- RIP 31 : 0
- ADV 20% 9 : 0
This post has been edited 3 times, last edit by "nexus" (Aug 14th 2009, 11:46am)

ezzel megint kezdődik a szokásos szöveg, hogy minek új uni, nincs elég ember, stb...stb...mi a francnak új uni.. így is üres a meglevő 7-is.. kb 800 aktív fő uninként.. siralmas.. inkább törölni kéne párat, vagy egybevonni..![]()
This post has been edited 2 times, last edit by "Predator." (Aug 15th 2009, 12:07am)
Igen, ez valóban igaz, mikor nyílik egy uni, mindig több ezren reggelnek, de figyeld meg mi lesz 1-2 hónap mulva. Kihal az uni szinte, és folyamatosan csak csökkenni fog a "lakosság", arról nem is beszélve, hogy minden új uni kezdetekor a többi unit is jobban viszik a kihalás felé... Egyébként valójában, én is várom az uni8-at (új esélyek...), de már nem hiszem hogy ha nyílik is, sok időm lenne rá, mivel itt a suli a nyakunkon...aztán érdekes módon mindig beregisztrálnak![]()
ezzel megint kezdődik a szokásos szöveg, hogy minek új uni, nincs elég ember, stb...stb...mi a francnak új uni.. így is üres a meglevő 7-is.. kb 800 aktív fő uninként.. siralmas.. inkább törölni kéne párat, vagy egybevonni..![]()
aztán érdekes módon mindig beregisztrálnak![]()
1hónapon belül már biztosan elindul az uni8 az új külsővel, elég valószínű hogy elindítják mint mind más országnak![]()

aztán érdekes módon mindig beregisztrálnak![]()
1hónapon belül már biztosan elindul az uni8 az új külsővel, elég valószínű hogy elindítják mint mind más országnak![]()
az ogame.org-on már elindult 2 is az új külsővel.. tudod mi a különbség az org és a hu között? kb 10.000 játékos uninként..
ott élmény játszani.. 5-800 aktív játékosnál pont a játék élménye veszik el..

Org-on 45 uni van... Lehet, hogy az egyikben valóban 2000 alatt vannak, de a többi unival összeszámolva az átlag taglétszám bőven eléri a 8-9 ezer főt. Ahogy designo mondja: ott élvezet játszaniEzzel azért vitatkoznék, mert abban az uniban ahol én játszottam .org-on, lecsökkent a gémerek száma 2000 alá. Ekkor döntöttem a viszzavonulás mellett.![]()
Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el

Uni-12 TOP sörfogyasztó

Szerintem a játékosok létszáma egyre kevesebb lesz. Amióta klánban vagyok, 3an hagyták abba, én is erősen ezt tervezem...komolyan nem látják a játék fejlesztők, hogy rosszul készítették el ezt a ....-t? Ma is, egy Holdról bekémkedtek és mire hazaér a flottám, rengeteg nyersanyaggal, egyből be is lesz zúzva...és mindezt egy az első 20ban lévő játékosnak köszönhetem...egyszer még azt mondom jó, elfogadom...másodszorra más idegesít, de a 3. után az embernek elmegy a kedve, hogy védelmet és hajókat építsen, aztán jön 200 csatahajó, egy egyéget sem veszít az ellenfél, nekem meg mindenem odaveszik...én az ilyet nem játéknak hívom!
Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el

Uni-12 TOP sörfogyasztó
(nem reklám...az is GF játék) 
Vannak szerverek ahol sokkal rosszabb a helyzet mint a magyar unikba
Pl a .ba szervereken a max létszám uni ként 500-600 de ott mégis van chaos uni meg 17 vagy 18 univerzum nem tudom már pontossan
Az lenne a megoldás.This post has been edited 1 times, last edit by "nroland16" (Aug 15th 2009, 2:55pm)
.Már megint ez az örök vitatéma...
Azzal egyetértek, sok uni van... de ez most más lesz, új design....
Volt, aki említette, hogy esetleg törölni kellene régi unik közül. Mégis hogy gondoltad? nem mindenki játszik mindenhol... én spec nem örülnék neki, ha az uni5-öt törölnék, hiszen ott játszok aktívan immár 15 hónapja, és ha ezt a munkámat lazán törölnék, nem hiszem, hogy lenne kedvem egy másik uniban újrakezdeni.
Többen írtátok az unik összevonását... oks, de akkor azt is írjátok már meg, hogy hogyan képzeltétek megvalósítani. Megint magamból indulok ki.... uni5-ben flottában top 40 vagyok, pontban 49. Azt még le is nyelném, hogy egy összevonás miatt esetleg lejjebb kerülök... bár nem feltétlenül tartanám tisztességes húzásnak.
De mi lenne a holdjaimmal???? Nem véletlenül vannak ott, ahol vannak. Az egyik pl konkrétan 2-3 vadászalany miatt. A másik olyan helyen, ahol 4-5 szövetséges hold van egy kupacban. Mindenki nem kerülhetne ugyanarra a koordinátára, mint volt, tutira lennének átfedések, és akkor mi alapján döntenéd el, hogy ki maradhat az eredeti koordinátán?
Én egy másik threadben már kifejtettem ötleteimet, de úgyse fog az illetékesekhez eljutni, ha meg mégis, úgyse fognak vele foglalkozni.
Ha új design, akkor kell új uni is... De esetleg nem ártana némivel több propaganda, meg 1-2 kedvezmény, ami kedvet csinálna a kezdőknek a régebbi unikhoz is.

én azért megvédeném az előtted szólót... az 5k ponthatár nem noobprotection! úgy csinálnám,h uni indulása után 2 hónappal már nem lehetne regelni, vagy mondjuk 4-ed annyi ponttal rendelkező játékost nem támadhatnál. én először 30k pontnál húztam flottát, kb az volt a menetrend,h egy héten 4-6 nap csak mentésről szólt, természetesen telepítéssel, hold nélkül. a többi napokon bevállaltam egy nagyobb támadást, támadásból visszaérkezve, 2-3 mpel, legyak egy 30. helyen lévő játékos, aki 4 hónappal előbb regelt és természetesen már van holdja. aki korábban regelt valószínű jobb bányákkal nyomja, esélyed max a sok támadás lenne felzárkózni,de akárhogy is számolod, ha később regelsz pár hónappal, sehogy sem éri meg flottát építeni. fs sok deut eszik, használni meg nem tudod, nem tudhatod mikor kémkednek holddal, miközben te jösz haza támadásból. szóval csak építgeted a bányákat,de napról napra jobban lemaradsz, hiszen a korábbi játékosoknak már 2szer akkora termelésük van, az egyetlen esélyed (flotta) is csak kockázat, lehetőség arra,h sok pénzt pazarolj. nincs igazam?Szerintem a játékosok létszáma egyre kevesebb lesz. Amióta klánban vagyok, 3an hagyták abba, én is erősen ezt tervezem...komolyan nem látják a játék fejlesztők, hogy rosszul készítették el ezt a ....-t? Ma is, egy Holdról bekémkedtek és mire hazaér a flottám, rengeteg nyersanyaggal, egyből be is lesz zúzva...és mindezt egy az első 20ban lévő játékosnak köszönhetem...egyszer még azt mondom jó, elfogadom...másodszorra más idegesít, de a 3. után az embernek elmegy a kedve, hogy védelmet és hajókat építsen, aztán jön 200 csatahajó, egy egyéget sem veszít az ellenfél, nekem meg mindenem odaveszik...én az ilyet nem játéknak hívom!
Ugy hivják hogy kézi phallanx
Kifigyelték hogy mikor és hova FS elsz kifigyelték a játékritmusodat és ez nem a játéktervezök hibaja hanem a te hibád![]()
Válts játékritmust szerintem össze vissza FS elj lépj be a játékba abnormális idökbe STB STB
Na de ennek semmi köze az uni8 hoz
MINDEN ESETRE ÉN VÁROM AZ UNI8 AT ÉS HA ÚJ SKINES LESSZ VALÓSZINÜLEG REGISZTRÁLOK IS
én azért megvédeném az előtted szólót... az 5k ponthatár nem noobprotection! úgy csinálnám,h uni indulása után 2 hónappal már nem lehetne regelni, vagy mondjuk 4-ed annyi ponttal rendelkező játékost nem támadhatnál. én először 30k pontnál húztam flottát, kb az volt a menetrend,h egy héten 4-6 nap csak mentésről szólt, természetesen telepítéssel, hold nélkül. a többi napokon bevállaltam egy nagyobb támadást, támadásból visszaérkezve, 2-3 mpel, legyak egy 30. helyen lévő játékos, aki 4 hónappal előbb regelt és természetesen már van holdja. aki korábban regelt valószínű jobb bányákkal nyomja, esélyed max a sok támadás lenne felzárkózni,de akárhogy is számolod, ha később regelsz pár hónappal, sehogy sem éri meg flottát építeni. fs sok deut eszik, használni meg nem tudod, nem tudhatod mikor kémkednek holddal, miközben te jösz haza támadásból. szóval csak építgeted a bányákat,de napról napra jobban lemaradsz, hiszen a korábbi játékosoknak már 2szer akkora termelésük van, az egyetlen esélyed (flotta) is csak kockázat, lehetőség arra,h sok pénzt pazarolj. nincs igazam?Szerintem a játékosok létszáma egyre kevesebb lesz. Amióta klánban vagyok, 3an hagyták abba, én is erősen ezt tervezem...komolyan nem látják a játék fejlesztők, hogy rosszul készítették el ezt a ....-t? Ma is, egy Holdról bekémkedtek és mire hazaér a flottám, rengeteg nyersanyaggal, egyből be is lesz zúzva...és mindezt egy az első 20ban lévő játékosnak köszönhetem...egyszer még azt mondom jó, elfogadom...másodszorra más idegesít, de a 3. után az embernek elmegy a kedve, hogy védelmet és hajókat építsen, aztán jön 200 csatahajó, egy egyéget sem veszít az ellenfél, nekem meg mindenem odaveszik...én az ilyet nem játéknak hívom!
Ugy hivják hogy kézi phallanx
Kifigyelték hogy mikor és hova FS elsz kifigyelték a játékritmusodat és ez nem a játéktervezök hibaja hanem a te hibád![]()
Válts játékritmust szerintem össze vissza FS elj lépj be a játékba abnormális idökbe STB STB
Na de ennek semmi köze az uni8 hoz
MINDEN ESETRE ÉN VÁROM AZ UNI8 AT ÉS HA ÚJ SKINES LESSZ VALÓSZINÜLEG REGISZTRÁLOK IS
Én is később kezdtem jó pár hónappal,mint ahogy az adott uni indult.... Már javában voltak ezer meg ezer csatahajók. És itt vagyok :-DForum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH