You are not logged in.

whitedragon

Nagy szállító

• "whitedragon" started this thread

• Send private message

1

Friday, July 18th 2008, 7:22pm

Hold megsemmísítés

Bocsánat de nem találtam ilyen témát vagy valamit.ha vagy Akkor elnézést.

Első feltevés:
Ha valaki 2 Holdjára FS el(holdról holdra) és valaki lerombolja az 1 iket vagy esetleg mint a kettőt úgy hogy nincs rajta a flotta még egyiken se akkor mi lesz a flottával ami épp 2 Hold között FS-elt?
2.feltevés:
Vagy ha Holdról DF-re FS el valaki és lezúzzák a Holdját akkor mi lesz flottával?

Bocsánat a kérdésért de érdekel a dolog.

"Emberi mivoltunk képessé tesz minket a lehetetlen véghezviteléhez!"

Gurat

Magister Certaminis

• Send private message

2

Friday, July 18th 2008, 7:58pm

Ilyenkor a flották a hold helyett a bolygóra térnek vissza.

whitedragon

Nagy szállító

• Send private message

3

Friday, July 18th 2008, 8:18pm

Köszönöm szépen.Lehet zárolni a témát.

nroland16

Könnyű harcos

• Send private message

4

Friday, July 18th 2008, 8:22pm

Én is kérdeznék még akkor gyorsan egyet ezzel kapcsolatban. Megvan szabva, hogy mennyi halálcsillaggal mennyi az esély egy hold elpusztítására. De van esély arra is, hogy a halálcsillagok pusztulnak el.

Tegyük fel, hogy mondjuk 30 DS-el megtámadnak egy holdat és a DS-ek "kapnak ki".Akkor mind a 30 DS elpusztul?
One Team... One Mission...

Nincs végzet,csak ha bevégzed

whitedragon

Nagy szállító

• Send private message

5

Friday, July 18th 2008, 8:30pm

RE: Hold megsemmísítés

igen ezt is meg akartam kérdezni.mondjuk 30 DS el 101% hogy elpusztul a hold és 36% hogy a DS ek pusztulnak el. Ekkor mi lehet? Az előző hozzászóló kérdéséhez hogy mind el-e pusztul vagy nem és mien kimenetelek lehetnek 1 ilyen csata esetén?

"30 DS el 101% hogy elpusztul a hold és 36% hogy a DS ek pusztulnak el."

Misi-kapitany

Könnyű harcos

• Send private message

6

Friday, July 18th 2008, 8:32pm

Tudtommal a DS-ek azért robbannak fel, mert a hold is felrobban, és a szétrepülő törmelékdarabok szétzúzzák a DS-eket. Itt meg tudod nézni, hogy mekkora holdat hány halálcsillag mekkora eséllyel tud elpusztítani, és hogy mekkora eséllyel pusztulnak el a halálcsillagok.
"A hajó nem keletkezik a semmiből, nem is vész el, csak átalakul."
Einstein, általános hajómegmaradás törvénye.

- Ghost -

7

Friday, July 18th 2008, 8:39pm

sandokan[HU_MAN] vs Ruis[IGV] - Holdrombolás RIP halál

ez 1 pl a holdrombolásra :)
nem én voltam ! :D de nemsokára lehet én is tartok beszámolót ;)

Smilecat ezer kössz a sigért ;)

nroland16

Könnyű harcos

• Send private message

8

Friday, July 18th 2008, 8:54pm

Uhhh, akkor mindegyik pusztul ilyen esetben ?(

Ez nagyon nem jó :(
One Team... One Mission...

Nincs végzet,csak ha bevégzed

Illionis

Super Game Operator Uni5-6-7-Andromeda

• Send private message

9

Friday, July 18th 2008, 11:45pm

Csak egy kis segítség a holdomboláshoz:

http://www.toolsforogame.com/battle/dest….aspx?idi=hu-hu

Ha ezt használod, láthatod, hogy már 1db DS-ral is van esélyed holdat rombolni.

Viszont a hold méretétől függően a DS-ok elpusztulásának esélye mindig ugyanannyi, bármennyi DS is a támadó. Minél nagyobb a hold, annál nagyobb az esély a DS-ok pusztulására.

Magyarul inkább kevés DS-el menjen az ember holdat rombolni, főleg ha nagy az a hold, mert akkor nagyon nagy a flottavesztés esélye. Egy nagy (8600-as) holdnál ez akár 46% is lehet, tehát majdnem fele-fele.

Mondjuk egy 7-es-8-as phalanxos, ugrókapus holdnál már lehet, hogy megéri.

Ezt döntse el a holdromboló.

Végül is azért nem túl gyakori a holdrombolás. Szerintem.

Már csak azért is, mert ez tényleg csak a rombolásra megy, nincs DF, se ha a hold semmisül meg, se ha a DS-ok. No és ha a DS-ok pusztulási esélye jön ki, akkor mind elveszik. Nem 1, 2, mind, az összes!

Csak a holtak látták a háború végét. (Platón)

Lynda

Kolónia hajó

• Send private message

10

Saturday, July 26th 2008, 10:10pm

Nos, akkor nekem is lenne 1-2 kérdésem a holdrombolással kapcsolatban:

A fenti postokból már tudom, hogy a halálcsillagok megsemmisülési esélye annál nagyobb, minél nagyobb a hold, és ez az esély mindig ugyanakkora, bármennyi halálcsillaggal is támad az ember.

Azt is tudom, hogy minél nagyobb a hold, annál kisebb a holdrombolás esélye.

Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy jobban megéri 1-1 halálcsillaggal holdat rombolni, mert az a kicsi esély is be fog jöbbi előbb-utóbb, mint a hold "készítésénél".

Az is kiderült, hogy ha a százalékos esély a halálcsillag megsemmisülését hozza ki, akkor MINDEN halálcsillag felrobban.

Azonban most jönnek az eddig ismeretlenek:

- Ha nem sikerül a holdrombolás, akkor is megsemmisülhetnek a halálcsillagok? Mert eddig azt írták, hogy a szétröpülő hold-törmelékek semmisítik meg a death-starokat. Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy ha nincs holdrombolás, akkor nem semmisülhetnek meg a támadó halálcsillagok sem. Vagy rosszul gondolom? Akkor is megsemmisülhet halálcsillag, ha a hold épen marad?

- Ha a holdrombolás-támadó halálcsillagokhoz más flottát is teszek (pl csatahajókat, csatacirkákat, rombolókat, stb.) a hold megsemmisülése esetén, illetve a halálcsillag megsemmisülése esetén ezek a kísérő flották is megsemmisülnek-e?
Ugyanis ha a fentieket veszem figyelembe, jobban megéri 1-1 deathstarral támadni a holdat, ami azonban már egy kisebb flottával kivédhető, ha azonban mellécsapok egy jókora kísérő flottát is, ami leveri a védő flottát, nem éri meg a védés.

Szóval megsemmisül-e a kísérő flotta is?

Nos, tudja-e valaki ezekre a választ?

huNXPepi

Andromeda GO

• Send private message

11

Saturday, July 26th 2008, 11:11pm

Quoted

- Ha a holdrombolás-támadó halálcsillagokhoz más flottát is teszek (pl csatahajókat, csatacirkákat, rombolókat, stb.) a hold megsemmisülése esetén, illetve a halálcsillag megsemmisülése esetén ezek a kísérő flották is megsemmisülnek-e?
Ugyanis ha a fentieket veszem figyelembe, jobban megéri 1-1 deathstarral támadni a holdat, ami azonban már egy kisebb flottával kivédhető, ha azonban mellécsapok egy jókora kísérő flottát is, ami leveri a védő flottát, nem éri meg a védés.

Hát erre tudom úgy nagyából a választ
nem lehet ha jól tudom csatolni hozzá mást max te tudsz időzíteni egy flottát h 1-2 seccel hamarabb csapódjon a védők előtt vagy odatelepedsz a hold mellé és felhúzod a hipermeghajtást vagy 15ösre:D

szal a holdzúzásnagyon ceszélyes csata
Androméda GO
Olvasd el: Játék szabályok
Jegyrendszer: http://support.ogame.hu/

Lynda

Kolónia hajó

• Send private message

12

Saturday, July 26th 2008, 11:52pm

Quoted

nem lehet ha jól tudom csatolni hozzá mást max te tudsz időzíteni egy flottát h 1-2 seccel hamarabb csapódjon a védők előtt vagy odatelepedsz a hold mellé és felhúzod a hipermeghajtást vagy 15ösre

Köszi a választ!

Én is erre gondoltam, hogy a "kísérő" flottát nem kell a halálcsillagokhoz csapni, így nem merül fel annak a veszélye, hogy a kísérők is megsemmisülnek-e. :)

A kísérő flotta ha 1-2 mp-cel hamarabb csapódik, akkor ez megoldható.

Akkor már csak arra keresek választ valakitől, hogy ha nem semmisül meg a hold, attól függetlenül megsemmisülnek-e a halálcsillagok? Vagy csak akkor áll-e fenn a DS-ok megsemmisülési veszélye, ha a hold is felrobban?

Mert akkor ha a hold nem robban fel, és olyankor nem semmisül meg a halálcsillag sem, akkor nem rejt igazi veszélyt a dolog, hiszen 1 DS-t az ember nyugodt szívvel feláldoz egy 7-es phalanxos, ugrókapus hold megsemmisítésére... :)

Nem kell oda szerintem hiper 15-ös (ami amúgy is szerintem lehetetlen), de a 10-es már kikutatható, és azzal ugyanazon rendszeren belül 4 óra 50 perc az út. Az nem olyan sok.

This post has been edited 2 times, last edit by "Lynda" (Jul 26th 2008, 11:53pm)

Poljski

Nagy szállító

• Send private message

13

Sunday, July 27th 2008, 12:11am

Quoted

Originally posted by Lynda

Quoted

nem lehet ha jól tudom csatolni hozzá mást max te tudsz időzíteni egy flottát h 1-2 seccel hamarabb csapódjon a védők előtt vagy odatelepedsz a hold mellé és felhúzod a hipermeghajtást vagy 15ösre

Köszi a választ!

Én is erre gondoltam, hogy a "kísérő" flottát nem kell a halálcsillagokhoz csapni, így nem merül fel annak a veszélye, hogy a kísérők is megsemmisülnek-e. :)

A kísérő flotta ha 1-2 mp-cel hamarabb csapódik, akkor ez megoldható.

Akkor már csak arra keresek választ valakitől, hogy ha nem semmisül meg a hold, attól függetlenül megsemmisülnek-e a halálcsillagok? Vagy csak akkor áll-e fenn a DS-ok megsemmisülési veszélye, ha a hold is felrobban?

"A Flotta [::] megérkezett a holdra [x:xxx:x] . Kis rengések a holdon nem okoztak sérülést. A rengések véget értek. Gigantikus robbanás rázza meg az űrt. Valami elromlott.
Holdrombolás esély: 34 % DS 33 %"

Na én egyszer megjártam mikor holdat próbáltam rombolni 1 DS-el :D, habár szerintem az is megtörténhet hogy a DS hazamegy ha nem lövi szét a holdat.
Uni2: Top7

42 RIP Leölve

This post has been edited 1 times, last edit by "Poljski" (Jul 27th 2008, 12:11am)

Lynda

Kolónia hajó

• Send private message

14

Sunday, July 27th 2008, 12:30am

Quoted

A Flotta [: megérkezett a holdra [x:xxx:x] . Kis rengések a holdon nem okoztak sérülést. A rengések véget értek. Gigantikus robbanás rázza meg az űrt. Valami elromlott.

Na én egyszer megjártam mikor holdat próbáltam rombolni 1 DS-el , habár szerintem az is megtörténhet hogy a DS hazamegy ha nem lövi szét a holdat.

AHA!! Értem.

Magyarul ha nem is semmisül meg a hold, a DS elpusztulhat...

Köszi!!! :)

Végeredményben nagy holdnál szerintem még mindig jobban megéri 1-1 DS-el próbálkozni. Nagy holdnál akár 45%-os esély lehet a halálcsillag elpusztulására, míg a holdromboláshoz 30-40-50 DS is kellene, magas %-os esélyhez.

Mivel a DS pusztulási esély MINDIG ugyanannyi, így inkább vesszen oda egyesével 5-6 DS, mint 30-50 db.

Egy 7-es phalanxos, ugrókapus holdnál olyan 28.000.000 a "bekerülési költség" + a hold ára. Magyarul 3 DS még rá is mehet... :)

Na, akkor megkaptam a válaszokat, köszi mindenkinek!

Feer

Kolónia hajó

• Send private message

15

Friday, August 8th 2008, 10:28am

engem az érdekelne, hogy ha vk holdat rombolni indult ellenem, akkor be tudom védeni a holdamat? ha hívok ACs védekezést meg ott hagyom a saját flottámat, akkor megütköznek a DS-ek a flottával előtte?
Lehet, hogy a sasok a felhőkben szárnyalnak, a menyétet viszont nem szippantja be a sugárhajtómű.

8 RIP leölve :]

Hallo

Kolónia hajó

• Send private message

16

Monday, November 24th 2008, 2:45pm

és hogy kel holdat rombolni? Kijelölöm a DS-t, beírom a koordinátákat, rákattintok hogy Hold, és támadás?

És egy flottát is meg tud semmisíteni 1 DS? mert van rapid fire-je.

kösz előre is

opop

Nap Műhold

• Send private message

17

Monday, November 24th 2008, 4:26pm

Hallo: Attol függ mekkora az adott flotta. 1 Rip jó sok kh, nh, cikrálót belapít, de ugyanez nem mondható el nehéz hajókról, a rombolókat meg nagy tömegben kifejezetten "útálja" :D
Írd le mekkora flottára gondolsz.
Feer: igen

-= R.I.P. Exiles alliance (U2), New-Age alliance (U2) =-
-= U2: Deleted=-

18

Monday, November 24th 2008, 11:41pm

A DS csak akkor kezd neki a holdrombolásnak, ha előtte megnyerte a csatát a védő hajókkal szemben. Ha a DS-ekkel flottát is küldesz egybe, akkor a DS pusztulása esetén a teljes vele egy flottában küldött flotta is megy utána. Épp ezért a legjobb módszer a DS csapódása elé 1-2 mp-el időzíteni egy takarítóflottát, ami az esetleges védőt (védőket) szedi le. Ha 6 kör alatt a DS (-ek) nem nyeri meg a csatát, úgy döntetlen és holdrombolás nélkül hazaindul. (és lehet rászámolni és utánamenni :D)
Az esetleges holdról indított flották a hold pusztulása után a bolygóra térnek vissza, tehát nem vesznek el.

Hallo

Kolónia hajó

• Send private message

19

Tuesday, November 25th 2008, 1:56pm

kösz, és a DS kid tud nyírni kb.:50-60 cirkálót?

This post has been edited 1 times, last edit by "Hallo" (Nov 25th 2008, 1:56pm)

Llacika

The GOD of The Ancient's Law (SonGOku UNI1-2-3)

• Send private message

20

Tuesday, November 25th 2008, 2:48pm

Quoted

Originally posted by Hallo
kösz, és a DS kid tud nyírni kb.:50-60 cirkálót?

Simán :D
De erre vannak a számolóprogik, speedsim, dragosim, hogy ezeket kiszámold

Na, akkor leírom mert pár dolog nem világos úgy látom :D

1. Ha egy hold megsemmisül bármi miatt, akkor az adott holdhoz(vagy márnemholdhoz) tartozó bolygóra tér vissza a flotta.

2. Ha a DS-ekkel egy támadásba, ún. ACS-ba küldöd a flottádat, és a DS elpusztul, akkor ránt magával mindent, ergo megsemmisül az összes hajód, amit kiküldtél holdrombolni(páran már leírták, hogy ezért kell a DS elé pár másodperccel kiküldeni egy "tisztogatóflottát")

3. Ha minden oké, csatákat nyertél, és már a holdrombolás jön, akkor 2 lehetséges verzió létezik:

a. A holdat lerombolod, és a DS visszatér
b. A hold megmarad, a DS felrobban

olyanról még senki nem számolt be, hogy a hold is és a DS is megsemmisül, vagy a hold és a DS is megmarad.

4. tessék normális flottát gyártani, ugyanis azonps technológiák mellett 72 romboló 100% hogy nyer 1 DS-el szemben, és ráadásul kb. 1 milliós haszonnal...