You are not logged in.

Játékok Hitman I, II, III

1

Saturday, December 8th 2007, 2:05am

Hitman I, II, III

Emberek! A Hitman 2 az egész világűr egyik legjobb játéka. A többi része is jó, de a kettes teljesen megfogott. Talán a témája miatt is.. Aki szereti vagy játszott bármilyen Hitman játékot, az ide írhat. Az összes pályát tudom fejből.. :)

JuZu_

Könnyű harcos

• "JuZu_" has been banned

• Send private message

2

Saturday, December 8th 2007, 4:11am

RE: Hitman I, II, III

Megvan a 2. Nekem a második pálya tetszik nagyon, a mafiás, de leginkább 3 harmadik amikor azon az orosz havas mapen vagy, és ki kell szedni a gyereket az ablakbol. Haverom a Max Payne-böl jol ismert "mész-ölsz" modszerre esküszik,de én inkább szeretem csendben hátulrol elintézni a dolgot, mondjuk 1 headshot-al :D.

• "DeathKnight szelleme" has been banned

• Send private message

3

Saturday, December 8th 2007, 7:19am

a film is jó lesz, mostanában megy a mozikban :P

4

Saturday, December 8th 2007, 11:22am

Re: JuZu

ja, tényleg van választási lehetőséged, hogy mészárolsz vagy csöndes gyilkos leszel. amúgy én is a csöndes akciókra esküszök. jól meg van csinálva, sok csöndes módszer variáció létezik, méreg, meg egyéb, átöltözöl, lopakodsz. szóval tök jó. :) az teljesen mámorító, amikor egy pályán csak a célszemélyt nyírod ki, a végén az áttekintésnél meg szinte minden üres, és profi munkát végeztél. :) mondjuk azt nem is tudtam, hogy film is lesz. tévében biztos soká.. :(

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

5

Saturday, December 29th 2007, 10:07pm

A film nekem bejövős

egész yól +van alkotva bár én mást tettem volna 47es helyére(de h kik azt nem tom)

de a csávóka naon adta a 47es mozgását :D
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

This post has been edited 1 times, last edit by "huNXPepi" (Dec 29th 2007, 10:07pm)

• "DeathKnight szelleme" has been banned

• Send private message

6

Sunday, December 30th 2007, 8:42am

már láttad a filmet?

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

7

Monday, December 31st 2007, 4:44pm

szted akkor írtam volna róla:D

am igen láttam kb 1 hete
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

This post has been edited 1 times, last edit by "huNXPepi" (Dec 31st 2007, 4:45pm)

BlowFish

Kolónia hajó

• Send private message

8

Thursday, January 3rd 2008, 9:50am

:D kedvenc pályám a 2esből a Szentpétervári, amikor 2tisztet kell eltenni láb alól egy parkban...
ha tudnák ők hogy nincs menekvés :P golyó avagy robbanó autó, nem mind1? :D

egy kis ellenérzés: a Contracts utolsó pályája csak mészárosként vihető végig, ugy is jobban megizzaszt mint eddig bármelyik

9

Thursday, January 3rd 2008, 1:51pm

nem mindegy..

persze, hogy nem mindegy. :) én mindig a csöndeseket választom. pl ugyanazon a pályán nemcsak robbantani lehet, hanem van a híd másik oldalán egy rádió torony, onnan snippel is ki lehet szedni. az őrök még csak észre se veszik a hullákat.. :)

BlowFish

Kolónia hajó

• Send private message

10

Friday, January 4th 2008, 8:14am

nem ezt irtam? :D előbb a bomba biztositékként aztán célra tarts!

kricsi7

Kolónia hajó

• Send private message

11

Friday, February 8th 2008, 1:23pm

az utólsó elötti pályát hogy vittétek végig semmi fegyver csak sniper vak tölténnyel
!!!!kérdezz!!!! :D :D :D

12

Friday, February 8th 2008, 2:57pm

el kell mászni egészen a pálya másik szélére, ott két feketeöltönyös csávó mászkál oda-vissza. az egyiket megfojtod zongorahúrral (mert az van) és elveszed a pisztolyát. mikor a legtávolabb van a haverjától akkor fojtsd meg hátulról, mert amúgy nyugodtan mászkálhatsz körülötte, ha civil ruhában vagy. aztán azzaz nyírod a többit. aztán lassan összeszeded a muníciót..

kricsi7

Kolónia hajó

• Send private message

13

Saturday, February 9th 2008, 6:31pm

14

Thursday, February 14th 2008, 5:12pm

a jó kis M4-est az egyik arabos pályán lehet megszerezni, ha jók az emlékeim. igen, igen, amikor távcsövessel ki kell lőnöd az arab csávót a limuzinból. miután ezt megtetted, a konvoj megáll, és egy UN-force-os katona a hátsó terepjárón marad, és onnan ereszti a népet. namármost, miközben ezt teszi óhatatlanul leszed a sajátjai közül is néhányat. csak ki kell várni. ha már látsz egy UN-es kéksisakos hullát, akkor gyorsan odaszaladsz, és felveszed a fegyvert, mert ez amit keresel, az ezeknél van. még magadra is öltheted a mutatós katonai cuccot is, szép kék sisakod lesz.. :) csak nehogy te nyírj ki egyet is ezek közül, mert akkor buktad a küldetést..

kricsi7

Kolónia hajó

• Send private message

15

Monday, February 18th 2008, 3:49pm

és az alatta lévő fegyvert az sincs meg??

Csapaas

Banned indefinitely

• "Csapaas" has been banned

• Send private message

16

Sunday, July 27th 2008, 10:26am

Én végigjátszottam a Hitman Silent assasin-t, és a Hitman Contracs-ot is. Mindkettő tetszett. Általában a brutálisan erőszakos módszert választom, amikor senki sem marad életben. A Hitman 3-utolsó küldetésén is kiirtok mindenkit. A lépcső följáratánál oldalt van egy kis zug, oda félrehúzódok, és minden commandóst leszedek shotgunnal, aki csak arra jár! :D :D :D
Éljen a DÉLVIDÉK!!