de nemsokára lehet én is tartok beszámolót

Quoted
- Ha a holdrombolás-támadó halálcsillagokhoz más flottát is teszek (pl csatahajókat, csatacirkákat, rombolókat, stb.) a hold megsemmisülése esetén, illetve a halálcsillag megsemmisülése esetén ezek a kísérő flották is megsemmisülnek-e?
Ugyanis ha a fentieket veszem figyelembe, jobban megéri 1-1 deathstarral támadni a holdat, ami azonban már egy kisebb flottával kivédhető, ha azonban mellécsapok egy jókora kísérő flottát is, ami leveri a védő flottát, nem éri meg a védés.

Quoted
nem lehet ha jól tudom csatolni hozzá mást max te tudsz időzíteni egy flottát h 1-2 seccel hamarabb csapódjon a védők előtt vagy odatelepedsz a hold mellé és felhúzod a hipermeghajtást vagy 15ösre

This post has been edited 2 times, last edit by "Lynda" (Jul 26th 2008, 11:53pm)
Quoted
Originally posted by Lynda
Quoted
nem lehet ha jól tudom csatolni hozzá mást max te tudsz időzíteni egy flottát h 1-2 seccel hamarabb csapódjon a védők előtt vagy odatelepedsz a hold mellé és felhúzod a hipermeghajtást vagy 15ösre
Köszi a választ!
Én is erre gondoltam, hogy a "kísérő" flottát nem kell a halálcsillagokhoz csapni, így nem merül fel annak a veszélye, hogy a kísérők is megsemmisülnek-e.
A kísérő flotta ha 1-2 mp-cel hamarabb csapódik, akkor ez megoldható.
Akkor már csak arra keresek választ valakitől, hogy ha nem semmisül meg a hold, attól függetlenül megsemmisülnek-e a halálcsillagok? Vagy csak akkor áll-e fenn a DS-ok megsemmisülési veszélye, ha a hold is felrobban?
megérkezett a holdra [x:xxx:x] . Kis rengések a holdon nem okoztak sérülést. A rengések véget értek. Gigantikus robbanás rázza meg az űrt. Valami elromlott.
, habár szerintem az is megtörténhet hogy a DS hazamegy ha nem lövi szét a holdat. This post has been edited 1 times, last edit by "Poljski" (Jul 27th 2008, 12:11am)
Quoted
A Flotta [: megérkezett a holdra [x:xxx:x] . Kis rengések a holdon nem okoztak sérülést. A rengések véget értek. Gigantikus robbanás rázza meg az űrt. Valami elromlott.
Na én egyszer megjártam mikor holdat próbáltam rombolni 1 DS-el , habár szerintem az is megtörténhet hogy a DS hazamegy ha nem lövi szét a holdat.

![:]](wcf/images/smilies/pleased.gif)
)
Quoted
Originally posted by Hallo
kösz, és a DS kid tud nyírni kb.:50-60 cirkálót?

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH