You are not logged in.

Safi007

Banned until 14-10-2009

• "Safi007" started this thread

• Send private message

1

Saturday, June 27th 2009, 10:01am

érdekes csata, gyors segítség kellene

reggel szétnéztem, hát láttam,h mellettem egy 350. hely körüli játékos (a ranglistán, én 900 körül vagyok) inaktív lett. lekémleltem, majd elindultam szállítókkal (0 védelem).
5 perccel támadás előtt, mit látok a galaxy nézetben? :-o piros! ilyen van? hogy egy hétig offline, erre épp akkor jelentkezik be, amikor mész támadni? az első hullám szállító odaért, mielőtt védelmet húzott volna fel a srác. de a másodiknak még van 15 perce :S és nincs flottaparancsom kémlelni. piros játékost egyébként lehet kémlelni? ti visszahívnátok a maradék 2 nagy szállítót? vagy kockáztassak?

zárható, a védő meg sem mozdult :-o az ilyet nem értem. biztos bejelentkezett? nem néztem el a koordinátát..

This post has been edited 4 times, last edit by "Safi007" (Jun 27th 2009, 10:28am)

Sally

Unregistered

2

Saturday, June 27th 2009, 11:23am

Szia

A skinedtől is függ. Van, amelyiknél a nálad több, mint 5-ször erősebbeket jelzi pirossal, de van olyan, mint nálam is... ami a legalább egy hete inaktívakat.

Bár ha tudtad, hogy inaktív, az első lehet. Előfordulhat, hogy hosszabb kutatása, vagy építkezése vlt, ami most lett kész, és azért kapta a plusz pontot. Több tippem nincs.

Safi007

Banned until 14-10-2009

• "Safi007" started this thread

• Send private message

3

Saturday, June 27th 2009, 8:47pm

hosszabb kutatás? hm, köszi a tippet! egy hét egyébként elég hosszú idő :-o
de ha tényleg ott lett volna, 15 perc alatt felhúzott volna 1 rakétkilövőt és máris döntetlen a csata
Úgy érzem a szavaidon, hogy kielégítő választ kaptál.
Zártam a thread-et!
Lifestyle

4

Sunday, June 6th 2010, 5:15pm

Thread archiválva.