You are not logged in.

21

Thursday, February 26th 2009, 12:38pm

Az gond, hogy ez nem C&C, az igazi C&C ág mint mondtam a generals-al kihalt... amióta átvette az EA valamely noname csapata a gyártást és nem a WesWoodé azóta egy kalap .... szóval én már nem tekintem ezt igazi C&Cnek, az számomra meghalt a generals megjelenésekor...
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

transformers

Kém szonda

• "transformers" has been banned

• Send private message

22

Friday, February 27th 2009, 10:00pm

igen Lord Fren igazad van azok voltak a nagy játékok nagyon sokat toltam LAN-ban és neten is egy idő után.
Viszont ehez sajnos hozzá kell szoknunk hogy fejlődünk,és jobbnál "jobb" Grafikák jönnek be, már kinek mi az újabb és jobb grafika, nekem tetszik is meg nem is. Jelenleg most húzom a Red Alert 3mat kivi vagyok rá :)

PL: Heroses 3 az a legjobb minden rész közül az 5 már túl grafikus.

De akkor is C&C 4"ever" ! :)

23

Friday, February 27th 2009, 10:08pm

Nekem a Tiberium sun és a RA2 volt az isten :P

Nek lehet őket megunni :P

C&C foreva'!!!
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

24

Saturday, February 28th 2009, 9:12am

a múltkor felraktam a the first decade kipróbáltam az első red alerttet, meg az első CC-t. ja, a Yuri's Revenge hez nem tudna nekem egy serialt mondani? az még nem volt meg nekem, de szeretném kipróbálni. ja és még valami: a Zero Hourt miért nem tom elindítani? pedig az alap is telepítve van hozzá ?(

25

Saturday, February 28th 2009, 1:58pm

A Serialok a kis könyvecskén vannak amit vele kaptál, a ZH meg elméletileg külön mappába kell telepíteni az alapjátéktól vagy össze akadnak

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

26

Monday, March 2nd 2009, 8:16pm

köszi szépen, mindjárt összehozom :D

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

27

Wednesday, March 4th 2009, 11:32am

Én játszottam a red alert 1-et is, meg a red alrt the aftermath kiegészítőjét is. A red alert2-őt is végigjátszottam, többször is! Eszméletlen jó játék mindkettő. Igazából az RA1 volt az első stratégia amit játszottam.
Játszottam a tiberium sun, és a tiberium sun firestormot is, de az nem jött be anira. Én is csodálkozva néztem, amikor megláttam, hogy az tiberium wars-ot az EA készítette. Kicsit cifra, alig viszi az én gépem nem is viszi.
RA32-at még nem láttam, de biztosan érdekes lehet.
Éljen a DÉLVIDÉK!!

trachus

MODernxD

• Send private message

28

Thursday, May 6th 2010, 1:39pm

Inaktív thread. A témát zártam.