You are not logged in.

41

Sunday, August 16th 2009, 6:12pm

Quoted from "nexus"

org.35 amint van flottad mar jonnek rad mint a verebek a top100bol is, ugy hogy nem csak .hu szerveren van ez igy...

Ez biztosan így van ??
Én kb 3-4 napja vagyok fent és van is flottám persze nem olyan hogy top 1000-est beverek de inaktívakat farmolni jó és nem támadnak TOP 100-ok mert még a 3000-es helyezésű játékosokat is erősnek jelzi pedig 3897. vagyok.

A raktár szerintem egy nagy 0 semmi értelme nincs.
De az inaktívok törlése az jó ötlet nekem a B opció jön be. :)

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

Twilight

Banned until 28-07-2009

• Send private message

42

Sunday, August 16th 2009, 6:42pm

Quoted

ah, nem erdemes irnom semmit, mert akinek nincsenek ilyen gondjai azok nem foglalkoznak a kicsikkel...es elarulom, hogy mikor meg 25.000 pontom volt es ket bolygom,

Ezek szerint a játék taktikádon is lehetne változtatni, nekem 4000 pont alatt meg van mind a 9 bolygó ;) s 200 feletti mind (kivétel az alap). Sokba kerül? Tény! Ám megtérül. Mikor elérték a bányák a 20 -as szintet, vissza csökken a bolygók száma 8 -ra. Az valóban kedv rontó, mikor a top 10 támadja az alig 5000 felettit, de pont uni1 ben van egy játékos, aki soha nem is akarja elérni az 5000 pontot. Őt pont az szórakoztatja, hogy üti veri a kicsiket pár tucat cirkával.

Ami még fontos lehet, nagyon sokan játszanak külföldről. Ami neked hajnali 2 óra, az másnak lehet kora délután is. ;)

edit:

azért, hogy igazad is legyen, uni5, A király (top nyolcadik, flottában első) vs 400 fölött, hetente többször is, több 100 csatahajóval, 7 rendszer távolságból, (eleve nincs nyereség), ám őt meg ez hozza lázba, van siker élménye :) :) (még)

A Támadók nyerték a csatát!
Elfogva
57.887 Fém, 58.873 kristály és 14.427 Deutérium

A Támadó elvesztett a teljes 24.000 egységek
A védő elvesztette a teljes 606.000 egységek
Jelenlegi koordinátáid 3.600 Fém és 3.600 kristály
0 Rakéta kilövő, 124 Könnyű lézer, 1 Nehéz lézer, 0 Gauss ágyú, 1 Kis Pajzs kupola, 1 Nagy Pajzs kupola tud lenni javítva
Békével jöttem!

This post has been edited 2 times, last edit by "Twilight" (Aug 16th 2009, 9:32pm)

RIVAUL

Banned indefinitely

• "RIVAUL" has been banned
  • "RIVAUL" started this thread

• Send private message

43

Sunday, August 16th 2009, 7:55pm

Kérem zárni a témát elég volt már ebből a vitából hogy ott mi van meg amott!
RIP KILL: 7

44

Monday, August 17th 2009, 10:58am

:) nos már megvan a várható időpont az új uni indulására.
Egyben itt a lehetőség,hogy változtassunk a játék ellaposodásán.
Sokan írjátok,hogy kihaltak az unik,kb.500 aktív játékos van az unikban,nincs célpont,unalmas a játék stb.
2 lehetőség van,vagy maradsz a régi uniban és megvárod amíg teljesen kihal és beleunsz a játékba vagy beregisztrálsz az újba.
Hiába vagy top 100. játékos a régi unikban,ha nincs már kihívás.
Mindegyik uniból regizzenek be a top játékosok,szövetségek.Megmaradnak a barátságok,újak is létrejönnek és izgalmasabb is lenne a játék.
Tegyünk is valamit a játékélményért,ne csak siránkozzunk,mert a régi unikban úgysem lesz már több játékos.

Üdv. Santiago Segura Uni2 rang 44. flotta 29. kutatás 3.

dtomek

Banned until 05-03-2010

• Send private message

45

Monday, August 17th 2009, 1:08pm

:) nos már megvan a várható időpont az új uni indulására.
Egyben itt a lehetőség,hogy változtassunk a játék ellaposodásán.
Sokan írjátok,hogy kihaltak az unik,kb.500 aktív játékos van az unikban,nincs célpont,unalmas a játék stb.
2 lehetőség van,vagy maradsz a régi uniban és megvárod amíg teljesen kihal és beleunsz a játékba vagy beregisztrálsz az újba.
Hiába vagy top 100. játékos a régi unikban,ha nincs már kihívás.
Mindegyik uniból regizzenek be a top játékosok,szövetségek.Megmaradnak a barátságok,újak is létrejönnek és izgalmasabb is lenne a játék.
Tegyünk is valamit a játékélményért,ne csak siránkozzunk,mert a régi unikban úgysem lesz már több játékos.

Üdv. Santiago Segura Uni2 rang 44. flotta 29. kutatás 3.

Ez jó ötlet Torrente!;)
Hányan játszhatnak összesen a magyar szervereken? 6-8 ezren? Ha ez a sok ember mind otthagyná a régi uniját (vagy megtartaná bányászkodni, jó az is), és beregizne az újba tiszta lappal, szövistül, mindenestül, akkor aztán lenne játékélmény hónapok múlva is! Persze ehhez mindenki kéne, na de ki fogja otthagyni a topakárhányadik accját, még ha ki is van halva az unija..
Mindenesetre én támogatom az elképzelést, és be is fogok regelni az új uniba!
Találkozunk ott, szerdán már állítólag jön! :thumbup:

Ja, azoknak meg, akik itt siránkoznak, én is egy régóta indult uniba regeltem anno abszolut zöldfülüként, nem segitett senki, se tippekkel, se nyersivel, azt se tudtam mi micsoda, mit kell kutatni, mi az az fs, én jártam utána minden infónak, trükknek és mégis felküzdöttem magam top100ig egy akkora flottával, hogy hárman kellettek hozzá, hogy bezúzzanak (az is csak egy átmulatott este miatt történt:D)! Szóval nem kritizálni kell, meg sajnálkozni, a kutyát nem érdekli, nem fog téged megszánni senki! Tanulni kell, tanulni, tanulni! Segits magadon és Allah is megsegít! :hail:

Na, hajrá új desing meg uni8! Oda mindenkit!
Uff

46

Monday, August 17th 2009, 1:47pm

Én tegnap köszöntem le UNI3-ból csak azért hogy UNI8-ra tudjak figyelni.
Igaz nem voltam nagy játékos de flottailag 29. voltam szóval én is ott leszek. :P

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

Kevin Nash

Nap Műhold

• Send private message

47

Monday, August 17th 2009, 1:47pm

na Lorovus már ki is írta, elvileg szerdán lesz szóval még várni se kell rá

edit: ezt .ORG fórumról másoltam, az új univerzumok nevei, így fognak sorrendben nyílni

• Andromeda
  • Barym
  • Capella
  • Draco
  • Electra
  • Fornax
  • Gemini
  • Hydra
  • Io
  • Jupiter
  • Kassiopeia
  • Leo
  • Mizar
  • Nekkar
  • Orion
  • Pegasus
  • Quantum
  • Rigel
  • Sirius
  • Taurus
  • Ursa
  • Vega
  • Wasat
  • Xalynth
  • Yakini
  • Zagadra
''I am Dee Most Complete Fieeghter in the Wurld!'

This post has been edited 2 times, last edit by "Kevin Nash" (Aug 17th 2009, 6:44pm)

Double Line

Nagy szállító

• Send private message

48

Monday, August 17th 2009, 3:17pm

Hali!

De a sötét anyagos törlésvédelem csak a vásárolt anyagra illik, nem? Ugyanis expedícióból szerzett a haverom csomót, vakációba ment, 30 nap után törölte a rendszer...

És ha valaki érti ezt az asztrofizika-kutatást, pls írjon :D

Most lehet 9 bogyeszom, és + x az asztrofizikával? Ezt érdemes lenne tudni... :pinch:

Amúgy borzasztóan elkeserít, hogy újDesign játékszerverünk lesz, nem szeretem, és megszokni sem tudtam... Talán más skinekkel...

Vagy netán le lehet szedni a reDesign-t? :D (csak álmodozom, mert org-on is játszottam, de ilyesmi nem volt...)

Bubble Wrap -=McFly=- 4ever! ^^

(ez egy dal címe, ezért nem fordítom le...)

Kevin Nash

Nap Műhold

• Send private message

49

Monday, August 17th 2009, 3:32pm

az asztrofizikát én se értettem először de semmi különös nincs benne, mindig magasabb szintre kell kutatnod hogy több kolóniád legyen, így fog kinézni

(szint)(max. kolónia)
1 1
2 1
3 2
4 2
de ha elindul meglátod a technológiában, nem akarok végig írni

amit Santiago írt
nem kell ott hagyni a régi uniját csak regeljenek be az újba és játszanak ott is
''I am Dee Most Complete Fieeghter in the Wurld!'

Daedalus

Banned until 22-08-2009

Location: Kardasszia-1(Cardassia Prime),Domínium-Kardassziai főparancsnokság.

• Send private message

50

Monday, August 17th 2009, 7:48pm

én tuti hogy jövök,már nagyon várom!!az a kérdés hogy black is lesz-e ott ?(
imádom ezeket: :sniper: :missilelauncher: :minigun: :sniper:

Nos mivel törölted a szöveget amit odabiggyesztettem neked figyelmeztetés formájában továbbá átszerkesztetted a hozzászólásodat viseld a következményeket.

Figyelmeztetés szabályzat megszegése miatt!

Shagrath85
Független rendszrek Konföderációja: Szeparatista droidhadserem van!!

A támadás a legjobb védekezés
UNI5 ben játszom csak

This post has been edited 2 times, last edit by "Daedalus" (Aug 18th 2009, 1:07pm)

Speedy Gonzales

Roncsgyűjtő

• Send private message

51

Monday, August 17th 2009, 8:54pm

Én is megyek bár csak próba ként !

amugy én is szeretem az uj smile-kat

bár Daedalus ezért figyut fogsz kapni mert asszem 1 hozzászólásban max 10 smile lehet

Double Line

Nagy szállító

• Send private message

52

Monday, August 17th 2009, 10:08pm

Ez a kolonizációs cucc nagyon fel fog borítani... De kihívás :D

Deadalus: örülök, hogy ennyire lelkesedsz értünk, de az tuti, hogy uni8-ban nem fogok Black-et alapítani, hogy más fog e, az maga dolga kb. :P

Jah, a kezdőket majd várom vmi OVI stílű szövibe 1-2 hónapig, legalább az alapokat tanulják meg szegény gólyák :whistling:

Bubble Wrap -=McFly=- 4ever! ^^

(ez egy dal címe, ezért nem fordítom le...)

szajcz 7

Könnyű harcos

• Send private message

53

Tuesday, August 18th 2009, 4:18pm

én is fogok regelni és már nagyon várom igaz ezt a kolonizálást dolgot nem nagyon értem de sebaj majd megfogom:P:D

Ha olyan leszek mint te, akkor ki lesz olyan mint én?

Gurat

Magister Certaminis

• Send private message

54

Tuesday, August 18th 2009, 10:04pm

Mivel már ki lett írva, Hogy holnap (19-én) lesz, így a témát zárom.
Gurat

55

Tuesday, March 2nd 2010, 5:31am

Zárva, és áthelyezve az archívumba!