You are not logged in.

kgagob

Könnyű harcos

• "kgagob" started this thread

• Send private message

1

Saturday, April 4th 2009, 2:07pm

Extrém sportok

Ki milyen extrém sportot szeret, kedvel vagy netán űz?:)

Én szeretem a BMX-et.
Régebben BMX-eztem kb 2-3 évig, de utána váltottam, most DH-zgatok és Freeride-ozgatok :) Kisebb nagyobb sikerrel :D

2

Saturday, April 4th 2009, 3:33pm

ha a búvárkodás és a snowboard annak számít, néhai ejtőernyőzéssel...

Llacika

The GOD of The Ancient's Law (SonGOku UNI1-2-3)

• Send private message

3

Saturday, April 4th 2009, 4:10pm

Nem, equinoxx, az nem számít annak...

Extrém sport a következő:

Gyöngyöző homlokkal, megemelkedett vérnyomással és néha-elvérző orral a távirányítót keresni, miközben a Minimax-on a Teletabbies megy, és már vagy 20 perce köszönnek. Mire a harmadik hányáson túlvagy, rádöbbensz, hogy az asszonynál van a távirányító, és már a Született Sex és Nyújorki Feleségek mennek. Az agyad felfogóképessége addigra már elenyésző, de csak rájösz, hogy nem ennek kellene mennie a TV-ben, majd megküzdesz életed szerelmével, hogy ugyanmár, a távirányítónakaférfinélahelyeanőmennyjenmánakonyhábahamárilyenhülyeségeketakarnézni (nem hímsoviniszta megnyilvánulás,) és mire hozzádkerül a távirányító, a detoxban találod magad, mert nem bírtad a hülyeségeket nézni, ezért inkább az üveghez nyúltál...

Na ez az extrém sport, nem a langyos ugrálásod-merülésed-csúszásod...

Jahm, amúgy nem extrém sportolok :D

Sally

Unregistered

4

Saturday, April 4th 2009, 4:22pm

Quoted

Originally posted by Llacika
...... ugyanmár, a távirányítónakaférfinélahelyeanőmennyjenmánakonyhábahamárilyenhülyeségeketakarnézni (nem hímsoviniszta megnyilvánulás,).....

Khmmm... izé.. szóval: a szöveg ezen része ellen tiltakozok :P

:D

Nálunk ÉN kezelem a távirányítót :D

Extrém sport: folyamatos ingázás a konyha, a mosógép, a számítógép közt, időnkénti boltba átruccanással annak számít? :D

Egyébként részemről simán sem sportolok, nemhogy extrém.... báááár, van 1-2 elem időnként :P......

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

5

Saturday, April 4th 2009, 4:49pm

extrém sport?? hmm..régen 16 éves koromban ejtőernyőztem..ez akkor még nem hívták extrém sportnak..simán mhsz-en keresztül történő hazafias cselekedetnek hívták...:D

manapság ha jut rá időm az airsoft-nak hódolok..sajnos egyre kevesebb idő jut rá..átraktak minden melót hétvégére...:(

akik távirányító gondban vannak azoknak ajánlanám ezt: hxxp://www.gii.in/fun/images/W/Womans-Remote-Control.jpg

direkt nem direktlinkeltem :D..aki akarja megnézi..sajnos nem találtam meg a magyar változatát...

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

-Kro-

Könnyű harcos

• Send private message

6

Saturday, April 4th 2009, 8:58pm

Quoted

Originally posted by equinoxx
ha a búvárkodás és a snowboard annak számít, néhai ejtőernyőzéssel...

Most úgy elképzeltem amint snowboardal a lábadon kiugrasz búvárcuccban egy helikopterből egy bányató fölött.. :D

egyébként az extrém sportok jók....
én csak a ds találkozókon extrémsportolok...már ha a fedetpályás namégegykört annak számít.. :D
Üdv: Kro
..Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya..
száj karate nehézsúlyú világbajnoka :)

petike04

Nap Műhold

• Send private message

7

Saturday, April 4th 2009, 9:58pm

én 5 éve hagytam abba a mountain bike-os triálozást. kisebb-nagyobb trükkök, ilyesmi. és néha egy kis terepgyakorlat is belefért, néhány lejtővel ugratóval a végén :D

csak beleuntam, hogy párszor gyalog mentem haza, kezemben pedig a bicikli 2-3 darabban. kölcséges is volt, és az élet is közbe szólt.
szóval nekem ez volt az xtreme :D

impossible is nothing

dangerous05

Kém szonda

• Send private message

8

Monday, May 4th 2009, 9:50pm

itt a magyar változata a távirányítónak: http://www.kepeslap.com/images/227/taviranyito.jpeg
Előre is kérem szíves elnézésüket az összes kedves női fórumozónak.
Egyébként a Kite-Surf-ot szeretem (nézni, űzni is kicsit), és az airsoft hódolója vagyok szintén, amit igazán nem lehet extrém sportnak nevezni, de minden paintball szerelmesnek ajánlanám, mert rendkívül érdekes-szórakoztató-tanulságos és egyben fejlesztő sportnak tekinthető.

F3sz0jka

Kolónia hajó

• "F3sz0jka" has been banned

• Send private message

9

Monday, June 8th 2009, 1:08pm

Én jégfoci (jégen focizni) és üzőm télen havernál erkély végig vizzel másnap go és taknyoltunk mint állat. (am nyertünk 5-2 re )

wizzard

Könnyű harcos

Location: Magyarország, Budapest, XVII. ker, Ogame parancsnokság

• Send private message

10

Monday, June 8th 2009, 3:40pm

Hűha.

Vannak itt sportolók.

Én régebben, még iskolás koromban rendszeresen futottam ( a busz után)
Illetve Trial-oztam kb 3 évig.
A football nem extrém de Bp. másodosztályban játszottam, de eltiltás miett abba kellett hagynom.( Leányfalu elleni Barátságos mérkőzésen nem voltam barátságos)
Manapság inkább a fedettpályás távolbanézést és a pelenkázást-gyermeknevelést részesítem előnybe... :D :D :D

Viki baba
:hail:A Sig, Double Line munkája :hail:Rolcsika
A család Szent és Sérthetetlen. Ezt alaposan vésd be az agyadba.

Józsi bá'

Nap Műhold

• Send private message

11

Monday, June 8th 2009, 6:17pm

Mostanában én is puhány vagyok, és semmi. Régebben annyi volt csak (najó, sportnak tényleg túlzás nevezni), hogy a kocsimmal kimentem a bányákhoz ökörködni egy picit. Egyszer kis híjján borultam 90-nél, de amúgy semmi baj nem történt. Azóta azt a kocsit lecseréltem, és igazából a járgány eladásával megszűnt ez a hobbi, mert csak azt a kocsit nem sajnáltam ilyen célokra. Azóta a NFS különféle szériáival próbálom az élményt pótolni...

Hiszek az uni2 feltámadásában!

Symbol

Banned until 25-11-2009

• Send private message

12

Tuesday, June 9th 2009, 12:15am

Hat a 100 meteres buszutan futas tersegi bajnoka vagyok. 50 meterre lakok a megallotol (na jo ez tulzas...nincs tobb mint 30 :D), es heti 2-3 alkalommal lekesem :D. De mar megtortent 1 parszor h a sofor nem akart megalni es vagy 100-200 metert sprinteltem a bussz utan, amig vegul megalt h felvegyen .

Amugy en is bringaztam de valahogy a trialt nem szivleltem soha...egyhelyben pattogsz amig meg nem unod, utanna tovabb pattansz :P. Inkabb a street, dirt es crossz (ebben a sorrendben) tetszik, de sajna amiota a bringam elsokereke 1 ugras kozben ugy dontott h o sajat eletet akar elni es engem ott hagyott a villaval a majamba (szerencsre nem furodott bele, csak verrog lett, intenziv, korhaz stb...). Szoval azota a bringa az udvaron rozsdasodik, es attertem 1 masik extrem sportra:
Varosban, tomegben, gorkorival 20 km/h-val menni es imadkozni h ne ilyedjem meg valameik ember s ugordjon eled. Amugy ebben a ,,sportban" az ember legjobb baratja az oszlop. Aszt mindig meg lehet fogni es 1 gyors 360 fokos fordulas a sebesseg lement 0-ra es az elottem elszaguldo harom betus x5-os kocsi nem ut el :D

Mindenkinek ajanlom, csak ha eletbiztositast akartok kotni akkor esz ne emlitsetek...
edit: en is szeretem a freeride-ot
Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
(Frank OUTLAW)

This post has been edited 1 times, last edit by "Symbol" (Jun 9th 2009, 12:16am)

Dark core

Kolónia hajó

• Send private message

13

Sunday, June 28th 2009, 7:25pm

Nos ha extrém sportnak számít, mondjuk az, hogy az aluljáróban gyalog elsétálnék a metróhoz, de megijedek néhány.. khm.. embertől, (aki nem érti annak elmesélem pm ben) akkor én elég gyakran űzöm az extrém sportokat. Ha nem számít annak, akkor megemlítem, hogy régebben kenuztam. =)

Dark core

trachus

MODernxD

• Send private message

14

Thursday, May 6th 2010, 1:30pm

Inaktív thread. A témát zártam.