You are not logged in.

lilpp

Kolónia hajó

• "lilpp" started this thread

• Send private message

1

Monday, June 15th 2009, 12:00pm

ez mért lehetséges?

én a 480 helyen álltam mikkor szét vert 1 gyerek aki a 209 esélyem se volt ez igasátalanság
k

dangerous05

Kém szonda

• Send private message

2

Monday, June 15th 2009, 12:04pm

Ez azért lehetséges, mert csak az elején van védelmed a nagyobb játékosoktól, és amint elérted az 5000 pontot, onnantól bárki támadhat téged, aki szintén e ponthatár fölött van.

dangerous05

Kém szonda

• Send private message

3

Monday, June 15th 2009, 12:04pm

Ez azért lehetséges, mert csak az elején van védelmed a nagyobb játékosoktól, és amint elérted az 5000 pontot, onnantól bárki támadhat téged, aki szintén e ponthatár fölött van.

Összesen egyszer nyomtam rá, így nem tudom mi történhetett :). De igazad van, bocsánat érte.

[w]"Szóbeli" figyelmeztetés dupla postolás miatt!
- Legközelebb várj egy kicsit, ha nem küldi el azonnal a hozzászólásod.

Lifestyle[/w]

This post has been edited 1 times, last edit by "dangerous05" (Jun 15th 2009, 12:24pm)

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

4

Monday, June 15th 2009, 12:05pm

Szia lilpp.

A játékban van olyan hogy kezdő védelem, ami 5000 pontig van. Ez idő alatt csak a te "súlycsoportod" tud megtámadni.

5000 pont után úgy gondolták a készítők, hogy mindenki el tudja annyira sajátítani a játékot, hogy meg tudja magát védeni, ill. az erősebbeket is meg tudja támadni.

Sok oldal van már Tippek/Trükkök leírásokkal, melyekkel el tudod sajátítani a játék menetét. Ajánlom ezek nézegetését/tanulmányozását.
Legelőször is azt tanuld meg, hogy mi az az FS (FleetSave), mert így nem valószínű, hogy a nálad erősebbek megtámadnak. A semmiért senki nem indít flottát.

Sok sikert, és gyors talpra állást.

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.

5

Wednesday, July 1st 2009, 12:13am

A semmiért senki nem indít flottát.
Ez nem igaz!! Nekem már volt úgy, hogy megkémkedtek és talált bent 1000 fémet egy kevés kristályt meg deut és rámjött 200 hajóval csak mert olyan kedve volt ... és ezt nem egyszer tették meg velem . Csak azért is rád fognak menni hogy rombolják a védelmedet hogyha véletlenül találnak bent egy kis nyersit nehogymár legyen bent egy rakétavető is.... Van aki csak azért támad, hogy gyengén tartson, nem nyersanyagért.

szajcz 7

Könnyű harcos

• Send private message

6

Wednesday, July 1st 2009, 8:21pm

A semmiért senki nem indít flottát.
Ez nem igaz!! Nekem már volt úgy, hogy megkémkedtek és talált bent 1000 fémet egy kevés kristályt meg deut és rámjött 200 hajóval csak mert olyan kedve volt ... és ezt nem egyszer tették meg velem . Csak azért is rád fognak menni hogy rombolják a védelmedet hogyha véletlenül találnak bent egy kis nyersit nehogymár legyen bent egy rakétavető is.... Van aki csak azért támad, hogy gyengén tartson, nem nyersanyagért.
ez egyáltalán nem biztos lehet hogy csak rád FS-t(fleet save aki esetleg nem tudná)
de egy kicsit eltértünk a témától
mint ahogy már előttem is mondták 5000 pontig van kezdő védelmed és ez idő alatt kell elsajátítanod a játék fortélyait
amit én nem tettem sokáig én nem egyszer bántam meg csak azért akarok erre kilyukadnod mert később is megtanulhatod csak jobb hamarabb mint később

Ha olyan leszek mint te, akkor ki lesz olyan mint én?

Double Line

Nagy szállító

• Send private message

7

Wednesday, July 1st 2009, 9:21pm

Khm... akkor szivasd meg egy kicsit. Ninjázd be! :P

Kb mindig van erősebb játékos, vagy a legerősebbet is le lehet gyűrni. kérj segítséget, és biztosan segíteni fognak, hiszen mindenkit a profit izgat. :thumbup: Csak ne akard "zsebre tenni" a DF nagy részét, ha szerencséd van, akkor meg is szabadulsz egy jó időre a támadódtól! Sok sikert!

Vagy pedig: Fuss Forest, fuss! (ez az F-F XD )

Bubble Wrap -=McFly=- 4ever! ^^

(ez egy dal címe, ezért nem fordítom le...)

8

Sunday, June 6th 2010, 5:16pm

Thread archiválva.