You are not logged in.

dtomek

Banned until 05-03-2010

• "dtomek" started this thread
  • Send private message

21

Sunday, April 26th 2009, 3:39am

hümmm...

Nos, úgy látom érzékeny pontra nyúltam, és mást is érdekel a téma, akár így, akár úgy!
Látva az érveket, és ellenérveket, most már én is úgy gondolom, hogy egy 'védelem a DF-be'-szerver csak a flottásoknak kedvezne, ami valóban az uni elnéptelenedését eredményezné (sajnos be kell, hogy lássuk..), amit az amúgy is néptelen unikat elnézve senki se akarna!

Ebből kifolyólag módositanám a peticiót Llacika azon feltevésére, hogy maradjon a 'flotta-DF' megoldás, de a 30%-ot emeljük fel mondjuk 50-re! Elméletileg tehát ez is megoldható, csak támogatottság kell hozzá!
Ez a lényegen nem változtatna, viszont ezzel a megoldással talán a tekiket is rávennnénk némi aktivitásra!
A petíció célja mindenképpen az, hogy több életet vigyünk a játékba, ne az legyen, hogy vannak a nagyon erősek, és vannak akik ezt eltűrik, úgyhogy várom eme új feltevéshez is a hozzászólásaitokat!

Tehát az új felállás:
A 30% monnyon le, és 50%-ot a DF-be!
Támogassuk!

T.

This post has been edited 1 times, last edit by "dtomek" (Apr 26th 2009, 3:42am)

Double Line

Nagy szállító

• Send private message

22

Sunday, April 26th 2009, 9:48pm

Hát, ez nagyon jól hangzik, szóval igennel szavazok :D

És ha még szabad annyit, hogy az új uni x-szeres speed legyen, de inkább a többszörös termelés-speednek örülnék, mert az elején kicsit uncsi már felhúzni a dolgokat, és sok idő mire elkezdhetnék játszani úgy igazán :rolleyes: A flotta speed-en nem változtatnék, had legyen idő feljönni is, bár ez kb mind1 :]

Amúgy még 1 kérdés: mire jó az, ha a védelem DF-be megy? Akkor mire lenne jó egyáltalán a védelem? Elvinni se lehet, szóval abszolút vacak lenne, max ha újraépül... de lezúzni is megérné... Nos? :P

Bubble Wrap -=McFly=- 4ever! ^^

(ez egy dal címe, ezért nem fordítom le...)

Chuck Norris

Banned indefinitely

• "Chuck Norris" has been banned

• Send private message

23

Wednesday, April 29th 2009, 7:32pm

A témát nyugodtan lehet zárni -vagy áthelyezni a spamhez-, ilyen uni nem lesz. Totálisan értelmetlen lenne, ennyi erővel olyan uniért is lehetne sírni, hogy annyi cuccom van, amennyit beírok...
Ugyanis: fogod magad, építesz védelmet -elején raksi, aztán könnyű lézer- (esetleg beruházol Mérnökre), gyártasz pár kukást, azt éjjel-nappal ütteted magad a Szövitársaiddal körbekörbe. Bánya se kell sok, csak szeded a df-et, azt csinálsz belőle valamit.
Praktikusan még védelmet (hogy még több df legyen) meg még bombázót+kukást+rombolót+cirkálót, hogy tudjad ütni a többieket, meg a még több df-et beszedni...
Zseniális felvetés volt.

24

Wednesday, April 29th 2009, 8:18pm

dtomek:

Quoted

A petíció célja mindenképpen az, hogy több életet vigyünk a játékba

Ezzel egy gond van, mégpedig:
hiába változtatnák meg az UNI-t legyen bármilyen felvetés (védelem a DF-be stb...) akkor sem lenne több játékos mivel mit látnak a kezdők.
Elkezd játszani és ahogy eléri az 5000 pontot rögtön támadhatja az első helyezett és elpusztít mindent amit 1-2-3 hónapos játék alatt épített és elmegy a kedve a játéktól és nincs kedve mindent elölről kezdeni ezért abba hagyja. (a pont csak példa volt)
Én személy szerint annyit változtatnék hogy a kezdő játékos védelmet egy kicsit megnövelném. Nem kellene semmi + extra és még a játékos is belejön a játékba és ha leverik akkor talán lesz kedve újra kezdeni.
Újra mondom hogy TALÁN.
De mivel nem mi határozzuk meg ezeket hanem a GF ezért felesleges is róla ennyit beszélni.

Chuck Norris:

Quoted

A témát nyugodtan lehet zárni.....

Mivel eddig nem volt sem OFF,Provokáció,Sértegetés ezért nem látom okát hogy zárjam vagy áthelyezzem.

OGame.hu ---> UNI6 [2x speed]: BassHunter [LajharZ]
OGame.org ---> UNI35 [5x speed]: BassHunter [Skulls]

Rugo

Könnyű harcos

• "Rugo" has been banned

• Send private message

25

Wednesday, April 29th 2009, 9:16pm

CSÁKInak is igaza van egyrész...
Viszont SYLER19-nek 200%-os igazat adok, azt én is felhúzatnám valahogyan .... látom én is nap mint nap az újj kis playereket körülöttem (megj.:nem támadom őket) és látom egy kis Df van előtte rá egy hétre, (I) Ezt ha olvassa valamilyen nagy fejes... pl Loro , akkor ez ügyben meg érdeklődhetné a GF -től hogy lehetne e ilyen. szerintem ezzel szépen meg lehetne növelni a játékosok számát.

üdv Rugo

Chuck Norris

Banned indefinitely

• Send private message

26

Friday, May 1st 2009, 9:39am

Ez itten a védelem df-be menős uniról szól (ami soha nem lesz), és nem a kezdővédelemről. Eddig nem volt off, most már az. Úgy tudtam, hogy a tök értelmetlen thread-eknek a spamban a helye, bocs.

27

Friday, May 1st 2009, 10:38am

Quoted

A témát nyugodtan lehet zárni -vagy áthelyezni a spamhez-, ilyen uni nem lesz.

Már jópár ilyen UNI van, csak egyelőre nem nálunk. Ez is egy speciális UNI... szerinted a csataszimulátorban miért van olyan opció hogy védelem DF-be? mert nincs ilyen? :) Lehet hogy egy esetleges következő speciális szerver épp ilyen lesz. Ezt mi sem tudjuk előre.

Quoted

Totálisan értelmetlen lenne, ennyi erővel olyan uniért is lehetne sírni, hogy annyi cuccom van, amennyit beírok...

Persze, olyan is ahol a bányák csatacirkálókat termelnek egyből...

Quoted

Ugyanis: fogod magad, építesz védelmet -elején raksi, aztán könnyű lézer- (esetleg beruházol Mérnökre), gyártasz pár kukást, azt éjjel-nappal ütteted magad a Szövitársaiddal körbekörbe. Bánya se kell sok, csak szeded a df-et, azt csinálsz belőle valamit.

Igen... Védelmet... és még mindig minuszban leszel, mert a támadástól kopik a védelem és nem lesz annyi DF mint amivel egyáltalán visszaépítenéd az eredetire... Csak számolj utána egy kicsit.

Quoted

Praktikusan még védelmet (hogy még több df legyen) meg még bombázót+kukást+rombolót+cirkálót, hogy tudjad ütni a többieket, meg a még több df-et beszedni... Zseniális felvetés volt.

Csupán egy próbálkozás, mert a legtöbb régi nemzeti UNIkban már van ilyen. Miért lenne értelmetlen felvetni itt is? Csupán bele kell gondolni hogy eleve más stratégia lenne abban az UNI-ban... Mitöbb, valószínűleg az elsők között regisztrálnál be oda, lévén ott majd flottások lesznek inkább, mint bányász tekik... .

Azt meg hogy mi értelmetlen és mi nem, mi való a SPAM-be és mi nem, azt kérlek hagyd meg a moderátoroknak.

Chuck Norris

Banned indefinitely

• Send private message

28

Friday, May 1st 2009, 1:34pm

Org Fórumon -emlékeim szerint- már leszögezték, hogy ilyen uni nem lesz több, de tételezzük fel nálunk mégis.

A cuccbeírogatás csak egy hasonlat volt, gyakorlatilag az általam leírt módszer (deu kivételével, mivel az nem megy df-be) ezt eredményezi.

Az egyszerűség kedvéért 3000 raksit valaki bezúz Mérnök mellett. Ez 6kk fém bukó, ebből 1,8kk fém a df. 2700 újraépül, a tényleges bukó 600k fém. Ez 1,2kk profit. Ha már vannak rombolók (ami ilyen uniban véleményem szerint 3 hét alatt lesz), és 2db 5 fős szövi (állandó háborúban, hogy lehessen napi 10-20* is támadni) akkor gyakorlatilag végtelen fém és kristály fog a tagok rendelkezésére állni (na jó nem végtelen de lineárisan növekvő mennyiségű), ez pedig nem teszi túl izgalmassá a játékot.

Edit: Valóban beregelnék, két hónap alatt gravitont fejlesztenék, azt odaadnám valakinek. Nem viccesek a *1 unik...
*5-ben előbb játszanék huzamosabb ideig...:D

This post has been edited 2 times, last edit by "Chuck Norris" (May 3rd 2009, 6:24am)

MICSGT

Nap Műhold

• Send private message

29

Tuesday, May 5th 2009, 3:08pm

üdv

szerintem ne számítson bele a DF-be a védelem
mit keres az űrben a földi védelem?XD
jó ez a játék normális kereteken belül is, ahogy megalkották
hozzáteszem nem véletlenül van védelem építési lehetőség ebben a játékban!
ha van elég védelemd akkor megtehetsz olyanokat amit más nem
(pl: otthagyhatsz a bolygódon bizonyos számú hajót, mert ki lenne olyan aki idegből megy a másikra , és veszteségesen jön ki belőle?)
szóval + 1 szavazat ellene

Figyelmeztetés túlméteres aláíráskép miatt!
Lifestyle

"Sose nyújts jó célpontot!"

This post has been edited 1 times, last edit by "MICSGT" (May 5th 2009, 3:13pm)

Dark core

Kolónia hajó

• Send private message

30

Sunday, June 28th 2009, 11:51am

Nekem tetszik az ötlet. Mellette vagyok. =)

Dark core

keruljkihatudsz

Kém szonda

• Send private message

31

Sunday, June 28th 2009, 2:36pm

Először tetszett az ötlet, de elolvastam (szinte) minden "nagy fej" üzenetét, és meggyőztek, hogy ez hülyeség lenne.
Én ellene szavazok!

imádom a phalanxot :))

"Az hevíti, aki építi"
"Nem cifra a palotám, de van zöld az ablakban"

UserMaster

Banned indefinitely

• "UserMaster" has been banned

• Send private message

32

Sunday, June 28th 2009, 5:55pm

Nos szerintem maximum 5% mehetne ki az űrbe. Ezt a tekikért csináltam:
[/url]

És egyébként ellenzem az ötletet.

Twilight

Banned until 28-07-2009

• Send private message

33

Sunday, July 19th 2009, 12:06am

BassHunter

A nagy igazságot te látod. Siker élmény nélkül nem lesz több játékos. Ameddig a top1 rámehet az 5001 pontosra (nagyon sok esetben meg is történik) több uniban is. Addig csak fogy a nép. Igen nekem eszembe jut egy dolog (sőt akár több is)amit nem lehet egy pörgő rúgással elintézni. Pörgő rúgással nem lehet kedvet csinálni a játékhoz ;)

Teki nem teki, hagy döntse már el mindenki, hogy akar játszani, ne akarja már ráerőltetni néhány nyikhaj, gyerekes akaratát mindenkire. Szabad akarat!!!!!!!

Élni és élni hagyni, és játszani.

Uni 1 -ben 2200 -ról 3100 fölé vittem a játékosok számát, igen én voltam.

Meglehet nézni most az erdeményt , és lehet gondolkodni a játék élmény növelésén. Ez a petició nem biztos, hogy növelné a játékosok kedvét. Mellesleg a top játékosok játékát is totál haza lehet vágni, csak idehaza még kevesen ismerik a mikéntjét.
Békével jöttem!

spacetalicska

Nap Műhold

• Send private message

34

Monday, July 20th 2009, 7:01pm

Ahogy elnézem a második oldal véleményeit, sokan nem vették figyelembe, hogy dtomek második hozzászólásában már megváltoztatta javaslatát. A módosított javaslattal én is egyetértek, és támogathatónak tartom, hogy 30% helyett 50% menjen a df-be, de a védelem nem!

Teljes mértékben egyetértek Llacika által kifejtettekkel, és elfogadom az érveit.

Magam is nagyon fontosnak (legfontosabbnak) tartom, a kezdők részére a játékélmény fokozását, annak érdekében, hogy megállítsuk az UNI-k elnáptelenedését!
UNI 5-ben kétségbeejtőnek látom a helyzetet, jelenleg már csak 1.694-en vagyunk, a fogyás hónapok óta folyamatos!!!! ;(
Ezzel kapcsolatban nagyon érdekelne, hogy Twilight-nak hogyan sikerült UNI 1-ben 2200-ról 3100 fölé emelni a játékosok számát!? :pillepalle:
Ezt a módszert kellene alkalmazni, de sürgősen! :D

Az Ős-Vogon Szellemszövetség és Hajótemető Teremőre :thumbup:

Határozatlan időre vakációban.... :S
De pofázni még tudok! :D :D

Symbol

Banned until 25-11-2009

• Send private message

35

Monday, July 20th 2009, 11:24pm

Igen akarjuk.

Figyelmeztetés Spammelés miatt!
Lifestyle
Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
(Frank OUTLAW)

axxxf

Kolónia hajó

• Send private message

36

Tuesday, July 28th 2009, 10:24pm

RE: Petíció!:)

Helló Űrtúristák!

Mindenki hallotta már a pletykákat, hogy talán nyáron lesz nekünk új szerver, új desing-al, és valamelyik threadben olvastam, hogy milyen jó lenne, ha nekünk is lenne egy olyan szerver, ahol a védelem is a df-be megy, és valóban milyen jó lenne már!
Namármost ezt a threadet azért nyitottam, hogy számszerűen megmutassuk, hogy mennyien szeretnék ezt, hátha mire jön az új szerver, addigra el tudjuk érni, hogy nekünk is legyen egy ilyen szerverünk!
Úgyhogy aki egyetért vele, hogy ha lesz új szerver, akkor azon a védelem a DF-be menjen, az firkantson ide egy "igen, akarjuk"-ot!
Csak ezt, mást ne! (Az új ötleteknek megvan a maga helye, úgyhogy ez a thread szóljon csak a védelem-df témáról, légyszi!)
Ha jó sokan összejövünk, akkor én vállalom, hogy továbbviszem a dolgot!

Üdv:
T.
Sziasztok ! Igen

37

Tuesday, March 2nd 2010, 5:30am

Zárva, és áthelyezve az archívumba!