Quoted
Originally posted by Rizo
Hát én stratégia fan vagyok de még soha nem is hallottam erröl a játékrol
De hogyha látok egyett lehet beszerzem.![]()
Nagyon el van találva

Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el

Uni-12 TOP sörfogyasztó
This post has been edited 1 times, last edit by "LOKIJEEE DRUZE" (Jan 21st 2009, 2:00pm)
kicsit régi a kicsike
mindensetre nagyon megfogó játék

. viszont az új OTTD-ben már egy csomó újítás van az eredetihez képest, például többféle reptér, helikopter leszálló, külön elektromos vonatpálya a hozzá tartozó mozdonyokkal... 
This post has been edited 1 times, last edit by "LoGA" (Jan 21st 2009, 8:01pm)
sok órát ültem felette
Csak azok a fránya ufok hogy mindig a vasúti sínemre kellet hogy landoljanak 
most hogy írtam rákerestem a neten, 3 megába ingyenesen letölthető Vista64 alatt tökéletesen megy és még magyar is
nah a'szem nekiesek
This post has been edited 4 times, last edit by "Xthor" (Jan 22nd 2009, 12:09am)
Quoted
Originally posted by huNXPepi
AZ ellenfél vonatjait se leht már csak úgy letapsikolni egy olcsó vonatoddal azt szépen javították.
nekem a helikopterhangár tetszikmeg h már a elektromos vonatok nem a sima sínen kolbászolnak és néha szikráznak hanem már külön út kell nekik
![]()
. 

Quoted
Originally posted by LoGA
viszont az AI még mindig elég béna, pl. teszel az útjára egy keresztsínt, végére depo, kiküldöd a vonatot az útra, leállítod, depot bontod, elvan ott, nem is termel veszteséget, az ellenfél meg nem adja el, csak ott állnak a teherautók a vonat előtt...
![:]](wcf/images/smilies/pleased.gif)
Quoted
[23:57] <gekko22> na bent vagyok
[23:57] <+Skerina> nem érzemDD
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH