You are not logged in.

Safi007

Banned until 14-10-2009

• "Safi007" started this thread

• Send private message

1

Sunday, July 5th 2009, 11:43am

flottamentés és deufogyasztás

üdv!
kiváncsi lennék vmire, de most nem tudom megnézni, mert mentve van mindenem.
szóval.. ha úgy mentem a flottámat,h szemeteseket is viszek, és lelassítom mondjuk 10%-ra, akkor ugye a szemetes sebességének 10%-ával mennek a hajók. az természetesen kisebb sebesség, mint a többi hajó sebességének 10%-a. a fogyasztásuk is kisebb, mint 10%-os sebesség esetén vagy ugyanannyi, mintha 10%-kal mennének?

Limewax

Nap Műhold

• Send private message

2

Sunday, July 5th 2009, 3:22pm

RE: flottamentés és deufogyasztás

üdv!
kiváncsi lennék vmire, de most nem tudom megnézni, mert mentve van mindenem.
szóval.. ha úgy mentem a flottámat,h szemeteseket is viszek, és lelassítom mondjuk 10%-ra, akkor ugye a szemetes sebességének 10%-ával mennek a hajók. az természetesen kisebb sebesség, mint a többi hajó sebességének 10%-a. a fogyasztásuk is kisebb, mint 10%-os sebesség esetén vagy ugyanannyi, mintha 10%-kal mennének?
Nézd meg ezzel: http://o-calc.com/?sec=_timer&lang=hu

Egyébként igen, az össz. flottában lévő hajó a szemetes sebességével fog repülni, így a fogyasztásuk is kevesebb deuba kerül , valamint, ha a nagy flottához nagy számú szemetest csapsz hozzá(pl.:1000db!)akkor azok is fogyasztják majd a deut, és több lesz a deufogyasztás, mint , ha csak 1 db szemetest tettél volna hozzá...
tehát 1 szemetes csatolása a flottához 10%-kal, akkor kevesebb lesz a deufogyasztás.Jól tudtad...

Használd a belinkelt kalkulátort!
Témát zártam
Mohikan

HOF 26:1(_) Adv 3:0 Ninja 16:1 Moon 14:4

3

Sunday, June 6th 2010, 5:17pm

Thread archiválva.