You are not logged in.

damjan

Kolónia hajó

• "damjan" started this thread

• Send private message

1

Saturday, December 27th 2008, 10:32am

Star Wars

Star Wars PC sorozat mint a legjobb játék!
gchsfgjgjsjgsrzsjghu

Rico24

Kolónia hajó

• Send private message

2

Saturday, December 27th 2008, 8:09pm

RE: Star Wars

én amikkel játszok/játszottam azok tetszenek pl.:sw battlefront2,empire at war,jedy knight jedy acadamy.

damjan

Kolónia hajó

• "damjan" started this thread

• Send private message

3

Monday, December 29th 2008, 2:40pm

RE: Star Wars

Quoted

Originally posted by Rico24
én amikkel játszok/játszottam azok tetszenek pl.:sw battlefront2,empire at war,jedy knight jedy acadamy.

Mindegyik játék jó amelyiket felsoroltál. Különösen egy régebbi játék amit 2002-ben adtak ki Star Wars Jedi Knight Jedi Outcast. Nekem ez volt az első star wars játékom és annyira tetszett hogy azóta már 9-szer végigvittem. Szerintem nagyon hangulatos játék meglepően jó grafikával. Igaz a mostaniakkal nem vetekedhet de akkoriban még az nagyon jónak számított. Persze vannak kissebb hibái de mondjon nekem valaki olyan játékot aminek nincs hibálya. A játék nagyon hosszú ezért kellemes, hosszú időtőltést jelent annak aki ezzel játszik. A pályák jók érdekesek és jól kidolgozodtak. A karakterek is szépek. És az egészben az a jó hogy John Villiems zenéi szólalnak meg. ( Az esetleges helysírási és tartalmi hibákért elnézést kérek) :D :D 8)
gchsfgjgjsjgsrzsjghu

Rico24

Kolónia hajó

• Send private message

4

Monday, December 29th 2008, 4:40pm

én csak a sima jedy knigth-tal játszok mert az outcast-om virusos a battlefront 2 véletlenül letöröltem igy sajna nincs meg,empire at war-ral meg nap mint nap játszok!
de nekem mindegyik tetszik ha ostályozni kellene 10skálán 9adnék

trachus

MODernxD

• Send private message

5

Thursday, May 6th 2010, 1:39pm

Inaktív thread. A témát zártam.