TDU!!! Ááá ezzel mennyit nyomultam amikor megjelent!

Nagyon ott van tényleg. Kb 80%-ig jutottam el benne, azután történt egy kis baleset... Lakótársaim gondoltak egyet és kipróbálták a laptopomon... Hát ennek marhára tudtam örülni, amikor mondták, hogy megkérdezett a játék valamit, hogy felülírja e? És ők felülírták.... ti. az én mentésemet.

Szóval ez után már nem nagyon volt időm újra játszani.

Amúgy az a vicces, hogy pont ma délután jutott eszembe a játék és gyorsan föl is tettem a PSP-mre (hát szegényke le is merült tőle.

).
Szerintem a történetről annyit érdemes elmondani, hogy a játék főszereplője (azaz te

) egy szép napon úgy dönt, hogy elege van mindenből. Fogja magát (és 200000 $-t ) és felül az első gépre ami Hawaii-ra megy. Ott vesz magának egy kocsit és egy házat... és elkezd versenyezni. A cél csupán annyi, hogy pénzt gyűjts, hogy meg tudd venni az összes luxus házat a szigeten és az összes kocsit, amit csak szeretnél. Van egy rakás jobbnál jobb kocsi (meg természetesen moci is) szóval nem is olyan egyszerű ez a cél!

A legszebb az egészben, hogy a játékban szereplő járgányok elméletileg kívülről belülről ugyan úgy néznek ki az életben is... (Hát erről sajnos nem tudtam meggyőződni, mert még csak a játékban vettem meg a Ferrari Enzomat...

)
Ja és hát a zene. Szerintem nagyon eltalálták a számokat a játékhoz. A GTA-féle rádióadós rendszerben van többféle műfaj (hiszen mi sem vagyunk egyformák

) valamint igény szerint saját számokat is be lehet tenni. Mondjuk szerintem a játék alap zenéi is tökéletesen elegendőek...
Nincs is jobb mint a tengerpart mentén egy Finaly Free-re döngetni a Lamborghini Gallardómmal a Hawaii naplementében.
Végül egy kis ízelítő:
[w]Figyelmeztetve túl méretes kép beszúrásáért!!!
gekko22[/w]