kipróbáltam én is a játékot...
most mit mondjak..sekélyes , egyhangú , fantáziátlan, és dögunalmas...én bírom az ilyen stílusú játékokat de ez valami rettenetesen unalmas...na jó voltak olyan részek ahol azt mondtam "ez igen" ,de ilyet ritkán találtam benne...
tipikusan olyan hibák vannak benne mint egy-két hasonszőrű játékban...
választasz 1 karaktert,. de pont olyan fegyvereket nem ad a mocsok fegyvermester ami neked jó lenne vagy csak olyan szintűeket amiket nem tudsz használni..
akkor a küldetések...előtte hemzsegnek körülötted pont azok a lények akiket le kell mészárolnod, de amint megkapod a feladatot szőrén szálán eltünnek...a francnak sincs kedve összevissza kódorogni órákig...
az állatoknak is fantáziadús nevük van...farkas,éhes farkas,éhes alfa farkas...na és ezeket még színezik is...szürke,kék...bazz...ilyet kiadni 2009-ben...mit szólnak majd az állatvédők ehhez???
néhány helyen fingod sincs mit kell csinálni ha nem állsz le beszélgetni egy két segítőkész nagyobb szintű karakterrel...pl csákány..égre földre kerestem de nem találtam..épp láttam egy csákányozó mókust tőle kérdeztem honnan van...másik térképen másik városban...hurrá...jah..csak olyan szintűek az ellenfelek ott már hogy egy 9-10es karakter ne arcoskodjon arrafelé

(én megpróbáltam..hehe)
ehhez a városhoz tartozik ráadásul 2 küldetés is amit az a karakter aki adja(kovács) szarik elmondani hogy "figyi komám ez egy másik városban van másik térképen" ..
elkezdetem a teleportálót használni..lesznek érdekes pályák az tuti(sivatagos - skorpióemberek..az faja lesz) de nekem elegem lett a fölösleges mászkálásból...
az irányítás...na ezen röhögtem egy jót...pl..jött velem szembe egy karakter lóval és egy marha nagy kapun képtelen volt bejönni...olyan mintha láthatatlanul túllógnának a texturák és nem tud ez miatt normálisan közlekedni...pont ez volt velem is mikor egy oszlop mellett akartam elmenni..a karakter egyszerűen beleakadt...ez régen jellemző volt a 3d-s játékokban...
ettől függetlenül dicséretes próbálkozás...van mit javítani rajta, de mint tudjuk csak a hibákból tanul az ember...
egy erős közepesre értékelem a játékot attól függetlenül hogy nekem annyira nem jött be....
viszont az "sms-ért karaktered fejlesztem" embereket biztos kivágnám a szerverről...