You are not logged in.

LordPeti

Kém szonda

• "LordPeti" started this thread

• Send private message

1

Friday, August 15th 2008, 8:19pm

Gta (iv)

Gondolom senkinek se kell mesélnem erről a siker szériáról, amelynek több millió rajongója van szerte a világban engemet is beleértve..........

A GTA 9 résszel büszkélkedhet (az IV-et beleértve).

Térjünk ki egy kicsit az IV-re már ki van adva ,de sajna csak konzolokra :( ,DEa napokban bejelentették hogy nov. 11-én jön ki PC-re:D.
Maga a játék azért kapta az IV nevet mert akkora lépés a többi résztől mint a 3 a 2-től.
Egy pár dolog amit az IV kínál:
-Fejlesztett fizika (ergo nem borulsz fel olyan könnyen)
-Rainbow Six-hez hasonlító csata és fedezékrendszer
-60 órányi tömény játék
-A játék Liberty City-ben (New York) játszódik és rengeteg New York-i nevezetesség benne van
-Nem lehet gyúrni, de sokkkal nagyobb lesz a ruhaválaszték
-Szép grafika

És itt egypár ingame kép

És egy videó
http://www.youtube.com/watch?v=pfZz0lTrQmY

Rendszerkövetelmény még nincs de rendszeresen frissíteni fogom az infókat a thread-on!

[w]Figyelmeztetés túlméretes képek beillesztéséért!
SalyT[/w]
Az aláírás képet töröltem, mert túl nagy - Gurat

This post has been edited 4 times, last edit by "LordPeti" (Aug 16th 2008, 9:06pm)

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

2

Friday, August 15th 2008, 10:59pm

Hát ahogy elnézem ehez egy erőmű a minimum:D
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

LordPeti

Kém szonda

• "LordPeti" started this thread

• Send private message

3

Monday, August 18th 2008, 12:55pm

Itt egy még nem biztos rendszerkövetelmény

Minimum:

Processzor: 2,4+ GHz Intel vagy 2,0+ GHz AMD
Memória: 1 GB (XP-nél), 2 GB (Vistánál)
Videókártya: Nvidia Geforce 6 sorozat (6800GT, vagy jobb)
ATI 1300XT vagy jobb (X1550, X1600 Pro és HD2400 a minimum, annál egy picit jobb kell)
HDD: 12 GB Hang : DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya és meghajtó

Ajánlott (az itt nem említettek egyeznek az előzőekkel):

Processzor: 2.6+ GHz Intel, vagy 2.4+GHz AMD
Memória: 2 GB RAM
Videókártya:
NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb,
ATI X1800 XL sorozat vagy jobb
Az aláírás képet töröltem, mert túl nagy - Gurat

Hoppy

Kém szonda

• Send private message

4

Wednesday, December 3rd 2008, 7:23am

állítólag ma jelent meg pc-re...
én már nagyon várom h letölthessem, mert imádom a gta-nak az összes részét :D

ShadEhun

Nap Műhold

• Send private message

5

Wednesday, December 3rd 2008, 12:13pm

detto én is imádom a gta-t, alig várom. Csak sajna a gépem halott, amin telán el is menne :S
--="Az irígységért meg kell dolgozni, a szánalmat ajándékba kapod..."=--

Aristogeiton

Roncsgyűjtő

• Send private message

6

Monday, December 8th 2008, 9:18am

Hehe... Az a gépigény elég vicces. A minimum konfigon sztem még a menü sem futna. Én most hétvégén kezdtem el. Meglepődtem. Első alkalommal tapasztaltam, hogy kicsit kevés a gépem. :( (5200+ dual AMD, 2 gb ram, GF 9600GT) Le kellett butítanom a grafikát. Kemény cucc. De talán a NASA gépein elfut full grafikán. :D Viszont tényleg gyönyörű és a fizikája is remek.

"Szikárak és mohók!"

7

Tuesday, December 16th 2008, 9:28am

[a] Na igen, full grafikán kevés embernek fog menni, de nekem nem is kell full grafika, a jelenlegi kb középbeállítással is élvezhető a játék :)

Különösen tetszik, ahogy az emberek repkednek amikor elgázolom őket, vagy amikor engem gázolnak el vagy belemegyek egy oszlopba 200-al és kirepülök a szélvédőn :D

Egyenlőre tetszik a játék, bár sokszor amikor nem sikerül egy küldetés és újra kellene kezdeni inkább ki is lépek egyből :D

[/a]
MSN Státuszom:

Chandler

Nap Műhold

• Send private message

8

Wednesday, January 7th 2009, 11:38pm

Ahoy...

Érdekes amit mondasz Aristogeiton. Azon a gépen simán futnia kellene... lehet nem XP-vel kellene futtattatnod.*

Az én gépem: AMD 64 X2 6000+, 2Gb RAM, 9800Gt 512Mb

És fullon megy kényelmesen. Picit erősebb ugyan, de nem lényegesen.

Op. rendszerhez vissza térve. Ha 64bites a géped akkor már most érdemes használni egy olyan op. rendszert ami esetleg kezdeni is tud vele valamit.
Személyes tapasztalat:
-XP Sp3 x86... Call Of Duty 5... 130fps max...
-Vista Sp1 x64... Call of Duty 5... 170fps max...

Lényegesen jobban kihasználja a gépemet a vista... maga a directx 10-es támogatás miatt is.
Xp már kicsit kezd elavulni... sztem a több magos procit már nem is nagyon kezeli... sztem...

Need for Speed Undercover-nél meg egyszerűen hátborzongató a különbség.
Intro:
XP... csúnya vízfelület... legó méretű pixel árnyak
Vista... pont az ellenkezője az előzőnek... :) nagyon szép grafika... tökéletes élsimítás

Crysis szintúgy...

Nem vagyok Vista párti... elég béna még a rendszer... de már alakul...
Akinek már kicsit "komolyabb" gépe van az próbálja ki... sokat nem veszít vele... legfeljebb 5órát a telepítésekkel :)))) És ha beválik akkor nagyon tuti játék élményt biztosít.

9

Thursday, January 8th 2009, 4:08pm

Hm. Vista kipróbálva, vicces volt amíg nem telepítettem a drivereket, a processzorom generic intel p3 volt XD

Viszont telepítés után minden lelassult, a fájlok elérése leállt és még kompatibilitási problémáim is voltak... nah vista lent XP fel...

Eredmény minden stabil, már amennyire lehet, mert nagyon sok driver problémám van, egyszerűen sok driver még bugos.

Vicces volt hogy azt írta valamelyik újság, hogy akinek ati videó kártyája van, az vért fog izzadni a GTA4el, mert nem fog elfutni még minimumon sem ^^

Ehhez képest, már úgy indult a játék hogy max, és most is úgy megy... és még nincs telepítve újabb patch.

Tehát ennyit a nyers erőről, mert el kell ismernem mehetne gyorsabban is szerintem csak maga a gém nem engedi, de stabil 30+ fpsel elvagyok (persze ez a legrázósabb helyen)

Ami azt illete, megvan véleményem a vistáról meg a fícsörökről de az nem ide tartozik...

Viszont kinek mi a kedvenc GTA 4-es autója és fegyvere?

Én a arra a sport kocsira bukom ami a gazdagabb helyeken elérhető, csak nem tom a nevét :) a fegyver viszont tuti nyerő a shoti, lehetőleg az automata ^^
HMPF! I wanted to battle the ultimate opponent, but now I see that it was not you.

Predator.

Nap Műhold

• Send private message

10

Saturday, January 10th 2009, 11:26pm

én csak a gta miatt vettem egy xboxot:)
mivel gépemen nem igazán futna

Aristogeiton

Roncsgyűjtő

• Send private message

11

Sunday, January 11th 2009, 5:32pm

Igen Chandler én is úgy gondoltam, hogy simán mennie kell. :) Ezért nem is értettem. De azért közepesen elfutkos normálisan szerencsére.
Valóban csak a 9800 GT a lényegesebb különbség.

Az xp meg passz. Ennyire nem vágom a különbségeket. :) Ma is tanultam valamit. :) Tervben van a Vista is csak még 2 GB ram fogja megelőzni.

Nekem továbbra is a fizikája a lenyűgöző. 8o A grafika meg hát... :D

"Szikárak és mohók!"

Xeno

Banned until 23-12-2009

• Send private message

12

Friday, January 23rd 2009, 6:15pm

a gta-t és is imádom, a san andreassal minimum 3 évet nyomtam le egy huzamban! :D és ha már ilyen a gta4 akkor biztos h ezt is megszerzem valahogy!

trachus

MODernxD

• Send private message

13

Thursday, May 6th 2010, 1:39pm

Inaktív thread. A témát zártam.