Hat a 100 meteres buszutan futas tersegi bajnoka vagyok. 50 meterre lakok a megallotol (na jo ez tulzas...nincs tobb mint 30

), es heti 2-3 alkalommal lekesem

. De mar megtortent 1 parszor h a sofor nem akart megalni es vagy 100-200 metert sprinteltem a bussz utan, amig vegul megalt h felvegyen .
Amugy en is bringaztam de valahogy a trialt nem szivleltem soha...egyhelyben pattogsz amig meg nem unod, utanna tovabb pattansz

. Inkabb a street, dirt es crossz (ebben a sorrendben) tetszik, de sajna amiota a bringam elsokereke 1 ugras kozben ugy dontott h o sajat eletet akar elni es engem ott hagyott a villaval a majamba (szerencsre nem furodott bele, csak verrog lett, intenziv, korhaz stb...). Szoval azota a bringa az udvaron rozsdasodik, es attertem 1 masik extrem sportra:
Varosban, tomegben, gorkorival 20 km/h-val menni es imadkozni h ne ilyedjem meg valameik ember s ugordjon eled. Amugy ebben a ,,sportban" az ember legjobb baratja az oszlop. Aszt mindig meg lehet fogni es 1 gyors 360 fokos fordulas a sebesseg lement 0-ra es az elottem elszaguldo harom betus x5-os kocsi nem ut el
Mindenkinek ajanlom, csak ha eletbiztositast akartok kotni akkor esz ne emlitsetek...
edit: en is szeretem a freeride-ot