This post has been edited 1 times, last edit by "dtomek" (Apr 26th 2009, 3:42am)

A flotta speed-en nem változtatnék, had legyen idő feljönni is, bár ez kb mind1 ![:]](wcf/images/smilies/pleased.gif)

Quoted
A petíció célja mindenképpen az, hogy több életet vigyünk a játékba
Quoted
A témát nyugodtan lehet zárni.....
Quoted
A témát nyugodtan lehet zárni -vagy áthelyezni a spamhez-, ilyen uni nem lesz.
Lehet hogy egy esetleges következő speciális szerver épp ilyen lesz. Ezt mi sem tudjuk előre.
Quoted
Totálisan értelmetlen lenne, ennyi erővel olyan uniért is lehetne sírni, hogy annyi cuccom van, amennyit beírok...
Quoted
Ugyanis: fogod magad, építesz védelmet -elején raksi, aztán könnyű lézer- (esetleg beruházol Mérnökre), gyártasz pár kukást, azt éjjel-nappal ütteted magad a Szövitársaiddal körbekörbe. Bánya se kell sok, csak szeded a df-et, azt csinálsz belőle valamit.
Quoted
Praktikusan még védelmet (hogy még több df legyen) meg még bombázót+kukást+rombolót+cirkálót, hogy tudjad ütni a többieket, meg a még több df-et beszedni... Zseniális felvetés volt.
This post has been edited 2 times, last edit by "Chuck Norris" (May 3rd 2009, 6:24am)

This post has been edited 1 times, last edit by "MICSGT" (May 5th 2009, 3:13pm)
[/url]

Sziasztok ! IgenHelló Űrtúristák!
Mindenki hallotta már a pletykákat, hogy talán nyáron lesz nekünk új szerver, új desing-al, és valamelyik threadben olvastam, hogy milyen jó lenne, ha nekünk is lenne egy olyan szerver, ahol a védelem is a df-be megy, és valóban milyen jó lenne már!
Namármost ezt a threadet azért nyitottam, hogy számszerűen megmutassuk, hogy mennyien szeretnék ezt, hátha mire jön az új szerver, addigra el tudjuk érni, hogy nekünk is legyen egy ilyen szerverünk!
Úgyhogy aki egyetért vele, hogy ha lesz új szerver, akkor azon a védelem a DF-be menjen, az firkantson ide egy "igen, akarjuk"-ot!
Csak ezt, mást ne! (Az új ötleteknek megvan a maga helye, úgyhogy ez a thread szóljon csak a védelem-df témáról, légyszi!)
Ha jó sokan összejövünk, akkor én vállalom, hogy továbbviszem a dolgot!
Üdv:
T.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH