You are not logged in.

21

Saturday, March 14th 2009, 6:28am

Mögöttem azért már van néhány évnyi mmorpg tapasztalat legyen wow, lineage2, mu, és még sorolhatnám...

Ennek a gémnek komoly gyerekbetegségei vannak...

pl nálam a felbontás nem akar átállni 1600x1200ról (a monitorom csak 60hz-n bírja) ennek következtében 10 perc gém után folyt a szemem minden irányba (amerre csak látott :P) Szaggatásnak nyoma sem volt, mondjuk érdekes is lenne egy HD 4870x2-vel megtámogatott high-end gépen :P.
Akkor maga a játék nem támaszt nagy kihívást a játékosok elé, szegényes környezet, és rengeteg bug, amiket egy alapos teszteléssel ki lehetett volna javítani.

A grafika olyan kicsit bugyuta a mozgások pedig inkább darabosak. A karakterek támadásai között nem sok alapvető különbség van a UI pedig egyszerűen borzalmasan van összerakva, nem csak a kinézetről beszélek, hanem magáról a működéséről.

Szóval nálam 3.5/10 pontot kap... (és még alacsonyabbat kaphatna a förtelmes magyar miatt amit produkál egy egy leírásban)
maga a gém felejtős 20perc után válthattok valami másra...
Aki jót akar az próbálja ki a... a-a nem lehet, mivel szabályba ütközik :)

Sajnálom GF de ez a véleményem ^^
peace!
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

22

Saturday, March 14th 2009, 12:27pm

Jómagam is kipróbáltam.

Én nem igen tudok mmorpg-s múltat felmutatni (max. 1 év L2, ami eléggé eltér szerintem) ezért gondoltam kipróbálom milyen.

A játékot ötletesnek mondom, mert ahhoz képest hogy teljesen free, nem lett rossz (és én most csak a játék alaphangulatára gondolok).

Az kimondottan tetszett, hogy nem túl nagy a gépigénye, ugyan is ha az én ezeréves laptopomon elmegy, akkor nem hiszem, hogy másnak sok problémája lenne a játék futtatásával.

Grafikáról meg egyebekről nem kívánok beszélni, mert amit lehet elmondtak már, újat meg nem tudok hozzáfűzni. Ezért röviden felvázolom a személy szerinti véleményem:
A játék leköt max 1 órára, mert utána túlságosan sablonossá válik. Abban az 1 órában jól éreztem magam, de ma már nem tudnám még1x elindítani a játékot.

Én 6/10-re értékelem.

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.

Lord-Gugoka

Kolónia hajó

• Send private message

23

Saturday, March 14th 2009, 6:07pm

Én az elsők között voltam aki kipróbálta a játékot, én nem játszottam a külföldin, csak a magyaron kezdtem először nekem tetszik azóta is játszok rajta (=

trachus

MODernxD

• Send private message

24

Thursday, May 6th 2010, 1:38pm

Inaktív thread. A témát zártam.