is 2 Különböző regisztrációt létrehozva így, (legalább 20X megerősítve a regisztrációt) a jelenlegi állás szerint sose fogok online játszani a Midway-el..
Utána néztem a felhazsnálói segítségnél.. részletesen le van írva az én problémám, a javaslat szerint a böngészőből a cookik törlése után jó lessz.. ez se vált be..
Ha esetleg valakinek volt már ilyen problémája akkor örülnék ha meg osztaná velem hogy hogyan oldotta meg, illetve tanácsokat, ötleteket esetleg konkrét megoldásokat szeretettel várok.
THX