You are not logged in.

1

Wednesday, February 18th 2009, 6:21pm

Metin2.hu

Elindult a Metin2.hu!

Játszik valaki ezzel a játékkal, esetleg a magyar változaton, vagy csak külföldin?
MSN Státuszom:

Hunter92

Könnyű harcos

• Send private message

2

Wednesday, February 18th 2009, 6:52pm

Én igen...

Fent vagyok, még a Metin2 UK - án kezdtem; mikor hallottam hogy elindult a magyar, igaz beregeltem ide is; de szerintem inkább a régit fogom folytatni, ott mégis csak már 37 - es vagyok... :)
Akkor vagy igazi alkoholista ha, büszke vagy arra, hogy tegnap nem ittál...

xalix

Könnyű harcos

• Send private message

3

Thursday, February 19th 2009, 12:04pm

cuuucccccc

gyerekek ez nagyon komolynak hangzik hamar leszedem es kiis probalom , amit eddig olvastam rola nagyon kiralyul hangzik remelem a jatek sem fog csalodast okozni :D

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! :evil:

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

4

Friday, February 20th 2009, 6:03pm

valaki világosítson fel: ez amolyan WoW féle játék?

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

5

Friday, February 20th 2009, 6:51pm

Igen ez egy MMORPG.

nem próbáltam mert nem tom miért:D
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

6

Saturday, February 21st 2009, 1:27pm

ha nem kell hozzá fizetni ilyen havi használati díjat, akkor lehet h kipróbálom.

Hunter92

Könnyű harcos

• Send private message

7

Saturday, February 21st 2009, 8:40pm

Nem kell semmit fizetni, ingyenes; csak letöltöd a játékot, telepíted és már játszhatsz is... :)
Akkor vagy igazi alkoholista ha, büszke vagy arra, hogy tegnap nem ittál...

8

Sunday, February 22nd 2009, 1:25pm

Pepi próbáld ki,sztem marha nagy:)

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

9

Saturday, February 28th 2009, 9:19am

Már tolom ezerrel:D

21es leszek mindjárt csak felkell menni és ölni egy kicsit xD
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

10

Saturday, February 28th 2009, 9:23am

most szedem le én is. majd eldöntöm h milyen.

2009.03.04. 17:31

mondtam h írok arról h nekem h tetszik. bejön, de nagyon. már a 10. szinten tartok a karakteremmel.

[w]Duplapost! Figyelmeztetés! Máskor használd a gombot!

trachus[/w]

xalix

Könnyű harcos

• Send private message

11

Monday, March 9th 2009, 2:53pm

na aki meg nem ogot neki fogjon eleg jo jateknak tunik nekem mar mindjart 3000 percet jatszottam ajanlom mindenkinek

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! :evil:

Gramaton

Nap Műhold

• Send private message

12

Monday, March 9th 2009, 6:54pm

En is regeltem..nem jatszottam meg soha WoW-ot de ha az is ilyen akkor jo lehet!Szerintem nagyon jo jatek ez a Metin2!Probalja ki aki meg nem tette meg!Aki meg akar a jatekban keresni, Gramaton(Jinno Bir.) neven talal meg!

This post has been edited 1 times, last edit by "Gramaton" (Mar 9th 2009, 6:54pm)

carlosss

Könnyű harcos

• Send private message

13

Monday, March 9th 2009, 8:10pm

Quoted

Originally posted by Xeno
valaki világosítson fel: ez amolyan WoW féle játék?

Ezért ezt ebben a formában cáfolnám...bár az Igaz hogy ez is egy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game : nagyon sok szereplős online szerepjáték) de!

A World Of Warcraft: WoW eleinte csődnek indult pont azért amiért most akkora játék amekkora:) Ugyanis a Blizard amikor megalkotta a WoW-ot hasonló törtgrafikával még senki nem próbálkozott, és egy hasonlóan összetett játékmenettel sem találkoztam én egészen addig amig megnem jelent.

Én személy szerint nagyon sokat voltam még a régi igazán gép előtt ülős időszakomban eredeti WoW szerveren, nekem nagyon tetszett maga a játék, az hogy nem lehetett megunni. Folyamatos Insták,farmolások,pvp-k,battlegroundok és hasonló szép és jó dolgok. Akit érdekel róla 1-2 dolog nyugodtan zaklasson pm-ben szivesen mesélek:)

A Metin2-t én jobban haosnlítanám egy [w]LineAge2[/w]/[w]CabalOnline[/w] keverékhez. A grafikája se túlságosan eltúlzott (személyes véleményem szerint kis felbontásban konkrétan zavaró) viszont ezeket elfelejtve egész élvezhető játék. Ráadásul vagyunk is 1-2n oGame-ről akik játszanak is vele:)

Azthiszem csak ennyit akartam:)

[w]Figyelmeztetés! Reklámozás! *moderálva

Tilos nem GameForge által birtokolt böngésző alapú játék reklámozása és linkelése.

trachus[/w]

Uni6 leköszönő: Hát csak Goodbye:)

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

14

Tuesday, March 10th 2009, 8:14am

én csak képeket láttam a lineage2-ről. abban különbözik ha jól tom a wow-tól, h a lineage2-ben sokkal nagyobb a játéktér. de sztem semmiben sem különbözik.

[w]Figyelmeztetés! Off! A thread témája Metin2.hu

trachus[/w]

Sorrow

Banned indefinitely

• "Sorrow" has been banned

• Send private message

15

Tuesday, March 10th 2009, 8:56am

Szerintem elég szomorú, hogyha manapság valaki szóba hozza azt, hogy MMORPG, kapásból mindenki azt válaszolja, amolyan wow féle?
A wow nagyjából tervben se volt még, mikor már kismillió színvonalas MMORPG létezett, csak ugye akkoriban se gép, se net, se az anyagi helyzete nem volt megfelelő a nagy magyar átlagnak, hogy kiélvezhesse ezeket a "régi öregeket" .
Ma már persze nekünk is "megnyílt" a lehetőség, s őszintén nem értem miért ájul el mindenki a WoW-tól. Talán maga a jól felépített háttértörténet lehet az, ami így megfogott mindenkit. ( Tény, hogy a legjobb háttértörténettel rendelkező mmo )

A Metint kipróbáltam, s számomra pontosan a tucat mmo-k közé sorolandó játéknak találtam. Nem túl különleges grafika, gyenge kezelőfelület, pvp/pk feeling nyista + gyenge silkroad koppintás érzet. :)

Maradok inkább Silkroad és Knight Online fan :P

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

16

Tuesday, March 10th 2009, 9:20am

kipróbáltam én is a játékot...
most mit mondjak..sekélyes , egyhangú , fantáziátlan, és dögunalmas...én bírom az ilyen stílusú játékokat de ez valami rettenetesen unalmas...na jó voltak olyan részek ahol azt mondtam "ez igen" ,de ilyet ritkán találtam benne...

tipikusan olyan hibák vannak benne mint egy-két hasonszőrű játékban...

választasz 1 karaktert,. de pont olyan fegyvereket nem ad a mocsok fegyvermester ami neked jó lenne vagy csak olyan szintűeket amiket nem tudsz használni..
akkor a küldetések...előtte hemzsegnek körülötted pont azok a lények akiket le kell mészárolnod, de amint megkapod a feladatot szőrén szálán eltünnek...a francnak sincs kedve összevissza kódorogni órákig...
az állatoknak is fantáziadús nevük van...farkas,éhes farkas,éhes alfa farkas...na és ezeket még színezik is...szürke,kék...bazz...ilyet kiadni 2009-ben...mit szólnak majd az állatvédők ehhez???:D

néhány helyen fingod sincs mit kell csinálni ha nem állsz le beszélgetni egy két segítőkész nagyobb szintű karakterrel...pl csákány..égre földre kerestem de nem találtam..épp láttam egy csákányozó mókust tőle kérdeztem honnan van...másik térképen másik városban...hurrá...jah..csak olyan szintűek az ellenfelek ott már hogy egy 9-10es karakter ne arcoskodjon arrafelé :D (én megpróbáltam..hehe)
ehhez a városhoz tartozik ráadásul 2 küldetés is amit az a karakter aki adja(kovács) szarik elmondani hogy "figyi komám ez egy másik városban van másik térképen" ..

elkezdetem a teleportálót használni..lesznek érdekes pályák az tuti(sivatagos - skorpióemberek..az faja lesz) de nekem elegem lett a fölösleges mászkálásból...

az irányítás...na ezen röhögtem egy jót...pl..jött velem szembe egy karakter lóval és egy marha nagy kapun képtelen volt bejönni...olyan mintha láthatatlanul túllógnának a texturák és nem tud ez miatt normálisan közlekedni...pont ez volt velem is mikor egy oszlop mellett akartam elmenni..a karakter egyszerűen beleakadt...ez régen jellemző volt a 3d-s játékokban...

ettől függetlenül dicséretes próbálkozás...van mit javítani rajta, de mint tudjuk csak a hibákból tanul az ember...

egy erős közepesre értékelem a játékot attól függetlenül hogy nekem annyira nem jött be....

viszont az "sms-ért karaktered fejlesztem" embereket biztos kivágnám a szerverről...

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

Deltax

Kolónia hajó

• Send private message

17

Wednesday, March 11th 2009, 2:32pm

Több mint fél éve játszok az angol verzióval. Nem rossz játék, bár néha elég unalmassá válik a monotóniától...Legalább is nekem :)

Saját Munka !
Signature

This post has been edited 1 times, last edit by "Deltax" (Mar 11th 2009, 2:44pm)

szajcz 7

Könnyű harcos

• Send private message

18

Wednesday, March 11th 2009, 3:17pm

Nem tudom lehet hogy bennem van a hiba de nekem az ilyesmi játékok nem nagyon jönnek be se ez se a WOW
meg már a suliba is elég idegesítő volt amikor a fél suli arról beszélt hogy"én már tört szerveren 70-szintű vagyok"
de félre értés ne essék nem azt mondom hogy rossz játék, csak nekem nem tetszik

Ha olyan leszek mint te, akkor ki lesz olyan mint én?

Shagrath85

Hidden Support

• Send private message

19

Friday, March 13th 2009, 6:05am

Miután felleltem ezt a threadot azonnal letöltöttem és kipróbáltam. Nagyon tetszik a játék a zene és a játékelemek szerintem nagyon jók. Igaz nincs annyi képesség benne mint a WoW-ban de talán így jobb is. Nagyon állat amikor 10esn összeállunk és megindulunk gyakni :D. 2 nap alatt már játszottam 700 percet. :D Shagrath néven megtaláltok az 1es szerver CH2ben.
Uni 2 (New Age) - ÁTADVA

DE AMI ÖRÖK:

Ogame.hu legnagyobb csatája

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

20

Friday, March 13th 2009, 7:05pm

Quoted

Originally posted by szajcz 7
Nem tudom lehet hogy bennem van a hiba de nekem az ilyesmi játékok nem nagyon jönnek be se ez se a WOW
meg már a suliba is elég idegesítő volt amikor a fél suli arról beszélt hogy"én már tört szerveren 70-szintű vagyok"
de félre értés ne essék nem azt mondom hogy rossz játék, csak nekem nem tetszik

ó én is hallottam már ebből ezerel. mondjuk engem baromirra zavart is, mert odamentem az osztálytársamhoz dumálni és alig tudtam beszélni vele. de jött egy másik és az LA2-ről elkezdtek dumálni. én meg ott maradtam. de ezzel most eljátszom.