Quoted
Helyes-e olyan moderátorokat "kirendelni" egy-egy univerzumhoz tartozó fórumrész felügyeletére, akik maguk is játszanak az adott univerzumban.
)

....
így van átfedés. De ez itt szerintem nem akadálya a munkájuknak, mivel többen is vannak és szem előtt is van a munkájuk. Ha egyikőjük nem, akkor majd a másik kiosztja a figyelmeztetést...
BassHunter: Abban az uniban nem játszom, ahol te vagy mod, így ezt véleményezni nem tudom. És Chrollt sem ismerem, csak ami fórumról lejön.
De hidd el, találkoztam már olyan konkrét esettel, amikor bejelentett üzire nem járt figyelmeztetés, sőt, még a jelentés nyoma is eltűnt a hozzászólásból, és tudom, melyik modinak ment a jelentés, és hogy milyen kapcsolatban állnak a hozzászólóval....
Mondjuk nem nagy horderejű dologról volt szó, ráadásul több hónapos dolog, így nem akartam, és nem is fogok belőle ügyet csinálni.
De ha engem érintene ilyen, és biztos lennék a dolgomban, én valószínűleg az SMOD-hoz, vagy Gurathoz fordulnék.
Lehet bármilyen korrekt a moderátor, még akkor is megkapná ezt a vádat...
Én még mindig azt mondom - és ne vedd magadra, a személyeddel problémám még nem volt - hógy ezek elkerülésére fórumon is úgy kellene a modikat beosztani, mint játékban a Game operátorotokat.
Mindenkit oda, ahol nem játszik.

Quoted from "Chroll."
Azt viszont nem értem, hogy hogyan lehet valaki olyan még mindig moderátori beosztásban, aki majd egy hónapja nem is járt a fórumon
Quoted
Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek. :]
“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.”
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH