. 

Az ogame olyan mint a biciklizés!Ha az ember megtanulja soha nem felejti el

Uni-12 TOP sörfogyasztó

Uni-12 TOP sörfogyasztó
Quoted
Originally posted by Felix
Én is a jóöreg naperőműre szavazok. Igaz drágább a fejlesztés a vége fele de megéri mert nem von le semmből se. Csak az a kár hogy az energiatech nem növeli a hatását. gye jól tom hogy nem növeli?
...mint ahogy napműholdjaim sincsenek sehol; - vagyis egyszer lesznek, majd 1es galaxis-helyen, de csak akkor és egyszer
Valahogy Én a naperőműre szavazok végig; skót vagyok ha deuról van szó

This post has been edited 1 times, last edit by "LordAthis" (Feb 11th 2009, 12:22pm)
Quoted
__________________________________________________________________________________________
És ehhez még az is hozzás jön, hogy a magas energiatech sem egy olcsó dolog, és csakis és kizárólag a fúziós erőmű energiatermelését nyomatja felfelé. aki gravitont akar, az sem fejleszti, mivel mindenképp a műholdakra kell támaszkodni, mással szinte lehetetlen összehozni a 300 K energiát. A műholdakra pedig éppúgy nincs hatással az energiatech szintje, mint a naperőműre. Tehát a fúziós árába ezt is érdemes beleszámolni.
__________________________________________________________________________________________

Uni-12 TOP sörfogyasztó
This post has been edited 1 times, last edit by "LOKIJEEE DRUZE" (Mar 25th 2009, 5:31pm)
)Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH