A Tiberium első része a Tiberium sun jó játék volt a maga idejében, megvan a kiegészítője is, a Tiberum sun firestorm.
A Tiberium 3, azaz Tiberium wars, azthiszem, hogy kb 2007-es játék. Most szereztem meg, de még nem játszottam. Remélem megvan másoknak is, és tudok majd kérdezni tőlük egy-két dolgot.
Ma telepítettem a gépemre, és kipróbálgattam a fajokat, csak nod-al sikerült győzni, easy ellenség ellen. De attól függetlenül látom, hogy a scrin-t negyon jól kifejlesztették.
Áhh a Command & Conquer 3 Tiberium Wars -ra gondoltok Régen én is sokat nyomtam vele Jó kis stratégia, mindenképp érdemes kipróbálni Pláne multiban, hamachival azt is nyomtuk nem 1x haverokkal
Igazából mindegyik népnél meg volt adva hogy mit mivel lehet ütni, ezért volt érdemes minden egységből vinni magaddal 1 rakatnyival
Az tény hogy a Scrineknél picit erősebbek voltak az egységek, de vertem én már el G.D.I -al Scrint, semmi sem lehetetlen
Most hogy próbálgatom a scrint, nem gondoltam volna, hogy ilyen erősek a Buzzlers (vagy mi) egységeik. Szabályosan lemészárolják a többi gyalogosegységet!
Az öcsém is égtelenül nagy rusher! Nod-al is! Én viszont nem szeretek sietni. Csak gyártom a tankokat, képzem a katonákat, építkezek, és légierőt fejlesztek, amíg elég erősnek nem érzem magam, és csak utánna támadok. (És mindíg veszítek! )
nekem is megvan a játék. a legjobb benne az volt h megjelenés elött már megvolt és nem tudtam h mikor jelenik meg. na szóval felmentem internetes módra, hátha találok játékosokat. elég nyilvánvaló h senkit. am a játékot én is úgy játszottam "végig"(ezt majd elmondom), h szépen felépítettem a flottám és utána mentem zúzni. ami a végigjátszást illeti: az utolsó pályánál vmi miatt állandóan meghalt a játék és hiba formályában leált. szóval valaki elmondaná h mi az utolsó pálya vége?
Hát attól függ, hogy melyik missziósorozat végére gondolsz. Mivel a GDI misszók vége az, hogy a GDI legyőz mindenkit, és hurrá!
A Nod missziókban a nodok közül a bőrrucis csajszit, aki a GDI oldalára állt, a scrinek ellen megöli a nod vezér Key, vagy ki. Végül a nodok megszerzik a scrinek nagy teleportját, és hurrá.
A scrin missziókban pedíg a scrinek simán lesöprik a földet, és hurrá.