Quoted
Ha esetlegessen rosz helyre nyitottam a thred et az kérném illetékeseket hogy helyezzék át a megfelelö helre!!Továbbá ha az ogame.ba link nem felel meg az ogame.hu fórum szabályainak kérném szintén az illetékeseket h jelezzék felémés kieditelem
Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el

Uni-12 TOP sörfogyasztó

Quoted
Originally posted by castor
Szerintem ilyennek kéne lennie alapvetően minden uninak. Túl van szabályozva sajnos. Én Battleknightot is játszom, ott nincsenek ilyen bagatel korlátok. Mindenki azt veri pofán akit akar vagy tud. Rá lehet szállni másra olyan szinten, hogy alig tud játszani, és nem kell mindenért a GO-nak jegyeket küldözgetni. Nyilvánvalóan tejlesen más típusú játékról van szó, de mégiscsak Gameforge, és ugyan olyan emberek játszák.

vagy
)

Uni-12 TOP sörfogyasztó
This post has been edited 2 times, last edit by "LOKIJEEE DRUZE" (Mar 23rd 2009, 12:22am)
This post has been edited 1 times, last edit by "Poljski" (Mar 22nd 2009, 8:44am)
kíváncsi vagyok hogy mi lenne a vége
Quoted
Originally posted by Stormrider
Lehet hogy itt is ki kellene találni egy olyan szervert, ahová csak olyanok regelhetnek, akik eddig multi miatt mindenhonnan ki lettek tiltva, és itt legalább 2 acc-uk lehetne egyszerrekíváncsi vagyok hogy mi lenne a vége
![]()

Uni-12 TOP sörfogyasztó
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH