You are not logged in.

Rico24

Kolónia hajó

• "Rico24" started this thread

• Send private message

1

Monday, December 22nd 2008, 7:01pm

Warhammer 40k

irjon mindenki aki szereti a Warhammer 40k

opop

Nap Műhold

• Send private message

2

Monday, December 22nd 2008, 9:12pm

Konkrétan a Dawn of War játékra vagy a WH&WH40k univerzumra gondolsz? Egyébként én mindegyiknek nagy fanja vagyok. :D
Ez a sigemen is látszik.

-= R.I.P. Exiles alliance (U2), New-Age alliance (U2) =-
-= U2: Deleted=-

This post has been edited 1 times, last edit by "opop" (Dec 22nd 2008, 9:14pm)

Rico24

Kolónia hajó

• "Rico24" started this thread

• Send private message

3

Monday, December 22nd 2008, 9:41pm

a Dawn of War-ra gondolok meg a kiegjére a Dark Crusade-ra

Token

Könnyű harcos

• "Token" has been banned

• Send private message

4

Monday, January 19th 2009, 3:47pm

Nah ez jó téma :D én is nagy fanja vagyonk az 40000-nek a Fantasy kicsit elcsépelt számomra olyan tucattermék lassan már a sarki boltba is elfek ugrálnak ki a hűtőszekrényből.
Amúgy a Dawn of War-t sose unom meg. Amúgy nem csak egy kiegje van (winter assault, Dark Crusade és a Soulstorm) bár az utolsó nem az eredeti csapat műve mivel ők a DOW 2-t csinálják ha jól tudom (ha azóta nem fulladt kudarcba a project) és ez a kiegen minőségén meg is látszott, szal jó indulattal se lehet mondani rá, hogy méltó folytatása lenne a Dark C. után a sorozatnak.
Meg szerintem a regények is jók, az ember alig tudja lerakni a könyvet :)
a szerepjátékról viszont nem sokat tudok :S

Rizo

Kolónia hajó

• Send private message

5

Tuesday, January 20th 2009, 6:59pm

A warhammer 40.000-t én is szeretem a Dark Crusadéval,mivel a többi kiegjével én nem játszottam.Nekem egyébként az Eldarok a kedvenceim.Könyvben még nem olvastam de érdekelne amugy.A warhammer online-ról és sem tudok semmit csak annyit hogy hasonló a Word of Warcraft-hoz

HardCoreFan

Kolónia hajó

• Send private message

6

Thursday, April 23rd 2009, 6:07pm

Én mindegyik játékkal játszottam, a kezdetek óta, ahogy kijött egy új kieg, már szedtem is le, onlány igaz még nem toltam, de simán verek sok pályán 2Vs.2ben legerősebb AI-t is. Amúgy kedvenc fajom, az Orkok, a Necronok és a Chaos, de mindegyikkel szoktam játszani legalább egy kört, ha van rá időm!

7

Thursday, April 23rd 2009, 6:12pm

Nekem az a bajom ezekkel a Warhammerekkel, hogy nem adják vissza azt az érzést, amit akkor adott, mikor papíron a haverokkal toltad, és a csendes, enyhén sötét szobában felordított a melletted ülő, hogy "Most meghaltok orkok!" és elkezdi lengetni a képzeletbeli bárdot... fenomenális ^^
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

8

Thursday, April 23rd 2009, 7:30pm

Na végre :) a DoW klassz játék, a legnehezebb fokozaton toltam végig (de a gépnek is insane fokozat ;) ). A barátokkal meg indítottunk egy fórumos rpg-t erre. Meglátjuk meddig fut...
------------------------------------------------------------------------------------
Stormrider

This post has been edited 1 times, last edit by "Stormrider" (Apr 23rd 2009, 7:54pm)

opop

Nap Műhold

• Send private message

9

Thursday, April 23rd 2009, 8:30pm

Gyerekek, erre van egy íratlan "szabály", konkrétan az, hogy a legjobb gépi AI nem ér fel a leghülyébb emberi játékossal.
Egyébként meg hajrá Sötét Angyalok.

-= R.I.P. Exiles alliance (U2), New-Age alliance (U2) =-
-= U2: Deleted=-

HardCoreFan

Kolónia hajó

• Send private message

10

Thursday, April 23rd 2009, 8:41pm

Ugyan, ne mond már, minden olyan ember ezt állítja, aki hamachin nyer 2-3meccset, aztán ha meg ki kell állni AI ellen, akkor lazán ottmarad. A gép gyorsabban tápol, ahogy valamire megvan a zsé, egyből nyomja is el, az embernél mindig van egy kis reakcióidő kiesés, szerintem a gép ellen is lehet jó köröket futni.

11

Thursday, April 23rd 2009, 8:51pm

off: Gép vs Ember. mindíg az ember nyer. A gép nem képes felvenni a versenyt az emberi ostobasággal és logikátlansággal :D
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

trachus

MODernxD

• Send private message

12

Thursday, May 6th 2010, 1:37pm

Inaktív thread. A témát zártam.