You are not logged in.

win diesel

Kolónia hajó

• "win diesel" has been banned

• Send private message

21

Friday, January 9th 2009, 8:04pm

hát akkor räikkönenröl mit mondjunk? :D :evil: :baby:
nem hittem el amikor láttam hogy kirobbant a kipufogoja és azért veszti el a versenyt.
aztán hamilton a vakegér nekimegy Kanadába a boxutcában.egyszerűen hihetetlen hogy még az ág is húzza szerencsétlent.már többx-ös VB győztes lehetne.

wolfrine

Banned until 15-09-2009

• Send private message

22

Friday, January 9th 2009, 8:15pm

egyet értek winnel! kimi már lehetne 4szeres vb bajnok is! csak mindig olyan kocsit kap ami nem bírja a vezetési stílusát:(. ha 2008ban a vb bajnok kocsijával ment volna akkor tuti ő nyer:))))....de erről enyit!.....a másik dolog meg én nem szeretném Alonsot a ferrárinál látni!....nem való ő oda!...lásd 2008ban mit művelt a McLarennel!

Valakik vigyáznak rád, a többiek vadásznak rád!

win diesel

Kolónia hajó

• Send private message

23

Friday, January 9th 2009, 8:19pm

én is utáltam eddig alonsot,de megnéztem hogy mit müvelt ezzel a gyenge rönóval és kicsit jobban is csipem már mint másszát. engem idegesit a kics brazil feje (magánvélemény),nah hemiltonrol nem is beszélek--UTÁLOM--.
és sztem meg a mclaren cseszte el alonsot.
2009-re az új szabálymodsítások elég durvák lesznek-izgi lesz föleg a KERS-el.Remélem kiminek bejön majd és 2x körözi majd a mekiket :D 8)

SalyT

ModArt

• Send private message

24

Friday, January 9th 2009, 8:34pm

Hm, pont a Ferrari szeretné elhalasztani a KERS bevezetését. Valószínűleg nem állnak olyan jól a fejlesztéssel...
Alonso... érdekes egy figura, amikor világbajnok lett, elszállt kicsit. Túlzottan beképzelt lett. De idén kifejezetten drukkoltam neki, sikerült levetkőznie a beképzeltséget, és hihetetlen produkciót nyújtott a Renault esélytelenek közé sorolt járgányával. :)
Hamiltonnal azért nem jött ki, mert a csapat egy az egyben az újoncot támogatta, és Alonsot semmibe vették. Szóval ott egyértelműen a csapatvezetés volt a hibás.
Hamiltont azért nem szeretem, mert nagyképű, el van szállva magától, érzéketlen, túlzottan agresszív és mindenki fölé helyezi magát. Pedig csak mázlija volt, hogy pont utolérte Glockot.
Vettelt sokkal többre tartom Hamiltonnál. Lehet, hogy a pályán Hamilton lenne a gyorsabb mindig, de mint ember, mint személyiség, jócskán le van maradva.

Massa pedig megérdemelte volna a címet, amennyi baj és balszerencse kísérte, ő ott tudott maradni a küzdelemben a legvégéig, nem úgy, mint Räikönnen.
Uni7, Andromeda, Uni Ált. Beszélgetések MOD

win diesel

Kolónia hajó

• Send private message

25

Friday, January 9th 2009, 9:24pm

boccs hogy itt kérdezem meg de ahoz hogy én nyisak egy topikot engedélyt kell kérnem vlmelyik modi/op-tól? Mert szerintem nyugodtan lehetne nyitni egy NFL topicot,sztem vannak itt amcsi foci rajongók is:)

[w]Feltehetted volna a kérdést pmben is. A válasz: simán nyitsz egy új topicot, és nem ezt offolod...
Figyelmeztetés offolás miatt!
SalyT[/w]

trachus

MODernxD

• Send private message

26

Thursday, May 6th 2010, 1:30pm

Inaktív thread. A témát zártam.