Quoted
Originally posted by Chroll.
sztem egy ilyen petícióval nem sokat lehet elérni, és az új desing sem hiányzik, de a tekőcöket én sem szeressem![]()

)

This post has been edited 1 times, last edit by "Sorrow" (Apr 24th 2009, 2:52pm)

), másrészt akkor semmi értelme nem lenne a védelemnek... ja de, a védelmed értékének többszörösét utalnád át támadódnak (feltéve hogy többször rádmegy), ennyi.
Szóval, nem hiszem hogy a "védelem a DF-be" lenne a jó megoldás.
Quoted
Originally posted by Sorrow
Edit: Llacika leírta a lényeget a postom így halál feleslegessé vált.

This post has been edited 2 times, last edit by "SoulHunter" (Apr 24th 2009, 4:57pm)
..őket csak a fejlesztés , építgetés része érdekli a játéknak, nem nagyon harcolnak...namármost ha ezt a kis örömet is elveszik tőlük akkor abbahagyják a játékot....ergo a sok teki nélkül nem igazán lenne kit hajkurászni/bezúzni ezekben az unikban....és amíg visszaépül a 70%-a a védelemnek addig betudják némi veszteségnek és folytatják tovább megszokott kis életüket...

This post has been edited 1 times, last edit by "Darkness" (Apr 25th 2009, 2:51am)
Én spontán 2 hónapja gyúrom a rombimat egy tenősre.
. Az újj Destinget vártom már , orgon láttam én is nagyon oda tesz
.
! This post has been edited 1 times, last edit by "Stormrider" (Apr 25th 2009, 1:45pm)

Quoted
__________________________________________________________________________________________
Én is nemmel kell szavazzak, ha belegondolunk, hogy új játékosok nélkül hanyatlásba mene át egy ilyen játék, már érthető is, hogy nem szabad a tekiket kiütni a játékból. Ugyanis a nagyerejű flották ellen a kezdők csak a tekikkel tudnak védekezni, és ha ezt elvesszük tőlük, nem lesz semmi esélye a gyengébb játékosoknak az erősekkel szemben a fejlődésre. Az eredmény : a szóbanforgó szrever elnéptelenedése, és az erős-gyenge közötti külömbség kiéleződése. Ezt ugye senki nem akarja?
Az új design meg nekem sem jön be, a mostanival az emberek megszokásból, rutinszerüen kattintanak a hivatkozásokra, és gyengébb internetkapcsolattal is jól boldogulnak. Elhiszem, hogy németországban mindenkinek van 1 megás feltöltése és, 10-20 megás letöltése, de ez nem mindenhol van így, sokan már a legalapabb netkapcsolatnak is nagyon örülnek, amivel az új design szinte teljesen elérhetetlenné válik majd a magas adatátvitel-igény miatt.
__________________________________________________________________________________________
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH