You are not logged in.

damjan

Kolónia hajó

• "damjan" started this thread

• Send private message

1

Monday, March 16th 2009, 6:59pm

Haegemónia Az Univerzum Légiói

Hali!

Azért nyitottam ezt a topikot hogy segítséget kérjek. Ugyanis van egy játék a Haegemónia Az Univerzum Légiói. Nem tudom ki játszott vagy játszik vele de elakadtam egy pályán. A pálya a 2. epízód 2 küldetése ahol az a feladat hogy kell csinálni egy Mk1-es katonai bázist. Na az addig oké de utána meg kell keresni a kalózok főhadiszállását. Azt ajánlja hogy arra felé mennyek ahonnan a legtöbször jönnek. Meg is találtam és szét is lőtem. Na de elvileg ott lenne vége a pályának de nem történt semmi. Na most nem tudom hogy csak egy van vagy több is de minden végigjátszásnál azt írja hogy ha ezt kinyírtuk akkor vége.
Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!! Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gchsfgjgjsjgsrzsjghu

2

Monday, March 16th 2009, 7:46pm

nézz körül alaposan, mert előfurdul hogy több bázis van...

ha így sem megy patcheld fel, hátha csak egy bug
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

damjan

Kolónia hajó

• Send private message

3

Monday, March 16th 2009, 8:01pm

Haegemónia

Pedig rendszeresen támadnak de nem tom hogy honnan már mindenhol megnéztem. Hát lehet felrakom a patchet. De azért kösz!
gchsfgjgjsjgsrzsjghu

Archangel

Nap Műhold

• Send private message

4

Monday, March 16th 2009, 9:09pm

Azt hiszem ez az a pálya amikor először kell használni az ugrókaput, hogy más rendszerbe kerülj és ott kolóniát létrehozni, aztán jönnek a kalózok a csillagköd felől, ami a térkép bal felső részénél van, de emlékeim szerint, balra lent is van egy kis kalóz bázis, de az lehet, hogy már más küldetés. Mindenesetre a patchet érdemes lenne feltelepíteni és úgy folytatni vagy újrakezdeni a küldetést!

Sok sikert kívánok hozzá :)

damjan

Kolónia hajó

• Send private message

5

Thursday, March 19th 2009, 7:58pm

Haegemónia Az Univerzum Légiói

Csak az baj hogy hiába akarom felrakni a patcheket nem rakja fel mert azt írja ki hogy "Azt hiszem a játék nincs feltelepítve". Pedig szerintem az 1.06-os patch javítana rajta mert írták hogy javítottak a 2. epizód 2. pályáján a játékmeneten. Na most nem tom mit csináljak. Vagy lehet hogy csak az eredeti játékhoz rakja fel. Ha valaki is így járt és megoldotta a problémát az segítsen!!!!!!!!!
gchsfgjgjsjgsrzsjghu

Rizo

Kolónia hajó

• Send private message

6

Friday, March 20th 2009, 7:48pm

Na hello!
Nekem eredetiben megy rendesen, ezen a páyán csak 1 kalóz bázis van(nyuodj meg!, következőn egy bolygót kellesz elfoglalnot tőlük)az alfa rendszerban ha jól emlékszem a bal felső félteken van, a bétában tőled délre, a gammában meg tőlled észak keletre van a bázis.

Lenne nekem is egy olyan kérdésem hogy azt a pályát hogy kell megcsinálni amikor a Solon bázisról informáciokat kell gyüjteni?
mert én már kémmel megsemísitettem nem jött be,akármilyen hajót küldtem ellene egy lövésre szét is szette a flottámat ,infokat sehogy sem engedett szerezni, hameg kifejlesztettem azt hogy barátságban legyek vele nem tudtam a közelébe menni.
(Ez akkor van már amikor az ember-kariak háborút megnyertük)

7

Saturday, March 21st 2009, 10:00am

Az előttem szólóra, passz, nekem nem voltak problémáim soha azzal a gémme, túl egyszerű volt nekem, próbáld meg a szokásost (küldj annyi hajót amivel beteríted a térképet, és csak lesz valami :))

Az az előtt szólóhoz, meg igen az eredeti játék kell a patchekhez... fura, hogy ez a játék nincs meg eredetiben, mivel 3 újságmellékletben is volt, emelett a tesziben meg volt kemény 600 Ft.-ért is :P
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

trachus

MODernxD

• Send private message

8

Thursday, May 6th 2010, 1:38pm

Inaktív thread. A témát zártam.