You are not logged in.

zeus-x

Könnyű harcos

• "zeus-x" started this thread

• Send private message

1

Sunday, February 22nd 2009, 10:11pm

Unreal Tournament 2004 Háló létrehozás / Help /

Oylan kérésem lenne hogy aki játszott ezzel a játékkal és tudja hogy hogyan lehet hálózatot létrehozni akkor az vegyen már fel Msn-re!!
Köszönöm!

Msn: zeus-x@hotmail.com
"Nehogymá a fika egye meg az ovodást"

*kép törölve - Lorovus

Hof - 4

2

Sunday, February 22nd 2009, 10:29pm

Minden ilyen témához hozzáfűzöm, amint bármilyen illegális művelet elhangzik a témát lezárom a postolót kitiltatom. Kérem a szabályzat betartását.

*Áthelyeztem

Ellenben nekem megvan az eredeti, mi lenne a probléma?
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

zeus-x

Könnyű harcos

• "zeus-x" started this thread

• Send private message

3

Sunday, February 22nd 2009, 10:50pm

Annyi a probléma hogy sokan azt mondják hogy kell hozzá ilyen server létrehozo program,ami meg is van,de nem tudunk rájönni hogy miért nem látjuk egymást mikor a másik csinál servert...és neten sem találom sehol...és abban biztam hogy itt hátha találok olyat aki ért hozzá!!
"Nehogymá a fika egye meg az ovodást"

*kép törölve - Lorovus

Hof - 4

4

Monday, February 23rd 2009, 2:46pm

Több lhetőséged is van, az egyik, hogy hamachival szórakoztok, ez tulajdonképpen az interneten keresztül egy hálózatot hoz létre és az helyi hálózat (lan) ként látható mindenkinek...

A másik probléma a tűzfalas probléma, sok szoftver és tűzfal kilövi az ilyen progikat...

plusz ott van még a net szolgáltató is, némelyik letiltja a szerverek indításának lehetőségét...
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

5

Sunday, March 15th 2009, 6:07pm

egy megoldás van még: www.szerverberles.hu itt lehet a multis játékokhoz szervert létrehozni pl. a CCS-hez.

ott a http://www.szerverberles.hu/jatekszerverek.php ha legörgeted a listát akkor az UT3 hoz találsz szerverbérlési lehetőséget.

This post has been edited 1 times, last edit by "Xeno" (Mar 15th 2009, 6:09pm)

trachus

MODernxD

• Send private message

6

Thursday, May 6th 2010, 1:38pm

Inaktív thread. A témát zártam.