You are not logged in.

dtomek

Banned until 05-03-2010

• "dtomek" started this thread
  • Send private message

1

Friday, April 24th 2009, 11:08am

Petíció!:)

Helló Űrtúristák!

Mindenki hallotta már a pletykákat, hogy talán nyáron lesz nekünk új szerver, új desing-al, és valamelyik threadben olvastam, hogy milyen jó lenne, ha nekünk is lenne egy olyan szerver, ahol a védelem is a df-be megy, és valóban milyen jó lenne már!
Namármost ezt a threadet azért nyitottam, hogy számszerűen megmutassuk, hogy mennyien szeretnék ezt, hátha mire jön az új szerver, addigra el tudjuk érni, hogy nekünk is legyen egy ilyen szerverünk!
Úgyhogy aki egyetért vele, hogy ha lesz új szerver, akkor azon a védelem a DF-be menjen, az firkantson ide egy "igen, akarjuk"-ot!
Csak ezt, mást ne! (Az új ötleteknek megvan a maga helye, úgyhogy ez a thread szóljon csak a védelem-df témáról, légyszi!)
Ha jó sokan összejövünk, akkor én vállalom, hogy továbbviszem a dolgot!

Üdv:
T.

kgagob

Könnyű harcos

• Send private message

2

Friday, April 24th 2009, 12:59pm

Szerintem legyen ilyan szerver:)
Sokan örülnénk neki:)

r4ym4n

Trial Gameoperator

• Send private message

3

Friday, April 24th 2009, 1:04pm

mellette vagyok....menjen a védelem DF-be =)
"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek,
de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."

"A győzelem ellen nincs érv, és a vereségre nincs kifogás."

Lifestyle

OGame.hu Volt Csapattag

• Send private message

4

Friday, April 24th 2009, 1:07pm

mellette vagyok!
Had ne érje már meg tekinek lenni :)

Quoted

Uni8 - Hardy - átadva, elköszönve.
Újra köztetek.
:]

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik,
hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat,
nemcsak a sajátunkéból.

Chroll.

kevésbé lelkes amatőr

• Send private message

5

Friday, April 24th 2009, 1:13pm

sztem egy ilyen petícióval nem sokat lehet elérni, és az új desing sem hiányzik, de a tekőcöket én sem szeressem :D

J0KER

Nehéz harcos

• "J0KER" has been banned

• Send private message

6

Friday, April 24th 2009, 1:50pm

Az a helyzet hogy ezt a GF dönti el nem pedig a userek...itt nincs demokrácia meg választás :D az van amit adnak!De jó lenne az tény :D

dtomek

Banned until 05-03-2010

• "dtomek" started this thread
  • Send private message

7

Friday, April 24th 2009, 1:51pm

Quoted

Originally posted by Chroll.
sztem egy ilyen petícióval nem sokat lehet elérni, és az új desing sem hiányzik, de a tekőcöket én sem szeressem :D

Én úgy gondolom, hogy mi vagyunk a játékosok, a célközönség, és ez a játék nekünk készül, és nem valami lehetetlen fejlesztést kérünk, hanem olyat, ami más országokban már működik, tehát megoldható, úgyhogy én hiszek benne, hogy ha sokan az ügy mellé állunk, akkor van némi esélyünk! Végülis mi vagyunk akik játszani fogunk vele, nem?:)
Amúgy az új desing nekem se jön be, de ez már más téma!

Védelmet a DF-be, védelmet a DF-be.. :D

vs120

Community Contributor

• Send private message

8

Friday, April 24th 2009, 2:25pm

Mennyi DF-et gondoltál a védelemből? Mert ugye 70% újraépül, akkor abból DF se lehet szerintem. Vagy nem épül újra? Ez nagyon átalakítaná az erőviszonyokat. Ha meg újjá is épül, meg DF is lesz, akkor ez a csodálatos kenyérszaporítás esete... :))
Szerintem inkább ne is legyen uni8 egyenlőre!

Gravedigger [Vadmalac] - Uni7 Top 2 - visszavonulva :)

In nome di rinfrescamento del sangue

petike04

Nap Műhold

• Send private message

9

Friday, April 24th 2009, 2:26pm

valóban jó lenne, könnyebb lenne tekit törni, mint flottákat hajszolni. ugyis sokan bujnak páncél mögé. igy legalább nem érné meg.

impossible is nothing

Llacika

The GOD of The Ancient's Law (SonGOku UNI1-2-3)

• Send private message

10

Friday, April 24th 2009, 2:46pm

Hmm... akár hiszitek akár nem, tavaly nyáron az ogame team 4 tagja kinnt volt Németországban, és ez a téma is felmrült köztünk és az akkori CoMa-nk közt...

Mi is ezt szerettük volna... és megkaptuk a valódi okot, hogy valószínűleg miért nem lesz soha több ilyen szerver:

- csak és kizárólag flottások mennek ezekbe az unikba
- flottás nem épít védelmet, ha épít is, akkor is "hülye", hiszen ezzel a DF-el az ellenségeit táplálja
- senki nem épít védelmet emiatt
- nagyon kevés a flottás ember... csak most nézzétek meg, minden uniban max. 100!!!! és nem egy ember van, aki nem csak egy uniban játszik... hanem 2-3-ban... Magyarországon összesen szerintem kb. 50-60 full flottás ember van (én pl. nem vagyok az)
- volt már ilyen szerver amit bezártak, ugyanis 40-en maradtak az uniban és hetek óta nem volt újraregisztráció.

Na ezek után nézzük csak meg, mivel profitorientált cégről van szó, hogy miért is érné meg a GF-nek fenntartani kb. 100 embernek egy szervert? Sajnos semennyire...

ui: vs120, ezekben az unikban a védelem 100%-ának a DF-e kerül be a roncsmezőbe, tehát pl. 3000 könnyű lézernél 1.500.000 fém és 500.000 kristály, majd újjáépül a védelem 70%-a, így lehet menni a következő körre, amiből szintén DF lesz...

Inkább azt kellene erőltetni, amire amúgy hajlandóak is lennének, hogy ne csak a 30-ból legyen DF, hanem nagyobb százalékból, pl. 50-ből... Ezt meg lehetne dumálni velük...

A probléma egyébként ott kezdődik, hogy minden 10.-edik szerver szokott különleges szerver lenni... az uni6-ot azért kaptuk "ajándékba", mert 1 éve lett a magyar ogame... viszont azt nézzük meg, hogy azóta összesen 1 új szervert nyitottak, míg az első évben összesen 6-ot... így nem nagyon tudunk majd harcolni a 2. éves évfordulónál sem ilyen uni-ért.. De majd meglátjuk... A vélményem az, hogy a védelem DF-be sajnos ha megnézzük hogy mi lesz pár hónap múlva belőle, halva született ötlet...

Sorrow

Banned indefinitely

• "Sorrow" has been banned

• Send private message

11

Friday, April 24th 2009, 2:50pm

A védelem, mint olyan szükséges rossz. Azért van rengeteg teknős, mert a nagy átlag nem tud 24/7 a gép elött ülni, s valahogy meg kell védeniük azt a kis nyersanyagot, amit a bányáik termelnek. Többszörösen bizonyított, hogy nem éri meg tekinek lenni, avagy a fleeterek nagyobb előnyt szerezhetnek, több nyersanyagot költhetnek el. Ha még a védelem is df-é válik, ezen előny igencsak nagy lesz. Amennyien játszunk a magyar ogammel, ez a szerver szerény véleményem szerint nagyon gyorsan fog elnéptelenedni.

Edit: Llacika leírta a lényeget a postom így halál feleslegessé vált. :S

This post has been edited 1 times, last edit by "Sorrow" (Apr 24th 2009, 2:52pm)

SoulHunter

Nap Műhold

• Send private message

12

Friday, April 24th 2009, 4:52pm

Az új dizájn jó lesz szerintem, csak meg kell szokni :)
Ez a védelem a DF-be dolog meg elég gagyi megoldás lenne, egyrészt mert nem tudom elképzelni hogy a nyavalyába kerül a bolygóról DFre a törmelék (kétlem hogy a védő fellőné... :D:D:D), másrészt akkor semmi értelme nem lenne a védelemnek... ja de, a védelmed értékének többszörösét utalnád át támadódnak (feltéve hogy többször rádmegy), ennyi.
Én sem kedvelem a tekiket, de van aki úgy szeret játszani, vagy nem köti le a vadászat, vagy nincs rá ideje vagy mit bánom én miért teki, ez van, őket is hagyni kell élni, valamint néha azért egy páncélost jó összerakni :D Szóval, nem hiszem hogy a "védelem a DF-be" lenne a jó megoldás.

Quoted

Originally posted by Sorrow
Edit: Llacika leírta a lényeget a postom így halál feleslegessé vált. :S

Nem, mert ez egy "petíció" és minden vélemény számít! :D :D

This post has been edited 2 times, last edit by "SoulHunter" (Apr 24th 2009, 4:57pm)

smilecat

Nehéz harcos

• Send private message

13

Friday, April 24th 2009, 9:11pm

szerintem ne menjen DF-be a védelem..

vannak barátaim/játékostársaim akik teknős életmódot folytatnak.. :D ..őket csak a fejlesztés , építgetés része érdekli a játéknak, nem nagyon harcolnak...namármost ha ezt a kis örömet is elveszik tőlük akkor abbahagyják a játékot....ergo a sok teki nélkül nem igazán lenne kit hajkurászni/bezúzni ezekben az unikban....és amíg visszaépül a 70%-a a védelemnek addig betudják némi veszteségnek és folytatják tovább megszokott kis életüket...

viszont ők elég sokan vannak...ez mérvadó lehet ...

az új design meg nem hiányzik(szépnek szép, de kb ennyi)...kipróbáltam .org uni42-ben, és nem jön be....túl lassú számomraa kezelőfelület..és feleslegesen bonyolították..

Ellenségeid vannak? Remek! Ez azt jelenti, hogy életedben már legalább egyszer kiálltál valamiért! - Winston Churchill

Darkness

Könnyű harcos

• Send private message

14

Saturday, April 25th 2009, 1:08am

smilecat 1et kell értesek veled mint .org uni42es felhasználóval :D
Nekem is bejön az új design, de ennyiben ki is merült az egész, ezért vetem kölcsön az új képeket a skinemhez :D :D :D
Máskülönben, hogy a téméhoz is hozzászóljak, szerintem is felesleges 1 újabb uni főleg, hogy a védelem x%a a df-be menjen, mert nem lesz sok értelme...1-2 ember páncélt növeszet, azt betámadják 1más után x-er aztán nem lesz ki... X(
Szerintem némi védelem a napi termelés védelmére szolgál semmi többre... :D

A Valóság azoknak való, akik nem bírják az Ogame-t. :P
Hullócsillag : 10
:thumbsup: Ezt feltétlen látnod kell!!! :thumbsup:

This post has been edited 1 times, last edit by "Darkness" (Apr 25th 2009, 2:51am)

Rugo

Könnyű harcos

• "Rugo" has been banned

• Send private message

15

Saturday, April 25th 2009, 7:30am

Soul-al értek egyet teljesen felesleges, és elveszti a Varázsát a játék nincs kihivás :) Én spontán 2 hónapja gyúrom a rombimat egy tenősre.
Smileccat és társai na igen vannak olyan playerek ismerek nem egyet,mondjuk én nem birnék úgy játszani:D

Llacika ez mi alapján fog eldőni? vagy ez csak úgy fel volt vetve mikor Volt kint Németbe a Team tag?
Érdekes lessz mindenesetre ha netán be kapjuk ezt az opciót is:rolleyes: . Az újj Destinget vártom már , orgon láttam én is nagyon oda tesz;) .

mentem kockulni tovább:D :D !

Sally

Unregistered

16

Saturday, April 25th 2009, 11:08am

Én mondjuk örülnék, ha védelem a df-be menne... de nem a fent említett áron, hogy akkor elfogynak az userek.....

A kettőt nem lehetne valahogy összehozni? :P

:D

Xd killer

Kém szonda

• Send private message

17

Saturday, April 25th 2009, 1:26pm

RE: Petíció!:)

mellette szavazok legyen ilyen szerver

18

Saturday, April 25th 2009, 1:44pm

Ellene szavazok... Gondoljunk a tekikre is (aminek lenni eddig se érte meg szerintem). Új uni pedig tényleg ne legyen már egy ideig.

Viszont új egységekkel ellátott unit vagy valóban komolyabb frissítést szivesen látnék.
------------------------------------------------------------------------------------
Stormrider

This post has been edited 1 times, last edit by "Stormrider" (Apr 25th 2009, 1:45pm)

LordAthis

Könnyű harcos

• Send private message

19

Saturday, April 25th 2009, 11:00pm

Peta

Hi!

Nos Llacika rávilágított a lényegre. Amúgy izgalmasnak tűnik, hogy legyen egy olyan Uni is, mert az ötlet jó, meg izgalmas. De ha valaki Teknős életmódot folytat, az nem fog oda regelni, és ha véletlenül elnézi, akkor ott is hagyja.

Érdekes a több körben lefarmoljuk, és a ráköltött nyersi többszörösét elhozzuk téma is, mert nem realisztikus....

Összességében azt mondom, hogy vannak olyan Spéci Szerverek, amiknek több értelme van, és több Játékost vonzanának. (A 2X Speed Szerver is bejövős.)
Megértem én, hogy nem csippantod a Tekiket, de legalább Feladatot jelent felnyitni a páncéljukat! :D

Összegezve: Nem támogatom a Védelem megy a DF-be. (Ok: szerintem érthető.)

Viszont nyittok egy értelmes, és átgondolt ötletet, és abból is lesz petíció, akkor azt támogatni fogom. ;)

Üdv: LordAthis
"Ne állj le Hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az Ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"

Eruthalion

Nap Műhold

• Send private message

20

Saturday, April 25th 2009, 11:43pm

Re

Quoted

__________________________________________________________________________________________

Én is nemmel kell szavazzak, ha belegondolunk, hogy új játékosok nélkül hanyatlásba mene át egy ilyen játék, már érthető is, hogy nem szabad a tekiket kiütni a játékból. Ugyanis a nagyerejű flották ellen a kezdők csak a tekikkel tudnak védekezni, és ha ezt elvesszük tőlük, nem lesz semmi esélye a gyengébb játékosoknak az erősekkel szemben a fejlődésre. Az eredmény : a szóbanforgó szrever elnéptelenedése, és az erős-gyenge közötti külömbség kiéleződése. Ezt ugye senki nem akarja?

Az új design meg nekem sem jön be, a mostanival az emberek megszokásból, rutinszerüen kattintanak a hivatkozásokra, és gyengébb internetkapcsolattal is jól boldogulnak. Elhiszem, hogy németországban mindenkinek van 1 megás feltöltése és, 10-20 megás letöltése, de ez nem mindenhol van így, sokan már a legalapabb netkapcsolatnak is nagyon örülnek, amivel az új design szinte teljesen elérhetetlenné válik majd a magas adatátvitel-igény miatt.

__________________________________________________________________________________________

Mae govannen! Im menneth nín Lord Eruthalion.
Êl síla erin lû e-govaned vín.